Scott Disick, a milliárdos üzletember nem éri be azzal, hogy a Kardashian klánba is bekönyörögte magát: botrányt okoz botrány hátán. Most a legidősebb Kardashian lányt, Kourtney-t alázta meg azzal, hogy nyilvánosan fogdosni kezdte.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kourtney Kardashian párja szégyent hoz a családra
2012. október 30. 17:42
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Ahhoz, hogy szégyent hozzon a Kardashian névre azt kéne hogy jelentse, hogy volt valaha is valami tiszteletreméltó benne.
Mellesleg valaki üljön le, és ismertesse meg velem ezt az egész Kardashian sztorit, mert továbbra sem értem, kik ezek és mit keresnek a szórakoztatóiparban.
Mellesleg valaki üljön le, és ismertesse meg velem ezt az egész Kardashian sztorit, mert továbbra sem értem, kik ezek és mit keresnek a szórakoztatóiparban.
2012. október 30. 17:43
Narancsbőrös a combja.
A témához pedig. Ha valaki ennyire ízléstelen, miért van még vele? A helyében a fogdosós botrány után már ki is dobtam volna. Nem elég a két gyerek, még bébiszitterkedjen is egy felnőtt (látszólag) emberen?
2012. október 30. 17:49
A Kardashianok amúgy is erről híresek,szóval ezt annyira nem kell felfújni.
2012. október 30. 17:49
Olyan az első fogdosós képen, mintha a középső ujja tovább kalandozott volna
Jézusom, ez az ember egy igazi douchebag.
2012. október 30. 17:51
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
Felőlem csinálhatják... csak ne nyilvánosan mert ez eléggé...
2012. október 30. 18:15
Sosem bírtam ezt a fickóót...szerintem agyára ment az h "híres" vagy minek lehet őt mondani !!!
2012. október 30. 18:22
Nekem nem szimpi a pasi. Elkezdhetne érettebben gondolkodni hisz már két gyereke van.
2012. október 30. 19:05
|
|
justthetruthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 185410 offline
|
hát sztem nem ő az egyetlen ebben a családban, aki botrányosan viselkedik.. ideje lenne a Kardashienéknek valamit letenni az asztalra XD
2012. október 30. 19:36
ez undorító :X hogy csinálhat ilyet? mint egy 5 éves
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: