Kocsis Alexandra nem lesz jelen a világversenyen
2012. október 31. 21:19
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
Ebből is látszik, milyen igazságtalan a világ: más lánynak az álma vált volna valóra, ha világversenyre mehetne, ő pedig csak úgy könnyűsszerrel eldobja ezt!!!! Megbocsáthatatlan. Én nekem semmiféle izomgíulladás nem állhatna az utamba, én nem is tudom mennyire örülnék annak a címnek amit ő kapott meg valakitől, mert hogy nem érdemelte meg az 100%!!!! Én ki tudja lehet soha az életbe nem jutnék ki Manilába, gondoljatok bele, egy másik kontinensen van, és hihetetlen nagy élmény lenne maga a verseny is!!!! Bár lenék olyan, hát nem mondom hogy szép, hanem inkább a szerencsés a jó szó, hogy megnyerhettem volna ezt a címet!! Soha töbet nem szólnék hogy ilyen olyan gondom van, mert akkor a legmerészebb álmom vált volna valóra! Hihetetlen!! Mindig azt mondom, majd jövőre...nem sok esélyem van rá, de nem birom ki hogy ne próbálkozzak...csak 1x lenne szerencsém...de neeeem, nekem nem lehet, pedig jobban megérdemelném, mint ez a ribi, bocs. Szerencse kell, és minden ok! Én akkor is irigyílem, őt, mert a pillanatot hogy nyert 1 koronát, senki nem veheti már el tőle!
2012. november 01. 09:41
|
|
ShenaylaSheyka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3669 Csatolások: 40065 Azonosító: 158683 offline
|
teljesen egyet értek az előttem szólóval, szerintem bárki a helyében szívesen kimenne a világversenyre, és szerintem sem neki kellett volna kapnia a címet, nem akarok buta lenni, de nem hiszem, hogy elérne bármilyen helyezést ha menne. És megérdemli, h elvegyék a koronáját és megfosszák a címtől.
dori08 teljesen igazad van, én is megtennék bármit már csak azért is, h egy ilyen versenyen részt vehessek, az, h világot is láthatok közben az csak a bónusz lenne, de ebből is látszik, hogy vannak emberek akiknek megadatik minden és mégsem képesek értékelni és vagyunk mi akiknek meg kell küzdeni keményen és még akkor sem garantált a siker.
dori08 teljesen igazad van, én is megtennék bármit már csak azért is, h egy ilyen versenyen részt vehessek, az, h világot is láthatok közben az csak a bónusz lenne, de ebből is látszik, hogy vannak emberek akiknek megadatik minden és mégsem képesek értékelni és vagyunk mi akiknek meg kell küzdeni keményen és még akkor sem garantált a siker.
2012. november 01. 13:23
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
Olyan törpecsúfság ez a lány, ne kerüljön ennél szebb ebbe az országba? MIért kell a hirnevünket a rosszabnál is rosszabbá rontani. Ez az Alexandra bi8ztos összeszűrte a levet valami zsűritaggal vagy valami illegállal megkapta a cimet s most bujik el amikor versenyre kéne menni. Egyedül Dammak Jázmin volt a történelmünkben amelyik csekélynyi eredményt ért el a világversenyeken valaha is,de ez a szilikonpofa még utána se ér
Húzza el a csikot, úgy se mentünk volna sokra vele
2012. november 01. 14:49
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
szerintem ronda .. :'D
2012. november 01. 15:32
|
|
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline
|
volt nála szebb..
2012. november 01. 18:12
Van nála szebb is de azért sajnálom,hogy nem vesz részt
2012. november 01. 19:55
Sajnálom, de nem valami szépség, vannak tőle szebbek is.
2012. november 01. 23:56
|
|
analiaa123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 120785 offline
|
mikor megvalasztottak mar akkor sem ertettem vele egyett.....mondjuk sokat nem vesztunk de a reszvet a fontos nem a helyezes elsosorba!!
2012. november 02. 12:16
nem olyan szép lány szerintem.. nem vesztünk sokat..
2012. november 02. 12:58
Szerintem nem valami nagy szépség....sőt, szerintem kifejezetten csúnya.
2012. november 02. 13:33
|
|
puppymore.Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 132435 offline
|
kapja már be a csaj...komolyan KIAKADTAM,hogy őt választották..
Nem szép,illetve az,de vannak/voltak nála sokkal szebbek is.Erre még van képe ilyeneket csinálni..Ez nevetséges.Komolyan.Mi a fenét képzel?!
Nem szép,illetve az,de vannak/voltak nála sokkal szebbek is.Erre még van képe ilyeneket csinálni..Ez nevetséges.Komolyan.Mi a fenét képzel?!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

0 felhasználónak tetszik: