A Pro4-en is elindul az NCIS: Los Angeles című filmsorozat, méghozzá dupla epizódokkal.
A teljes cikkhez kattints ide!
Duplázik az NCIS: Los Angeles a pro4-en!
2012. október 30. 18:06
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
Én jobban szeretem az NCIS-t a simát ez nekem nem jött be!!
2012. október 31. 01:57
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Az NCIS-t én személy szerint a negyedik évadtól teljes mértékben meg is untam. Valóban kidolgozott karakterekkel dolgoznak, de annyira sablonos és unalmas lett, hogy valahol az ötödik évad környékén abba is hagytam. Általában ezek a spin-offok nem szoktak tetszeni, de az NCIS:LA-el kapcsolatban úgy gondolom, hogy ez jobb, mint az eredeti. Sokkal jobbak az ügyek, pörgősebb és humorosabb a felvonultatás. Nekem egyedül az a bajom, hogy ezt a sorozatot már a harmadik csatorna kezdi vetíteni. Mondjuk én angolul darálom már a negyedik évadot, szóval ez engem nem érint.
2012. október 31. 09:16
|
|
vikimumus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 984 Csatolások: 68 Azonosító: 125739 offline
|
Szerintem is pörgősebb, mint az eredeti NCIS, de én mondjuk mindkettőt ugyanannyira szeretem. Igaz az LA most kapott nálam egy plussz pontot Five-O-s crossover epizód miatt, mert az annyira jó!
2012. október 31. 11:55
|
|
Amanda Salvatoreúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.28. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 188483 offline
|
Nem szoktam nézni ... :/
2012. október 31. 13:30
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
Chris O'Donnellt szeretem, de az a baj, hogy Eric Christian Olsen nagyon nem szimpatikus, és ezért már nincs is olyan kedvem nézni ezt a sorozatot. Nélküle sokkal jobb volt.
2012. november 11. 15:05
Szerencsére nem jelent veszélyt. Kár, hogy nem kaszálták el.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: