RTLKlub féle, filmbõl "durva" rész kivágás
2007. október 02. 12:05
|
|
White BullBull Skywalker |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 15531 Csatolások: 153208 Azonosító: 10 offline
|
Az én véleményem azok a 18+ szavak amik a filmekben átlettek irva! A szerkesztõkkel meg azokat csinálnam amiket kivágtak a filmekbõl!
2007. október 02. 12:22
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet(Freak @ 2007. August 24. - 00:56)
Mennek, csak fehér holló szinten... a TV2 pár hétig Stanley Kubrick rendezésû filmeket adott le, méghozzá feliratozva... bezonyám!!! Le is esett az állam, de azt is csak értelmiségi fõmûsoridõben (éjfél körül) tudták leadni... mondjuk abban is biztos vagyok, hogy a feliratos filmeknek alacsonyabb lenne a nézettsége. Én se olvasnék akármit, ha fáradt vagyok...
nemigazán csoda, hisz Kubrick (nagyon helyesen) soha nem engedte szinkronizálni filmjeit - így sajnos nem túl játszott filmek az õ rendezései, de annál értékesebbek, ha rendeznék, én sem engedném!
sokan rinyálnak hogy ha nincs szinkron meg sem nézi, õ nem olvassa, stb, de mindenki hallotta már kedvenc slágerét magyar elõadásban - lásd supra hits - hát a hideg kiráz tõle amikor kovács kati vagy demjén rózsi énekelte a világslágereket - a szinkron ugyanez - nem kell piszkálni az eredetit
2007. november 05. 15:26
|
|
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline
|
Na ez zseniális.
Tegnap volt at RTL-en a Mr. & Mrs Smith.
Elég jól ismerem a filmet, sokszor láttam is.
Elég hülyén sikerült megoldani a kivágásoka párat felsorolok
Kivágták hogy:
1, Brad Pitt egy kanapé mögött rugdossa Angelina Joliet aki ezek után jól tökön rúgja Bradet
2, Brad Pitt belerúg a srácba
3, Angelina Jolie egy vezetékes telefonnan fejbe veri Adam Brodyt
4, Angelina Jolie és Brad Pitt a film végént kettecskén kinyírnak úgy 100 hapsit
Na most nem az egész jelenetet vágták ki hanem csak egy részletét...
Pl.: 3. eset ül egy ágyon Angelina, felveszi a telefont, elindul -vágás- és már csak azt látjuk hogy valami baromira fáj szegény srácnak.
4. eset itt meg az volt csupán a bibi hogy mikor ez a jelenet megy akkor zene szól alattam, na már most mikor kivágtak belõle pár másodpercet akkor a zene ugrott egyet és így kicsit hülyén jött ki ez egész, ez volt kb háromszor.
A másik dolog hogy elvilleg a DVD-n ez 16-os, de a tv-ben csak 12-es volt.
Akkor komolyan ezekért rakták rá a 16-os karikát a filmre?
Tegnap volt at RTL-en a Mr. & Mrs Smith.
Elég jól ismerem a filmet, sokszor láttam is.
Elég hülyén sikerült megoldani a kivágásoka párat felsorolok
Kivágták hogy:
1, Brad Pitt egy kanapé mögött rugdossa Angelina Joliet aki ezek után jól tökön rúgja Bradet
2, Brad Pitt belerúg a srácba
3, Angelina Jolie egy vezetékes telefonnan fejbe veri Adam Brodyt
4, Angelina Jolie és Brad Pitt a film végént kettecskén kinyírnak úgy 100 hapsit
Na most nem az egész jelenetet vágták ki hanem csak egy részletét...
Pl.: 3. eset ül egy ágyon Angelina, felveszi a telefont, elindul -vágás- és már csak azt látjuk hogy valami baromira fáj szegény srácnak.
4. eset itt meg az volt csupán a bibi hogy mikor ez a jelenet megy akkor zene szól alattam, na már most mikor kivágtak belõle pár másodpercet akkor a zene ugrott egyet és így kicsit hülyén jött ki ez egész, ez volt kb háromszor.
A másik dolog hogy elvilleg a DVD-n ez 16-os, de a tv-ben csak 12-es volt.
Akkor komolyan ezekért rakták rá a 16-os karikát a filmre?
2007. november 05. 17:12
|
|
Cira |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.19. Hozzászólás: 1406 Csatolások: 4402 Azonosító: 27501 offline
|
Hát igen.Ez az amiért nagyon ritkán nézek TV-t. Ha egy film vagy sorozat megvan angolul akkor mindenképp úgy nézem meg, mert:
1. A magyar hang sz@r
2. Az angol hanggal a nyelvtudást is lehet fejleszteni
3. A sorozatok Pl. jóval késöbb jönek ki magyarul mint angolul
1. A magyar hang sz@r
2. Az angol hanggal a nyelvtudást is lehet fejleszteni
3. A sorozatok Pl. jóval késöbb jönek ki magyarul mint angolul
2007. november 05. 17:31
|
|
TYÜTYI2006FPS TPS Szimulátor Player |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.11. Hozzászólás: 5800 Csatolások: 5266 Azonosító: 34400 offline
|
Például Kincs ami nincs esete, megvan a gépen 2 cd-s. Viszont az a rész gyerekkoromból ismerõs, hogy ássák a kincset, és eltemetett kincsvadászt találnak a szigeten. Ami nekem megvan abban nincs ez meg, ráadásul 2 cd-s sajnos
2007. november 05. 17:34
|
tamas911125visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.26. Hozzászólás: 112 Csatolások: 130 Azonosító: 22140 offline
|
Múltkor Az Utolsó szamuráj címû filmmel csinálták meg ugyanezt: kivágtak egy csomó részt a film végi csatajalenetbõl és így tették 12-essé,holott 16-os a film!!!
2007. november 05. 17:55
|
|
csfun66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.16. Hozzászólás: 107 Csatolások: 51 Azonosító: 18988 offline
|
Tegnap a Mr. és Mrs. Smith-ben meg kivágtak pár részt. pl. mikor pofán vágta Angie egy telefonnal azt a gyereket, meg amikor lövöldöztek.Én ezeket vettem észre. sztem nem jó ha kivágnak jeleneteket egy filmbõl csak a magyar adókon csinálják ezekenn a németenn meg a többi semmit se. szõrnyû ezek a csatornák eggyszerûen:(
saját véleményem ez.
saját véleményem ez.
2007. november 05. 18:16
Én a jelenetkivágásokról nem is tudtam, mivel a filmek, amik megvannak DVD-n, azokat nem nézem meg TV-ben a sok reklám miatt, mert tudom hogy úgyis megvan.
A vágásokat meg nem lehet észrevenni, max szakértõknek sikerül
A Die Hard régen még a káromkodós szinkronnal ment, csak átszinkronizálták, mert gondolták, minek oda az a poén.
Fõmûsoridõben is simán kirakhatnák a 16-os karikát, az úgyse érdekel senkit, mert manapság egy 5 éves gyereknek is van saját TV-je, az meg nem fogja megkérdezni a szüleitõl, hogy nem baj-e ha véres-öldöklõs-horroros-psycho-trillert néz pucér nénikkel megspékelve.
Csak félig tartozik ide, de én pl. azt se értettem soha hogy Bon Jovi "Always" címû klippjébõl minek kellett kivágni azt a jelenetet amikor a csávó felgyújtja a kérót.
Szinkron: én eredeti hang párti vagyok, bár nem tudom, hogy a DVD-ken az eredeti hang mért olyan halk és sz@r. A magyar szebben és erõteljesebben szól, de tele van fordítási és NYELVTANI hibákkal.
PL:
- arrábbtaszalytott (Narancsvidék 2.évad 16.rész) szerintem ilyen szó nincs
- Caleb kászája a te kászád (Narancsvidék 2.évad kb. 10-11. rész) itt Julie azt mondta, hogy Caleb's casa es su casa, ami spanyolul van és azt jelenti, hogy Caleb háza az ön háza. Könyörgöm, én tudok spanyolul egy kicsit de nem jöttem rá a felirat nélkül, hogy ez mi akar lenni.
Ez nagyon megmaradt bennem, de 3. nézésre kb. még 20-30 nyelvtani hiba bökte a fülem csak az OC DVD-n.
A vágásokat meg nem lehet észrevenni, max szakértõknek sikerül
A Die Hard régen még a káromkodós szinkronnal ment, csak átszinkronizálták, mert gondolták, minek oda az a poén.
Fõmûsoridõben is simán kirakhatnák a 16-os karikát, az úgyse érdekel senkit, mert manapság egy 5 éves gyereknek is van saját TV-je, az meg nem fogja megkérdezni a szüleitõl, hogy nem baj-e ha véres-öldöklõs-horroros-psycho-trillert néz pucér nénikkel megspékelve.
Csak félig tartozik ide, de én pl. azt se értettem soha hogy Bon Jovi "Always" címû klippjébõl minek kellett kivágni azt a jelenetet amikor a csávó felgyújtja a kérót.
Szinkron: én eredeti hang párti vagyok, bár nem tudom, hogy a DVD-ken az eredeti hang mért olyan halk és sz@r. A magyar szebben és erõteljesebben szól, de tele van fordítási és NYELVTANI hibákkal.
PL:
- arrábbtaszalytott (Narancsvidék 2.évad 16.rész) szerintem ilyen szó nincs
- Caleb kászája a te kászád (Narancsvidék 2.évad kb. 10-11. rész) itt Julie azt mondta, hogy Caleb's casa es su casa, ami spanyolul van és azt jelenti, hogy Caleb háza az ön háza. Könyörgöm, én tudok spanyolul egy kicsit de nem jöttem rá a felirat nélkül, hogy ez mi akar lenni.
Ez nagyon megmaradt bennem, de 3. nézésre kb. még 20-30 nyelvtani hiba bökte a fülem csak az OC DVD-n.
2007. november 05. 18:37
|
Diófavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.03.13. Hozzászólás: 120 Csatolások: 83 Azonosító: 4561 offline
|
Már évek óta nem nézek tévében flmeket, az egyik ok pont ez, hogy vagdosnak, a másik ok a szinkron, és a reklámok, amit végképp nem tudok elviselni...
Németek is vagdosnak.
Egyszer a német RTL-en belenéztem a Luc Besson féle Jeanne d'Arc-ba, már az elsõ negyed órában meg volt vágva.
Idézet(csfun66 @ 2007. November 5. - 17:55)
sztem nem jó ha kivágnak jeleneteket egy filmbõl csak a magyar adókon csinálják ezekenn a németenn meg a többi semmit se. szõrnyû ezek a csatornák eggyszerûen:(
Németek is vagdosnak.
2007. november 05. 18:57
|
|
nati...új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.05.10. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 29391 offline
|
hát igen én ezért nézek meg szinte mindent a moziban és utána megvseszem dvdn...
vajh miértisnem néztem meg még a kill bill-t a tévében... meg én pl. azt nem szeretem a magyar szinkronban h néha egy csoomó szót kihagynak a szájmozgás miatt...
ÉLJEN AZ ERDETI HANG. no meg a vágatlan verzió
2007. november 05. 19:05
|
|
515 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.02.10. Hozzászólás: 1375 Csatolások: 1470 Azonosító: 3579 offline
|
Idézet(nati... @ 2007. November 5. - 18:57)
vajh miértisnem néztem meg még a kill bill-t a tévében...
Húú, el se merem képzelni, hogy azzal a filmmel mit mûvelhettek!
Pedig ott aztán van mit kivágni...
2007. november 05. 20:06
|
|
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline
|
Idézet(515 @ 2007. November 5. - 19:05)
Húú, el se merem képzelni, hogy azzal a filmmel mit mûvelhettek!

Mondjuk azon kint is van 18-as, de szerintem még így is vagdosnak...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: