Győzike egy év nyolc hónap börtönt kapott
2012. október 30. 15:03
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Csoda,hogy a hülyeségük miatt még nem kerültek diliházba
2012. október 30. 15:14
|
Dolcevitaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.23. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 188164 offline
|
Amiket ők megengedtek maguknak,csoda hogy már régen nem ítélték el őket.De szerintem egy pszichiátria megfelelőbb lenne mint egy börtön.Csináltak ők már sok minden felháborító dolgot..de más nem?Dehogynem.Én nem ítélem el őket,én is mint mások is az országban,hétfőként röhögtem a műsorukon,amit látok nem ítélem el..azért nézem,maximum szánalmas volt. Mostmár irritáló is,viszont úgy gondolom,vannak ebben az országban,akiknek nem másfélévet,hanem 10-20évet kellene ülniük...és mégse..élik világukat,pedig sikkasztottak,embert öltek,pénzt mostak meg miegymás.Csak nyilván egy ismert embert könnyebb és kell egyből elítélni..pedig van bőven van több súlyosabb eset is
2012. október 30. 15:28
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Jáj, ez a csálád! Itt mándíg törtánik válámi!
2012. október 30. 17:52
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Már olyat is halottam hogy győzike öngyilkossággal fenyegetőzik. Nem tudom ez nekünk miért rossz??
2012. október 30. 18:53
most erre tudnék mit mondani,de nem mondok mert nagyon sértő lenne
2012. október 30. 21:44
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Kicsit offolok:
nem értem egyesek miért élvezik, hogy másokkal kötekedjenek, vagy kioktassák? Ha valaki nem megfelelően viselkedik tessék jelenteni a moderátorok topikjában.
nem értem egyesek miért élvezik, hogy másokkal kötekedjenek, vagy kioktassák? Ha valaki nem megfelelően viselkedik tessék jelenteni a moderátorok topikjában.
2012. október 31. 11:27
|
|
aniiiii000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.06. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 157607 offline
|
A 81 millióból csak 271-ezret kell befizetniük személyenként?Mi ez már?Meg hogy 3 év próbaidőre vannak fel függesztve.Ha addig nem csinálnak semmit akkor nem mennek börtönbe.Ha mindenkinél így lenne akkor most kb.senki nem ülne a sitten!Adót csaltak aztán nem kell érte bűnhődniük.A pénzt meg el se veszik tőlük csak élnek tovább boldogan.!
2012. október 31. 22:43
|
|
rek4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 891 Csatolások: 459 Azonosító: 160752 offline
|
Szerintem az egész ország jobban járt volna, ha hentes maradsz angyalom... Gondolom éhen fognak pusztulni, mert ki kell fizetniük 270 ezret. -.- Mekkora szégyen a magyar büntetőjog!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: