Győzike egy év nyolc hónap börtönt kapott
2012. október 29. 15:22
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
"valamint kérte a bírónőt, hogy ne Győzikét, hanem Gáspár Győzőt ítélje el"
Hát ha Gáspár Győzőt ítélték volna el, hót fix, hogy legalább ötször ennyit és letöltendőt kapott volna. Eléggé pofátlan adócsalás volt ez azért már ahhoz.
Hát ha Gáspár Győzőt ítélték volna el, hót fix, hogy legalább ötször ennyit és letöltendőt kapott volna. Eléggé pofátlan adócsalás volt ez azért már ahhoz.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2012. október 29. 15:29
De az hót ziher hogy kimagyarázzák a bírók és a börtön közelébe sem jut!
2012. október 29. 15:43
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
8 év és 1 hónap járna - letöltendő. Dehogy okosat is mondjak: A hülyének is megéri magyarországon elcsalni 22 millót, ha csak 271 ezer ft perköltséget és az ügyvédjét kell kifizetnie belőle + kap egy felfüggesztettet, ami majdnem egyenlő a nullával. Egy ilyen nevetséges ítélettel csak bátorítják az adócsalókat és sikkasztókat. Mástól meg a 80ezres keresetéből is levonják az adót, ha akarja, ha nem - és ők tartják el az országot, míg az ilyen győzikefélék röhögnek a markukba. Adja itt a műsajnálatot, holott röhög rajtunk és az ítéleten is. Magyarország én így NEM szeretlek.
2012. október 29. 16:56
Tessék.Megmondtam, hogy nem fogják leültetni őket, vissza lehet olvasni. De ha én csináltam volna mind ezt akkor már kaptam volna minimum2-3 év letöltendőt. Ezt pofázom, hogy aki híres meg van pénze, az nem megy börtönbe.Korrupt a Magyar igazság ügy és jogrendszerünk egy kalap fos.
2012. október 29. 17:09
Legalább letöltendőt kaphattak volna, bezzeg ha én csináltam volna ugyanezt akkor engem 10 évre + 100 millás bírság kifizetésére ítélnének, ezért nem szeretem a híres embereket Magyarországon mert mindenkivel csak kivételeznek egy normális embert meg le se sz*rnak.
2012. október 29. 17:28
|
|
SütyღMaybe,Onceღ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 3297 Csatolások: 579 Azonosító: 133242 offline
|
istenem.-.- ezek vagyunk mi magyarok.. mondjuk biztos más országokban is a társadalmi hogyismondjam, létrán való helyünk határozza meg.. de győzi nem mondhatjuk hogy "sztár".. na mindegy..
2012. október 29. 17:29
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
Hmm lehetne többet is mondjuk életfogytinlagot
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.