"Doctor Who" stars attending the Our Boys premiere in London (2012.10.03.)
2012. október 29. 12:52
|
|
Becky017új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.17. Hozzászólás: 60 Csatolások: 866 Azonosító: 167412 offline
|
Cast reunion
13 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow,
bajer,
funny18,
bibicsibi,
dominoizzy,
Luer,
Bessie,
Annamari74,
dreamscometrue,
leila1992,
standoffan,
marvellany,
nightfever
2012. október 29. 12:58
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Igen, Rory és Bille férje is szerepel a darabban... Néztem is, hogy hú. De végül nem lettem olyan lelkes, hogy be is menjek az előadásra. Meg pénzem se nagyon volt színházjegyre...
Talán legközelebb.
Amúgy a topik címébe én még beírtam volna a 2012-es évet is. X év múlva majd törik az emberek a fejüket, akik idetévednek, hogy mikor is volt ez, melyik évben..?
Ja, és Laurence Fox-ot is szerintem a topikhoz kéne csatolni... Ha már Billie Piper hites ura is a képeken van...
Talán legközelebb.
Amúgy a topik címébe én még beírtam volna a 2012-es évet is. X év múlva majd törik az emberek a fejüket, akik idetévednek, hogy mikor is volt ez, melyik évben..?
Ja, és Laurence Fox-ot is szerintem a topikhoz kéne csatolni... Ha már Billie Piper hites ura is a képeken van...
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2012. október 29. 23:25
|
|
Becky017új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.17. Hozzászólás: 60 Csatolások: 866 Azonosító: 167412 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.10.29. 12:58)
most már nem engedi szerkeszteni sajnos :S
2012. november 12. 13:13
|
|
Luervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 406 Csatolások: 0 Azonosító: 176693 offline
|
Idézet (Becky017 @ 2012.11.12. 11:29)
Lehet, hogy készült csak én nem találtam meg 
Én sem láttam sehol. Mattel van fotó. Lehet későbbre tartogatják az a Jolly Joker:-)
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!