Demi Lovato botrányt okozott az amerikai himnusszal
2012. október 29. 15:42
|
|
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline
|
az biztos hogy nem mindennapi! ez egy 21. századi himnusz! ha valami eltér a megszokottól az már autómatikusan rossz szokott lenni sajnos!!
2012. október 29. 15:42
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
nem volt rossz. sőt. mondjuk igaz h egy himnuszt nem így szoktak elénekelni.. :')
2012. október 29. 15:43
|
|
BrielleTreasureúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 186868 offline
|
Komolyan mondom, eszméletlenek azok, akik egyetértenek ezzel a cikkel! Akiknek nincs jobb dolguk, mint olyan sztárokat fikázni, akiket nem is ismernek! Szerintem Demi nagyon szépen énekelt, lehet, hogy kicsit több hajlítást tett bele, de szerintem akkor is jó volt... Förtelem, h egyesek miket nem irogatnak róla, holott nem is ismerik... És ha elrontotta? Titeket miért érdekel? Nem a ti dolgotok... Menjetek, és foglalkozzatok a saját dolgotokkal... Majd ha jobban eléneklitek ország/világ előtt ezt a himnuszt, majd akkor szóljatok
2012. október 29. 15:43
|
|
IAmJulcsiPretty Liar ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.12. Hozzászólás: 3543 Csatolások: 749 Azonosító: 165186 offline
|
Bírom az ilyen agyoniskolázottakat akik egy fellépés után megudják mondani h Demi tehetségtelen... -.- Nézzétek meg h énekelt tavaly! OMG! Tényleg nagyon szánalmasok azok akik egy ilyen tehetséget azért ócsároltak, mert egyszer nem mennt neki! -.- Nézzetek magatokba inkább!
1 felhasználónak tetszik:
Snowkiss
2012. október 29. 15:44
A hangok rendben voltak,DE nem a himnusz hangjai voltak:) Oké,mindenki hibázik,nyomd le te ezt több millió ember előtt,aki nézi ezt.
-.-
2012. október 29. 15:47
|
|
musicmurder95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 133 Csatolások: 0 Azonosító: 169543 offline
|
Én nem szeretném bántani Demit!!!!!Nem mondom hogy a kedvenc énekesnőm de szeretem a számait!!!De valljuk be őszintén akár szeretitek akár nem ez az előadás nem volt jó!!!És nekem nem is a hamissággal volt a legnagyobb gondom,de azt meg kell érteni hogy a HIMNUSZ nem arról szól hogy a saját stílusunkra csináljuk!!!Igen lehet rossz napja de akkor ne énekeljen himnuszt azt vagy 100%-an vagy sehogy!!!Himnuszt énekelni főleg ennyi embernek ahhoz kell bátorság igen!!De himnuszt énekelni ennyi embernek az megtiszteltetés is és pontosan ezért nem elég "nem olyan rosszul énekelni"!!!!Szerintem Demi tehetséges de most tényleg hibázott!!!Persze nem olyan rossz mint Király Linda aki még a szövegét se tudta a magyar himnusznak!!!De ez csak az én véleméynem!
2012. október 29. 15:50
|
|
senorita.torresúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 179305 offline
|
sztem ügyes volt.. és nem kellene semmilyen formában bántani.
2012. október 29. 15:51
Idézet (itsmedemz @ 2012.10.29. 15:40)
Hűha, látom, vannak itt vélemények. Megnéztem a videót és bevallom, kicsit sok volt. Viszont, ilyen mindenkivel előfordul! Demi azért nem egy nullahangú énekesnő, akit az autotune tart életben. Túlspilázta igen, de könyörgöm, olyat mondani, hogy nincs hangja? Nektek meg nincs fületek, gondolom. Csak azt tartom szánalmasnak, hogy olyanok fikázzák akiknek tényleg tehetségtelen, énekesnőknek nevezett kis senkik vannak a kedvenceik között.
Mellesleg, megsúgom, Demi az egyetlen aki énekelni tud a Dizni-bagázsból. Csak ugye Ő nem nádszálvékony, nem adja a kis tökéletest és nem Bieber a palija.
És azt se felejtsük ki, hogy nem véletlenül ül a mentori székben. Oké, hibázott, túlléphetünk rajta?
Mellesleg, megsúgom, Demi az egyetlen aki énekelni tud a Dizni-bagázsból. Csak ugye Ő nem nádszálvékony, nem adja a kis tökéletest és nem Bieber a palija.
És azt se felejtsük ki, hogy nem véletlenül ül a mentori székben. Oké, hibázott, túlléphetünk rajta?
Végre valaki aki rendet teremt ezzel kapcsolatban!
2012. október 29. 15:52
|
|
Bolond13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 155978 offline
|
Szerintem nem azt kellett volna rá mondani, hogy tehetségtelen! Istenem csak belevitte a saját stílusát, ami valljuk be, nem igazán illik a himnuszhoz, de attól még csodálatos hangja van!
2012. október 29. 15:52
Idézet (BrielleTreasure @ 2012.10.29. 15:43)
Komolyan mondom, eszméletlenek azok, akik egyetértenek ezzel a cikkel! Akiknek nincs jobb dolguk, mint olyan sztárokat fikázni, akiket nem is ismernek! Szerintem Demi nagyon szépen énekelt, lehet, hogy kicsit több hajlítást tett bele, de szerintem akkor is jó volt... Förtelem, h egyesek miket nem irogatnak róla, holott nem is ismerik... És ha elrontotta? Titeket miért érdekel? Nem a ti dolgotok... Menjetek, és foglalkozzatok a saját dolgotokkal... Majd ha jobban eléneklitek ország/világ előtt ezt a himnuszt, majd akkor szóljatok 
12 év zeneiskola után merem azt mondani (és amellett, hogy én szeretem Demit), hogy ez nem volt jó. Mentségére legyen mondva, hogy nem kapott hangszeres kíséretet és a hangosítás sem volt jó, de az ütemből is többször kiesett. Nem tudom mi történt, mert máskor is énekelt már himnuszt, méghozzá gyönyörűen, valószínűleg az lehetett, amit Beyla mondott, hogy nem érezte jól magát.
2012. október 29. 15:55
|
|
sofie_par_amorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 128961 offline
|
Szerintem nem olyan gáz, persze nem is tökéletes, én is többet vártam tőle, de legalább a szöveget tudta, nem igaz?
2012. október 29. 15:57
"Sokak szerint Demi Lovato az X Factor első fordulóján sem jutott volna túl azzal az előadással, amellyel a World Series nézőit lepte meg."
Bszod, azért túlzásokba ne essünk!
Ez nem fog bekerülni élete legcsodásabb előadásai kőzé, ez van, kész. De aki ismeri tudhatja, hogy rengeteg élő fellépés van a háta mögött, ahol istenien énekel mindenféle segítég nélkül is. Idióták!
Bszod, azért túlzásokba ne essünk!
2012. október 29. 16:01
Ez volt a 4. alkalom hogy Ő énekelte a Himnuszt egy sporteseményen, és lehet hogy most épp nem a legjobb volt, és már rögtön azzal kell támadni hogy nincs tehetsége? Komolyan vicc.... Több tehetség szorult ebbe a csöppnyi lányba mint a legtöbb túlsztárolt énekesnőbe.... Majd akkor lehet kritizálni, ha 15 évesen valaki így adja elő a Himnuszt, mint ahogy Ő tette 2008 -ban... http://www.youtube.com/watch?v=tmz_FFrPZ5c
2012. október 29. 16:01
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Elég érdekes lett .____.
2012. október 29. 16:05
|
|
Murienikő123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.22. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 188120 offline
|
háttt rá se ismerek
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.