Najó.... erről azt akarom mondani, h valóban eddig ez volt Demi legrosszabb előadása élőben :S fogalmam sincs miért sikerült neki így, mert eddig minden élőben éneklése fantasztikus volt ér irigylésre méltó. DE!
Ne felejtsük el, h nyilván azért kérték őt fel erre, mert tudták, h nagy tehetség. Most bárkivel megtörténhet ez, h nem jön ki a hang, vagy valami...
Attól még egy fantasztikus hangú énekes marad, és nem kéne 1 fellépés miatt ennyire leszólni, mikor ott van 100 másik csodás fellépése.
Demi Lovato botrányt okozott az amerikai himnusszal
2012. október 29. 15:13
Azért senki se gondolja azt hogy Deminek pocsék hangja van.Több fellépést halottam tőle amiken szinte alig hibázott.Ti meg itt kezdtek bömbölni,hogy milyen borzalmas közbe ti még énekelni sem tudtok.Szerintem nem volt egy óriási katasztrófa ahogy énekel,tény hogy néhol kissé eltúlozta,rosszul vitte fel a hangot de senki nem merheti rá mondani hogy nem bír kinyögni egy hangot se hibátlanul.Gyerekek,nem lehet mindig 100%-os teljesítményt nyújtani.Akár milyen hihetetlen,de még a legnagyobbak énekesekkel is eset meg olyan,hogy csak egy pillanatra is,de egy hangot rosszul énekeltek,kissé hamis volt.Akik meg bömbölnek hogy fúú de szar volt,az fogja be,mert tuti hogy ő még így se tudnak énekelni mint Demi!
2012. október 29. 15:17
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Snowkiss : ne gyere nekem légy szíves ezzel a nevetséges védekezéssel, hogy "ti még énekelni sem tudok." taps neked, ha ismeretlen emberekről, a NETEN, ilyet ki tudsz nyilatkoztatni. szívből gratulálok.
a másik meg, én személy szerint nem tudok énekelni, de legalább nem vagyok benne a médiába, és nem adom ki a gáz dalaimat FELJAVÍTVA, hogy aztán legyen egy élő koncertem, és egy hangot se találjak el!
a másik meg, én személy szerint nem tudok énekelni, de legalább nem vagyok benne a médiába, és nem adom ki a gáz dalaimat FELJAVÍTVA, hogy aztán legyen egy élő koncertem, és egy hangot se találjak el!
1 felhasználónak tetszik:
Blade Dancer
2012. október 29. 15:19
|
|
keysii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.21. Hozzászólás: 518 Csatolások: 25 Azonosító: 176254 offline
|
nemtudom h mibajotok vele sztem tök jó volt. nem mintha demi lovato rajongó lennék mert nem vagyok az de akk sem volt ez olyan rossz.!!!
) de ez az én véleményem ti azt gondoltok amit akartok!
2012. október 29. 15:22
Engem nem lepett meg.Sose szerettem és nem tartom valami nagy tehetségnek.
2012. október 29. 15:23
Idézet (Beyla @ 2012.10.29. 15:05)
Egyáltalán nem vagyok dizni imádó, és Demi Lovato sem nagy kedvencem, de azt el kell ismerni, hogy a csajnak van tehetsége, nem úgy, mint az előszeretettel ajnározott Selena Gomeznek és Miley Cyrusnak, csak, hogy mondjak pár példát. Demi már énekelt rendezvényen, ráadásul ugyanezt és kegyetlen jó volt. Azért kíváncsi lennék, hogy esetleg két-három órás alvással, erős hányingerrel, görcsölő hassal vagy fejfájásos migrénnel tudnál-e ugyanolyan tisztán énekelni, mint egyébként. Van, akinek jobban megy így, van akinek kevésbé, mert a fájdalmat mindenki másképp éli meg. Nem tudom honnan vetted azt a zagyvaságot, hogy nagy rajta a nyomás. Már miért lenne? Ő már csinált nem egyszer is ilyet, és inkább tartom valószínűnek azt, hogy fizikailag volt tréül, ez pedig kihatott az előadására. Ne csináljunk úgy, mintha a sztárok nem emberek lennének, mert azok. Ők is tudnak betegek lenni, és bizony nekik is lehet sz*r napjuk. Persze, aki szubjektíven akarja látni a dolgot, az úgyis azt fogja mondani, hogy tehetségtelen, mert egy fellépésnél nem volt éppen a toppon. Demi egy nagyon tehetséges fiatal lány, akiben megannyi lehetőség rejtőzik. Ne degradáljuk le ennyire, mert messzemenően jobb, mint a társai és a legtöbb mai agyonsztárolt énekesnőcske.
Tied minden elismerésem!Na végre egy olyan aki kimeri mondani a csúf igazságot Selenáról! Igazad van Demi egy tehetség és senki nem tökéletes!Úgy csináltok "nem Demi Fanok" mintha ti még sose hibáztatok volna!Beyla legalább kimondta hogy nem szereti de van tehetsége!Tiszteletre méltó!
Betti90
2012. október 29. 15:28
ciel:Demiről nem lehet elmondani hogy nincs semmi hangja.Istenem,azért mert egyetlen egyszer hibázott akkor máris lekel hordani?Azért mert Disneys volt,attól még neki van hangja,és a többi Disneys sztárocskával ellentétben ő tehetséges.Bocs,hogy megvédtem őt
2012. október 29. 15:30
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Jézus ereje, ez tényleg brutálisan rossz volt... és egy ilyen ül a mentori székben? Gyalázat.
2012. október 29. 15:32
Én imádom az amerikai himnuszt, de ez katasztrófa volt. Engem nem érdekel, hogy Demi Disney sztár, mert ez nem folyásólja be a véleményemet. Ez nagyon nem sikerült neki.
2012. október 29. 15:32
|
|
Saciiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 154341 offline
|
1. miért kell másokat kritizálni? lehet, hogy híresség, és nem ezt várják el tőle, de ha ennyi ember elé kell kiállni és elénekelni a Himnuszt az neki is okozhat nehézséget, ő is hibázhat!! mert ugyan olyan ember mint mindenki más!
2. ha ilyen véleménnyel vagytok róla, akkor énekeljétek el TI a Himnuszt...nem hinném, hogy jobban menne nektek.!
3. nem véletlenül hívták ŐT negyedik alkalommal, hogy elénekelje a Himnuszt! Lehet, hogy rossz napja volt, azért hibázott..
mellesleg kurvára nem hibázott, gyönyörűen énekelt.! majd ha ti egyáltalán ki mertek állni ennyi ember elé, hogy elénekeljétek, majd utána kritizálhattok másokat!! mert mintha ti jobbak lennétek nála... nem véletlenül csodás énekesnő, és nem véletlenül lett ő az X factor egyik mentora.!
2. ha ilyen véleménnyel vagytok róla, akkor énekeljétek el TI a Himnuszt...nem hinném, hogy jobban menne nektek.!
3. nem véletlenül hívták ŐT negyedik alkalommal, hogy elénekelje a Himnuszt! Lehet, hogy rossz napja volt, azért hibázott..
mellesleg kurvára nem hibázott, gyönyörűen énekelt.! majd ha ti egyáltalán ki mertek állni ennyi ember elé, hogy elénekeljétek, majd utána kritizálhattok másokat!! mert mintha ti jobbak lennétek nála... nem véletlenül csodás énekesnő, és nem véletlenül lett ő az X factor egyik mentora.!
2012. október 29. 15:34
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
Az nekem is sokszor megfordult a fejemben, hogy milyen lenne ha ezek a tökéletes dalos pacsirták megpróbálnák azt megcsinálni, amit a versenyzőktől követelnek. Hát elég rosszul sült el. A nem létező teheségének hiányát Deminek most se sikerült elrejtenie. Ha valaki előttem a magyar himnuszt így elnyekeregte volna, biztos kirepítettem volna a stadionból. Persze, mindenkivel előfordulhat, ugye? de hányadszorra is? . Igen, szerintem is pocsék volt. Nincs mit kertelni, ilyenkor énekeseket kellene odaállítani himnuszt énekelni, nem sztárokat.
2012. október 29. 15:34
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Kapják be.. Csinálják azt végig amit Demi is, utána felőlem azt mondanak amit akarnak, de általában az ilyenek szar zenei ízléssel áldotta meg a sors. :'D
2012. október 29. 15:35
|
|
dorakomondivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 206 Csatolások: 0 Azonosító: 171303 offline
|
annyira nem volt ez szörnyű...én milliószor bénább lettem volna.
2012. október 29. 15:40
Hűha, látom, vannak itt vélemények. Megnéztem a videót és bevallom, kicsit sok volt. Viszont, ilyen mindenkivel előfordul! Demi azért nem egy nullahangú énekesnő, akit az autotune tart életben. Túlspilázta igen, de könyörgöm, olyat mondani, hogy nincs hangja? Nektek meg nincs fületek, gondolom. Csak azt tartom szánalmasnak, hogy olyanok fikázzák akiknek tényleg tehetségtelen, énekesnőknek nevezett kis senkik vannak a kedvenceik között.
Mellesleg, megsúgom, Demi az egyetlen aki énekelni tud a Dizni-bagázsból. Csak ugye Ő nem nádszálvékony, nem adja a kis tökéletest és nem Bieber a palija.
És azt se felejtsük ki, hogy nem véletlenül ül a mentori székben. Oké, hibázott, túlléphetünk rajta?
Mellesleg, megsúgom, Demi az egyetlen aki énekelni tud a Dizni-bagázsból. Csak ugye Ő nem nádszálvékony, nem adja a kis tökéletest és nem Bieber a palija.
És azt se felejtsük ki, hogy nem véletlenül ül a mentori székben. Oké, hibázott, túlléphetünk rajta?
Snowkiss
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.