kérdés a rajongókhoz: arra lennék kíváncsi ha ezt replay mode-ra állítanátok meddig tudnátok hallgatni?
Demi Lovato botrányt okozott az amerikai himnusszal
2012. október 29. 14:27
elég rendesen melléénekel szegényke persze ő is csak egy azon sztárok közül akik élőben nem tudnak énekelni, eddig efelől se volt soha kétségem és a fanok most leordíthatnak de legyünk őszinték, demi nem egyszer-kétszer téveszt hanem folyamatosan melléénekel.
kérdés a rajongókhoz: arra lennék kíváncsi ha ezt replay mode-ra állítanátok meddig tudnátok hallgatni?
2012. október 29. 14:30
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
Betti90 igazad van ott a pont!!
2012. október 29. 14:31
betti90 nincs igazad. ezt most nem csak demire vonatkozóan írom, de az igazán valamire való énekesek minden körülmény mellett/között tisztán tudnak énekelni, nem számít az hogy mekkora a nyomás, milyen érzelmi megterhelések érik stb... akkor ezek mind benne lesznek a dalban át fogja adni őket, de nem hamisan. nem szeretnék példálózni de azért egy valakit mégis megemlítenék - whitney houston.
2012. október 29. 14:33
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
háááááááááát lehetett volna jobb is
2012. október 29. 14:34
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Köszönöm, hogy egyet értesz velem kataszeles90 és jojoga!
OceanSoul lehet hogy van igazság abban amit te mondasz és biztos sokan is így gondolják, de mivel nem voltam ott nem tudom mi történt nem akarok ítélkezni Demi felett főleg, hogy szeretem is.
OceanSoul lehet hogy van igazság abban amit te mondasz és biztos sokan is így gondolják, de mivel nem voltam ott nem tudom mi történt nem akarok ítélkezni Demi felett főleg, hogy szeretem is.
2012. október 29. 14:36
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
szerintem azért nemvolt olyanborzaszto ahogy irják
))
2012. október 29. 15:03
ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö
2012. október 29. 15:05
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (OceanSoul @ 2012.10.29. 14:31)
betti90 nincs igazad. ezt most nem csak demire vonatkozóan írom, de az igazán valamire való énekesek minden körülmény mellett/között tisztán tudnak énekelni, nem számít az hogy mekkora a nyomás, milyen érzelmi megterhelések érik stb... akkor ezek mind benne lesznek a dalban át fogja adni őket, de nem hamisan. nem szeretnék példálózni de azért egy valakit mégis megemlítenék - whitney houston.
Egyáltalán nem vagyok dizni imádó, és Demi Lovato sem nagy kedvencem, de azt el kell ismerni, hogy a csajnak van tehetsége, nem úgy, mint az előszeretettel ajnározott Selena Gomeznek és Miley Cyrusnak, csak, hogy mondjak pár példát. Demi már énekelt rendezvényen, ráadásul ugyanezt és kegyetlen jó volt. Azért kíváncsi lennék, hogy esetleg két-három órás alvással, erős hányingerrel, görcsölő hassal vagy fejfájásos migrénnel tudnál-e ugyanolyan tisztán énekelni, mint egyébként. Van, akinek jobban megy így, van akinek kevésbé, mert a fájdalmat mindenki másképp éli meg. Nem tudom honnan vetted azt a zagyvaságot, hogy nagy rajta a nyomás. Már miért lenne? Ő már csinált nem egyszer is ilyet, és inkább tartom valószínűnek azt, hogy fizikailag volt tréül, ez pedig kihatott az előadására. Ne csináljunk úgy, mintha a sztárok nem emberek lennének, mert azok. Ők is tudnak betegek lenni, és bizony nekik is lehet sz*r napjuk. Persze, aki szubjektíven akarja látni a dolgot, az úgyis azt fogja mondani, hogy tehetségtelen, mert egy fellépésnél nem volt éppen a toppon. Demi egy nagyon tehetséges fiatal lány, akiben megannyi lehetőség rejtőzik. Ne degradáljuk le ennyire, mert messzemenően jobb, mint a társai és a legtöbb mai agyonsztárolt énekesnőcske.
1 felhasználónak tetszik:
Betti90
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.