Demi Lovato botrányt okozott az amerikai himnusszal
2012. október 29. 13:29
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Cooki. teljes mértékben egyetértek veled.
2012. október 29. 13:33
Tényleg nem volt a legjobb, Demi sokkal többre képes,ez a botrány dolog annyira el van túlozva. De én meg tudom érteni hisz ennyi ember előtt egy Himnuszt elénekelni tényleg elég stresszes lehet és Demi biztos nagyon szerette volna kihozni magából a maximumot.
2012. október 29. 13:35
|
|
VeRaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.18. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 173721 offline
|
Jajh.....ez mi volt? o.O Demi elhagyja magát....teljesen. A személyisége egyre inkább unszimpatikus, és ez lehet h mindent elrontott. Az ok ha elront valamit egy koncerten, de ilyen eseményen a HIMNUSZT......
2012. október 29. 13:37
|
|
judie94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.30. Hozzászólás: 249 Csatolások: 9 Azonosító: 174532 offline
|
hát igen,nem lehet összehasonlítani sem Beyoncéval,sem Whitney-vel,de hát azért valljuk be,manapság az "énekesek" élőben nem tudnak tisztán énekelni,hiába van a felvételeken jó hangjuk.őszintén szólva nem rajongok pl beyoncé zenéjéért,de mélyen tisztelem őt azért,mert neki tényleg élőben is gyönyörű és tiszta hangja van...akinek meg nincs fogadja el,h nincs és "táncoljon a port jobban bírjuk"
deminek se lenne rossz hangja egyébként,de egy ilyen dalhoz mint ez a himnusz ő kevés,ehhez erőteljesebb hang kell,szóval ez besült:)
2012. október 29. 13:37
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
szerintem túl akart teljesíteni.
mikor 16 évesen énekelte, sokkal jobb volt.
amúgy nem volt ez olyan rossz, csak Demitől 2 hidegrázós himnusz után mindenki ugyanolyat várt. hát ez annyira nem sikerült, de attól még tud énekelni.
de most legalább örülnek az utálói, hogy tudják valamivel cikizni.
mikor 16 évesen énekelte, sokkal jobb volt.
amúgy nem volt ez olyan rossz, csak Demitől 2 hidegrázós himnusz után mindenki ugyanolyat várt. hát ez annyira nem sikerült, de attól még tud énekelni.
de most legalább örülnek az utálói, hogy tudják valamivel cikizni.
2012. október 29. 13:41
NEm tudom ki hogy van vele, de egy nemzet Himnuszét egyszer megírta valaki és megznésítette esetleg ugyan az a személy vagy más.A himnusz nem egy Britni Spricc szám vagy bármi más amit 234.563.786.546 féle képpen el lehet nyöszörögni.A himnuszt illik ugy előadni ahogy az irva lett.Én se örülnék neki ha a Magyar Himnuszból valaki egy teljesen más popposított nyöszörgős számot csinálna. Én azon is fel voltam háborodva Hogy magyar ember nem tudja elénekelni, mert nem ismeri a szöveget.
http://www.youtube.com/watch?v=WZRkGz2zMLM "Ezt közösen kell nem? HÁT MAGYAROK VAGYUNK NEM ? " Na itt dobta le nálam a láncot Lindácska. Akkor lássam amikor a hátam közepét.Annyira szánalmas és megvetendő az ilyen ember. Ez amit meg az amcsik csinálnak a saját Himnuszukkal ez szerintem felháborító,de egyben minősíti is őket.
http://www.youtube.com/watch?v=WZRkGz2zMLM "Ezt közösen kell nem? HÁT MAGYAROK VAGYUNK NEM ? " Na itt dobta le nálam a láncot Lindácska. Akkor lássam amikor a hátam közepét.Annyira szánalmas és megvetendő az ilyen ember. Ez amit meg az amcsik csinálnak a saját Himnuszukkal ez szerintem felháborító,de egyben minősíti is őket.
2012. október 29. 13:43
Hát ez nem vmi jó előadás...pedig imádom Demit,de ez nem sikerült neki
2012. október 29. 13:47
Lehet túl cicomázta, de megint egy botrányosnak nem nevezhető dologból csinálnak elefántot.
Szeretnék olyan rosszul énekelni, ahogy Ő tud.
Szeretnék olyan rosszul énekelni, ahogy Ő tud.
2012. október 29. 13:54
|
|
xDirectionxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.04. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 187105 offline
|
Nem volt a legjobb... :| De máskülönben nagyon jó hangja van Deminek!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: