Az aranytorkú tajvani színész-énekesnő, Angela Zhang egy újabb kisfilmmel örvendeztette meg rajongóit, amit a Visible Wings című dalához készített.
A teljes cikkhez kattints ide!
Elkészült Angela Zhang legújabb kisfilmje
2012. október 29. 11:43
Nem tudom. Szép hangja van, de nekem még sem tetszik. A klipp az olyan jujj a zene pedig megint csak távol áll tőlem.
2012. október 29. 12:46
1. a nőt sem ismerem nagyon,hogy ki ő 2.akár mekkora sikere lesz ennek a filmszerűségnek,nem fog érdekelni
2012. október 29. 12:56
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Idézet (Patrisah @ 2012.10.29. 12:46)
1. a nőt sem ismerem nagyon,hogy ki ő 2.akár mekkora sikere lesz ennek a filmszerűségnek,nem fog érdekelni
Ha nem ismered meg nem érdekel, akkor minek írsz hozzászólást? Csak azért, hogy eggyel több legyen? Plusz, ha nem ismered, akkor szerintem előbb ismerd meg a munkásságát, életét, stb. és utána legyél róla véleménnyel.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2012. október 29. 20:41
|
|
Amanda Salvatoreúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.28. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 188483 offline
|
Szép ... de nem az én stílusom
2012. október 29. 22:26
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Nagyon tetszett a filmszerű, szépen fotózott video és maga a dal is, kellemes hangulatot áraszt (a szövegből természetesen egy hangot sem értettem, de érdekes volt kínai (?) éneket hallani.
2012. október 30. 07:53
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
Nekem ez nagyon nagyon tetszett!!
2012. október 30. 18:44
|
|
Saranghae |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.23. Hozzászólás: 684 Csatolások: 1220 Azonosító: 176370 offline
|
Ha tajvani énekesnők között kéne választanom ő lenne az egyik akire úgy igazából felnéznek. Gyönyörű és elragadó hangja van. A dal gyönyörű lett, igazán romantikus hangulatot áraszt. Azonban a hangszintje kicsit hasonlít Kanayan hangszintjére. Na igen és azt kihagytam, hogy gyönyörű nő.
Egy remek dalt adott ki a kezéből.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.