A világ csak arra vár hogy megmutassa. A dalszövegeit átéli, és bennük van, csodálatos amit a színpadon egy zongorával és a hangjával tud művelni. Imádom
Emeli Sandé
2012. október 28. 18:18
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Szerintem egy hatalmas tehetség. Gyönyörű hanggal.
A világ csak arra vár hogy megmutassa. A dalszövegeit átéli, és bennük van, csodálatos amit a színpadon egy zongorával és a hangjával tud művelni. Imádom
2012. október 28. 21:31
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Idézet (prézli @ 2012.10.28. 20:58)
Én annyira nem szeretem, de a Heaven nagyon jó dal, és büszke vagyok rá, hogy Nagy-Britanniában 2012-ben több albumot adott el, mint Adele 
Ezt nem is tudtam, de most hogy tudom, még jobban felnézek rá.
2012. október 29. 16:54
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (Évike12 @ 2012.10.28. 21:31)
Ezt nem is tudtam, de most hogy tudom, még jobban felnézek rá. 
Mondjuk ironikus, hogy Emeli neve is Adele, csak a művésznevében azt lehagyta. Vajon miért?
1 felhasználónak tetszik:
Évike12
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.