Hosszas találgatások után a film első részének készítői elárulták, hogy Angelina Jolie nem szerepel majd a Wanted második részében, helyette viszont új női karakter tűnik fel a vásznon.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Wanted Angelina Jolie nélkül folytatódik
2012. október 28. 18:39
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Nee.
Az első részben Fox volt az egyik legjobb karakter Wesley mellett természetesen.
Bár a végét látva Bennem is felmerült a "félsz", hogy Angelina már nem fog visszatérni a 2. részben.
2012. október 28. 19:20
|
|
harry.styles98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 411 Csatolások: 0 Azonosító: 181246 offline
|
nnneeeeee
2012. október 28. 19:44
Idézet
Arról egyelőre nincsenek információk, hogy James McAvoy, Morgan Freeman vagy Common Sense visszatér-e a folytatásban, bár minden jel arra utal, hogy McAvoy ismét Wesley szerepét alakítja majd.
James, az anyukád hétszenségit, megfogadtam pár éve, hogy ha elvállalod a folytatást, akkor bizony letépem rólad a skótszoknyát
Ami Angie karakterét illeti, így a legjobb neki, hogy nem támasztják fel. Az olyan erőltetett lett volna... (bár az egész folytatás az).
2012. október 28. 20:19
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
Így már meg sem nézem :/
2012. október 28. 20:31
így akkor én se nézzem meg, ha Angie nem lesz benne. Bár valóban meghalt a karaktere, nem tudom, hogy akarták volna megvalósítan ia visszatérését. :/
2012. október 28. 21:29
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Hát valljuk be, ide vagy oda Angelina, de jobb, hogy nem támasztják fel benne Fox karakterét. Az számomra még vontatottabb lenne, még unalmasabb és még nyúzottabb, hiszen tulajdonképpen a srácért feláldozza a saját életét, és szembe fordul a Szövetséggel. Én is sajnálom mindig, amikor újra és újra megnézem, mert Fox adja a film egy hangulatát, mégis így szép és így jó. Habár fantasztikus projekt lehet, ha még azt sem tudjuk, hogy a fő-fő-főszereplő elvállalja-e. Vicces lesz az egész, ha alkotnak egy olyan filmet, mint a Bourne: Legacy-t természetesen Bourne karaktere nélkül. Ez az egész megint arról szól, hogy egy kasszasiker filmről akarnak lehúzni még egy bőrt, ez pedig a legtöbb filmnél egyenlő a bukással. A Wanted egy király és pörgős akció film, felesleges ezzel húzni az emberek agyát, mert minőségileg biztos, hogy gyengébb lesz, mint az első.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2012. október 28. 23:58
Folytatást ennek a borzalomnak? Höhö! Katasztrofálisan elbutított film, amin Angie sem változtat sajnos és a karaktere elég erőltetettre sikerült benne. Jobb is, hogy nem szerepel majd benne!
2012. október 29. 06:52
Mivel meghalt, ezért vicces lenne feltámasztani, de azért sajnálom. Ő volt az egyik kedvencem a filmben, amit meg kell hagyni nagyon imádok.
2012. október 29. 08:19
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
Én nem is ismertem ezt a sorozatot de majd egyszer belenézek!!
2012. október 29. 09:33
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Leighanne @ 2012.10.29. 09:31)
Szerintem jó film volt az első, nekem a zenéje nagyon tetszett, de nem értem minek kell második rész! 
A tipikus amerikai hozzáállás, hogy miért ne húzzunk le a rókáról még egy bőrt, amikor másoknak is bejött.
2012. október 29. 09:50
|
|
orion.annavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.05. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 60019 offline
|
Remélem McAvoy nem vállalja el a 2. részt!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Janel Parrish és férje, Chris Long szakítottak.