Klippremier: Carly Rae Jepsen — This Kiss
2012. október 28. 20:21
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Call me Maybe jobb!
2012. október 28. 21:07
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
így első hallásra nem a legjobb de nem is rossz
2012. október 28. 21:14
|
|
alkorossyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.01. Hozzászólás: 321 Csatolások: 68 Azonosító: 134212 offline
|
Hát a dal nekem nem volt új mert pár hete láttam az Official Lyrics videót. Carly nem az én stílusom, érdekes, hogy idősebb mint Adele, de mégis milyen tiniknek szóló dalokat énekel. A hangja szép meg minden, de nekem maga a zenei stílus nem tetszik, amit ő képvisel. Olyan kis tiritaranyenyere. A Call me maybe vicces, és az pont elég. Nem kell még egy ilyen színvonalú dal...
A klippel mondjuk semmi bajom, mondjuk elég gáz hogy tök olyan mint Vanessa egyik klipje, már nem emlékszem melyik. De tucatszám vannak ilyenek, hogy a csaj a barátnőivel megy bulizni, közben énekel és ezt senki sem furcsállja, no mindegy, aztán találkozik egy fiúval akivel egy szót sem vált, de összejönnek. Hahaha igen szuper.
Amúgy a vége nekem kifejezetten tetszett, a csók a víz alatt. Szerintem úgy maga a kép nagyon jó, csak ugye ez nem egy kép, hanem Carly Rae Jepsen This Kiss c. dalához készült klipnek a zárójelenete... hm. Ez lenne a rövid véleményem.
:)
A klippel mondjuk semmi bajom, mondjuk elég gáz hogy tök olyan mint Vanessa egyik klipje, már nem emlékszem melyik. De tucatszám vannak ilyenek, hogy a csaj a barátnőivel megy bulizni, közben énekel és ezt senki sem furcsállja, no mindegy, aztán találkozik egy fiúval akivel egy szót sem vált, de összejönnek. Hahaha igen szuper.
Amúgy a vége nekem kifejezetten tetszett, a csók a víz alatt. Szerintem úgy maga a kép nagyon jó, csak ugye ez nem egy kép, hanem Carly Rae Jepsen This Kiss c. dalához készült klipnek a zárójelenete... hm. Ez lenne a rövid véleményem.
:)
1 felhasználónak tetszik:
Porcicca
2012. október 28. 21:48
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Ez egy nagy kanadai pléreh*ggyozás..
2012. október 28. 21:56
|
|
stylezone99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 437 Csatolások: 68 Azonosító: 184963 offline
|
Hááát... No comment.
2012. október 29. 08:17
2 percet elpocsékoltam az életemből.. Tovább nem tudtam hallgatni. Na most az van, hogy lehet, hogy én vagyok a süket (amit nagyon kétlek) de ez a dal borzalmas. Kritikán aluli. Nem tudom, mások mit esznek rajta, de hogy hangja sincs, az is biztos.
2012. október 29. 08:30
Nem igazán tetszik.Ennél szerintem tudd ő jobbat is:pardon:
2012. október 29. 08:32
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Nekem tetszik.
Az új albumán nagyon jó számok vannak. Épp tegnap hallgattam.
2012. október 29. 08:43
Elég gagyi dal lett,tudna ennél jobbat is azért.Mondjuk ő is csak egy dal miatt lett híres.
2012. október 29. 09:03
A dal és a klipp is elég unalmas lett.
De igazából mindegyik unlamas
De igazából mindegyik unlamas
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.