Shakira terhesen is rázza a csípőjét
2012. október 29. 00:40
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Áh annyira imádom a hangját. *.* Olyan durván nem táncol, hogy ekkora probléma legyen.
MEg ő mindig is iylen volt, majd az utolsó időszakban pihen, de amíg bírja, hadd csinálja azt amihez ért.
2012. október 29. 08:18
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Egy kicsit mozgott a színpadon - mit kell ennek akkora feneket keríteni és körülájuldozni, mintha terhesen futott volna le egy maratont? Rubint Réka (és még ki tudja, hány nő) végig tornázott a terhessége alatt - kicsit bonyolultabb mozdulatokat végzett, mint egy kis lötyögés.
2012. október 29. 09:45
|
|
nicky21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.12. Hozzászólás: 485 Csatolások: 360 Azonosító: 43540 offline
|
Nem tudom közületek hányan voltak már várandósak, én két hónapja szültem meg a kisfiamat és aki azt mondja hogy nem kéne terhesen táncolni az badarságot beszél. Shakira nagyon a korai szakaszban van még, ilyenkor ugyanúgy lehet csinálni mindent, mint előtte!
1 felhasználónak tetszik:
Porcicca
2012. október 29. 10:13
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
Nagyon ügyes meg minden,de én nem a 'terhes'szót használtam volna..Ez kissé lenéző,olyan,mintha a gyerek teher lenne számára.
A várandós vagy áldott állapotban levő..sokkal szebb kifejezés..
A várandós vagy áldott állapotban levő..sokkal szebb kifejezés..
1 felhasználónak tetszik:
Porcicca
2012. október 29. 10:39
|
|
AngelBonesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.24. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 188237 offline
|
Szerintem nem voltak benn olyan erős mozdulatok,amit egy várandós anyuka ne tudott volna könnyű szerrel teljesíteni.Arról nem is beszélve,hogy ez a kis mozgás mindkettőjüknek jót tett
Egyébként egyetértek azzal,hogy visszafogta magát.Nagyon merev.
2012. október 29. 10:45
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
Szerintem a merevségét az okozta,hogy nagyon-nagyon szeretne vigyázni a kicsire,nehogy bármivel is ártson neki.Bár nem voltak nehéz mozdulatok,de jobb az elővigyázatosság.
2012. október 29. 12:32
A terhes szó engem mindig megrezzent! csakpp én is egyet értek vele,de a labdarugásból nem sokat keres,ahoz képest,amennyit shakira az éneklésből.
Nem mintha szegények lennének (ez nem lenézés!)mert igen gazdagok,de amíg Shakira terhes,addig tud menni ÉNEKELNI (kiemelés) de nem táncolni.
2012. október 29. 12:34
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Az széép.. ebből is táncos gyerek lesz.
2012. október 29. 12:46
Nagyon tettszik ez a videó Shakiráról, terhesen is jól áll neki a tánc.
2012. október 29. 13:58
|
|
xDirectionxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.04. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 187105 offline
|
Nagyon jól táncool!!
Aki tud, az tud terhesen is!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.