Ők lesznek az MTV EMA sztárfellépői
2012. október 27. 17:45
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
A One Direction nem lép fel?
D
2012. október 27. 18:34
Az MTV időzítése mindig pocsék, nem értem a dátumválasztást, de mindegy is. Ugyanolyan gagyi lesz gondolom, mint a többi MTV díjátadó, mostmár a VMA-nek sincs meg az a színvonala, mint mondjuk 2009-ben volt.
A 30Y gondolom nem fog nyerni, pedig nagyon is jók, még akkor is ha itt néhányan nem ismerik a zenének eme magasságait.
A 30Y gondolom nem fog nyerni, pedig nagyon is jók, még akkor is ha itt néhányan nem ismerik a zenének eme magasságait.
2012. október 27. 18:38
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Szamóca-97 @ 2012.10.27. 17:09)
nemetkitti: a 30y valóban nem olyan mint többi magyar előadó, de attól még hogy te nem szereted őket nem kell rögtön lehurrogni
Egyébként meg egy előadó miatt még nem nézhetik hülyének a magyarokat, hisz te sem nézel hülyének egy bizonyos országot csak azért mert van egy olyan zenekara akiknek a zenéje nem tetszik,(főleg úgy hogy a fent említett magyar együttes énekese foglalkozását tekintve egyetemi adjunktus)
Egyébként meg egy előadó miatt még nem nézhetik hülyének a magyarokat, hisz te sem nézel hülyének egy bizonyos országot csak azért mert van egy olyan zenekara akiknek a zenéje nem tetszik,(főleg úgy hogy a fent említett magyar együttes énekese foglalkozását tekintve egyetemi adjunktus)
Nem akarok undok lenni, de attól még, hogy az énekes egyetemi adjunktus, nem biztos, hogy jó zenét csinál. Sőt. Nekem például már a nevük is elég ahhoz, hogy hányingert kapjak. Viszont némelyik kedvenc énekesemnek csak főiskolai diplomája van - és szerencsére jóval elismertebb, mint ez az adjunktus.
2012. október 27. 19:08
|
|
Szamóca-97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.06. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 168694 offline
|
Jolie_77: én egy szóval sem mondtam, hogy a végzettsége miatt jó zenét játszana , csupán azt mondtam, hogy azért mert valaki nem szereti azt a zenét még nem kell rögtön leszólni, számomra hozzá tartozik a kulturált viselkedéshez az, hogy -ha nem muszáj- akkor nem szólóm le a másik kedvencét csak mert nekem nem tetszik, hisz ez nem jelenti hogy úgy általában ne lenne jó előadó, egyszerűen csak nem az én ízlésem, és ha már még is valami negatívat akarok írni akkor azt nem amolyan 'beszólogatós' neveletlen módon teszem meg....aztán ki tudja(?) lehet én vagyok gyári hibás
egyébként nem voltál undok, mindenkinek meg van a maga véleménye és egyáltalán nem baj ha ezt elmondjuk, egyszerűen csak meg kell találni a megfelelő hangvételt
2012. október 27. 19:27
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
Ennek amúgy mi köze van Európához? Mert a jelöltek és a fellépők között alig van európai
a 30Y-t meg nagyon szeretem és remélem nyernek is, bár biztos vagyok benne hogy nem mert ők nem tucat zenét csinálnak ami most ugye nagyon menő
2012. október 27. 19:28
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Szamóca-97 @ 2012.10.27. 19:08)
Jolie_77: én egy szóval sem mondtam, hogy a végzettsége miatt jó zenét játszana , csupán azt mondtam, hogy azért mert valaki nem szereti azt a zenét még nem kell rögtön leszólni, számomra hozzá tartozik a kulturált viselkedéshez az, hogy -ha nem muszáj- akkor nem szólóm le a másik kedvencét csak mert nekem nem tetszik, hisz ez nem jelenti hogy úgy általában ne lenne jó előadó, egyszerűen csak nem az én ízlésem, és ha már még is valami negatívat akarok írni akkor azt nem amolyan 'beszólogatós' neveletlen módon teszem meg..aztán ki tudja(?) lehet én vagyok gyári hibás
egyébként nem voltál undok, mindenkinek meg van a maga véleménye és egyáltalán nem baj ha ezt elmondjuk, egyszerűen csak meg kell találni a megfelelő hangvételt
igazad van abban, amiket írtál. jobb lett volna, ha meg sem szólalok
2012. október 27. 19:58
|
|
Kittike1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 158724 offline
|
Juuj a 30Y-t nagyooon szeretem <3 és Taylor Swift & Carly is nagyon jók
2012. október 28. 08:23
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Taylor Swiftnek és Carly Rae Jepsennek örülök nagyon
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: