Robert Pattinson és Kristen Stewart: turbékolás élőben
2012. október 27. 21:50
|
|
dorciistarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 167356 offline
|
örülök nekik
bár Robertet egyáltalán nem szeretem,de Kristent viszont annál inkább!
2012. október 27. 23:21
|
|
dope200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.22. Hozzászólás: 565 Csatolások: 141 Azonosító: 176332 offline
|
Hányok ezektől és az Alkonyatnak nevezett """film"""-üktől is...Kit érdekel??!! Az Alkonyatot csak az idióta tinilányok szeretik akik imádják bámulni a helyes pasikat..(Már bocsi, de minden 3. pasi legalább ilyen helyes, még helyesebb is..
) Mit kell ezen imádni??!! Azt hogy Taylor Lautner 10 percenként leveti a fölsőjét, hogy nehogy kimenjenek a moziból az unalmas jelenetek miatt??!! vagy ami még jobb.. nézni Robert Petiszon sápadt, mű arcát..vagy esetleg Kristenke szétheroinozott ronda képét bámulni??!! Könyörgöm emberek!!
O Most jönni fognak a "védő" komik a "TEAM JACOB" & "TEAM EDWARD"októl..de gondoljatok csak bele!!-megnéznétek ha Robert meg Taylor helyett ilyen ronda srácok játszanának benne??!!!-na ugye hogy van amelyikőtök azt mondja hogy : nem! -persze ezt nem írnátok le ide!-nehogy igazam legyen...x""DD de szerintem értelmes emberek nem csak a helyes pasikat/lányokat nézik a filmekben hanem az értelmét és magát a történetet...és azt is tudom hogy nem csak én gondolom így...
2012. október 28. 08:11
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
A cikktől nagyon jó kedvem lett most, eszembe juttatta, hogy nemsokára november...*-*
Amúgy az sem biztos, hogy ez igaz, de én már nem tudok a sok ezzel kapcsolatos híreken kiigazodni..
Amúgy az sem biztos, hogy ez igaz, de én már nem tudok a sok ezzel kapcsolatos híreken kiigazodni..
2012. október 28. 08:13
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
dope200
Engem nem csak a pasik miatt vonz a film, de az igaz, hogy nagyon sok jó pasi van benne.
Egy filmet nem csak azért nézek mert jó a pasi benne, engem a történet is érdekel..
Engem nem csak a pasik miatt vonz a film, de az igaz, hogy nagyon sok jó pasi van benne.
2012. október 28. 09:55
|
Bridggggúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 185013 offline
|
dope200 Én szeretem az alkonyatot, de egyébként teljesen igazad van "szerintem". Na és persze azzal teszik rohadtul unalmassá a filmet, hogy évek múlva adják ki a filmnek a részeit. Ez is annyira hülyeség! Már gondolkozom rajta, hogy meg-e nézzem vagy sem a hajnalhasadás 2. részét?! Na mind egy igazad van és ez a lényeg.
2012. október 28. 10:45
Hát, örülök hogy boldogok, remélem ez így fog továbbra is menni!
2012. október 28. 11:20
Idézet (dope200 @ 2012.10.27. 23:21)
Hányok ezektől és az Alkonyatnak nevezett """film"""-üktől is...Kit érdekel??!! Az Alkonyatot csak az idióta tinilányok szeretik akik imádják bámulni a helyes pasikat..(Már bocsi, de minden 3. pasi legalább ilyen helyes, még helyesebb is..
) Mit kell ezen imádni??!! Azt hogy Taylor Lautner 10 percenként leveti a fölsőjét, hogy nehogy kimenjenek a moziból az unalmas jelenetek miatt??!! vagy ami még jobb.. nézni Robert Petiszon sápadt, mű arcát..vagy esetleg Kristenke szétheroinozott ronda képét bámulni??!! Könyörgöm emberek!!
O Most jönni fognak a "védő" komik a "TEAM JACOB" & "TEAM EDWARD"októl..de gondoljatok csak bele!!-megnéznétek ha Robert meg Taylor helyett ilyen ronda srácok játszanának benne??!!!-na ugye hogy van amelyikőtök azt mondja hogy : nem! -persze ezt nem írnátok le ide!-nehogy igazam legyen...x""DD de szerintem értelmes emberek nem csak a helyes pasikat/lányokat nézik a filmekben hanem az értelmét és magát a történetet...és azt is tudom hogy nem csak én gondolom így...
Szóról szóra leírtad a véleményem,mindenben egyetértek.
2012. október 28. 11:23
|
|
K.Zsuzsi1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.05. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 182621 offline
|
Na végre, őrülök naon <3
2012. október 28. 11:44
|
|
FüMásíugrásb*zi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 1355 Csatolások: 106 Azonosító: 166064 offline
|
Idézet (dope200 @ 2012.10.27. 23:21)
Csak egyetérteni tudok. (mint ahogy látom, mások is) Sosem értettem, mit esznek az emberek ebben a filmben.
2012. október 28. 12:14
|
|
feketelucifer0726visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.17. Hozzászólás: 212 Csatolások: 0 Azonosító: 187843 offline
|
már nem azért,de ez a 120. ugyanolyan a cikk,ami azt fejtegeti,hogy Kristen meg Pattinson,milyen aranyos meg milyen édi,és mikor jönnek össze!
kezdem unni
kezdem unni
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: