Starity

Wrong Turn 5: Bloodlines / Halálos Kitérő 5. - Vérvonalak (2012)

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. október 27. 09:49 #1
House Of Wax
House Of Wax
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Amerikai Horror Film /2012/

Rendező: Declan O’Brien
Szereplők: Camilla Arfwedson, Roxanne McKee,Doug Bradley, Simon Ginty, Oliver Hoare

A kannibál testvérek tombolása ezúttal egy apró bányászfaluban folytatódik, ahol Halloween éjszakáján minden évben megrendezik a legendás Hegyi ember fesztivált, egy óriási, féktelen és vad jelmezes partit. A buli azonban idén egy csapat egyetemista számára véresen komoly fordulatot vesz.

Nem gondoltam volna, hogy bepróbálkoznak egy 5. résszel unsure.gif
2012. október 27. 11:29 #2
mstk93
mstk93
visszatérő vendég

Státusz- - -
Hozzászólás: 280
Csatolások: 4791
Azonosító: 152581
Úgy tűnik, lehet 6. rész is.

Ugyanis a rendező elmondta, ha a stúdió engedi elkészít még egy részt, ami ott folytatódna, ahol ez abbamaradt.

Nekem nem tetszett már ez a rész. Semmi újat nem tudtak mutatni, a feszültség is elmaradt.

Kis honlapajánló: http://wrongturnhillbillykills.com/
2012. október 27. 11:59 #3
- törölt felhasználó -    
A negyedik rész kb elment egy véres vígjátéknak XD
Remélem, az ötödik jobb lesz! smileeee.gif Bár a harmadik, meg a negyedik rész után, nem tudom,mit tudnak még felmutatni, ezért kíváncsian várom, hamarosan meg is nézem ^^ Majd írok véleményt smileeee.gif
2012. október 27. 16:26 #4
- törölt felhasználó -    
Megnéztem a filmet. Számomra ez egy hatalmas csalódás volt. Gagyi a egész :S Se eleje, se vége. A szereplők ugyan jól játszották a szerepőket,de a hegyi emberek az eddigi legrosszabbak :S Nem lettek jól megcsinálva.
De nézzétek meg Ti is, hátha nektek tetszik.
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2012. október 27. 19:51 #5
Fanni00
Fanni00

Státusz"So fuck you,you can go cry me an ocean and leave me be...."
Hozzászólás: 4116
Csatolások: 1483
Azonosító: 126355
Gyenge. A legjobb szó rá,hogy gyenge. Egyszerűen az első a legjobb,semelyik másik nem lett jobb nála.
Számomra is csalódás volt,bár sokat nem is vártam tőle,de még annál is kevesebbet kaptam. Semmi sztori,csak a sok vérengzés,úgy ahogy van unalmas. S tényleg,ahogy előttem is írták semmi újat nem tudtak mutatni.
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok