Starity

Maria Canals Barrera adatlap-pályázat

Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. október 26. 20:53 #1
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12631
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Ide jöhetnek szombaton 20 óráig (és nem tovább) az életrajzok.

A jövő heti pályázatok: Kelly Blatz, Nico Rosberg, Sylvester Stallone
2 felhasználónak tetszik: Elenaa., CrazyHeartx3
2012. október 27. 19:09 #2
Elenaa.
Elenaa.
visszatérő vendég

StátuszTikTok: darkside.of.tiktok
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 179
Csatolások: 99
Azonosító: 184154
Szeretnék jelentkezni Maria lapjára. smileeee.gif

http://kepfeltoltes.hu/121027/Profilk_p_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Maria Canals Barrera

BIOGRÁFIA

Élete
Maria 1966. szeptember 28.-án született a floridai Miami-n, Maria Pilar Canals néven. Maria kubai származású és beszél spanyolul. Az egyetemet Miami-ban végezte el. Most a californiai Los Angeles-ben él férjével David Barrera-val (aki szintén színész), és 2 lányával, Bridget-tel és Madeleine-nel.

Karrier
Miami és Los Angeles színházaiban alapozta meg karrierjét, majd 1990-ban szerepelt a 21 Jump Street-ben, itt Rosina karakterét játszotta. 1993-ban a Kay West sorozatban láthattuk. Hangját kölcsönözte a Static Shock című animációs sorozatban Shelly Sandoval-nak, sőt egy videójátékban, a Grim Fandango-ban is hallható hangja. Sikereit a Disney Channel adta meg neki, mivel szerepelhetett a Wizards of Waverly Place (Varázslók a Waverly-helyről) című nagysikerű sorozatban. A főszereplők anyukáját, Theresa Russo-t alakítja. 2008-ban a Disney egyik filmjében a Camp Rock-ban (Rocktábor) láthattuk, mint Connie Torres. Karaktere a Camp Rock 2-ben is jelen volt.

Jelölései:

1998. ALMA Award

2008. ALMA Award, Imagen Award

2009. Imagen Award, ALMA Award

2011. Imagen Award

Díjai:

2002. ALMA Award

2010. Imagen Award

2011. ALMA Award

FILMOGRÁFIA

Filmek

1993.

Cop and a Half - Mrs. Bobo
Harlan & Merleen - Carmen

1995.

My Family - fiatal Irene

2002.

The Master of Disguise - Sophia

2003.

Imagining Argentina - Esme Palomares

2005.

The Proud Family Movie - Sunset Bouleverdez (szinkron)

2008.

Camp Rock - Connie Torres

2009.

Wiziards of Wawerly Place: The Movie - Theresa Russo

2010.

Camp Rock 2: The Movie - Connie Torres

2011.

Larry Crowne - Lala Pinedo

Sorozatok

1992-1994.

Marielena - Nancy

1997-1998.

The Tony Danza Show - Cameron Cruz

2001-2005.

The Proud Family - Sunset Boulevardez

2004-2007.

Danny Phantom - Paulina

2007-2012.

Wizards of Wawerly Place - Theresa Russo
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2012. október 27. 20:02 #3
Süty
Süty
ღMaybe,Onceღ™

Státusz"No Hay Nada Más De Lo Previsto"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3297
Csatolások: 579
Azonosító: 133242
Maria Canals Barrera

ÉLETE

Maria Canals Barrera 1966. szeptember 28-án született, amerikai színésznő, szinkronszínésznő és énekesnő. Legismertebb szerepei Theresa Russo a Wizards of Waverly Placeben, Connie Torres a Camp Rock Camp Rock 2: The Final Jamben, és a Shayera Hol / Hawkgirl a Justice League és Justice League Unlimited.
Maria, aki beszél spanyolul, és kubai katalán-amerikai vette dráma osztályt.A férjével él, a színész David Barrera-val, és két lánya, Bridget és a Madeleine-ben Los Angelesben, California-ban, míg a család nagy része még mindig Miami-ban él.

KARRIER

Dolgozott széles körben színházban egyaránt Miamiban és Los Angelesben.Szerzett nagy elismerést a képregény rajongói az utóbbi években az ő szerepét Hawkgirl / Shayera Hol a Bruce Timm a Justice League és Justice League Unlimited sorozatban.

Volt visszatérő szerepe a Static Shock, mint Shelly Sandoval, a riporterrel, és Danny Phantom mint Danny Fenton / Phantom 's középiskolai Paulina. Ő is megmutatta hangját a Mercedes "Meche" Colomar az 1998-as videojáték Grim Fandango. Canals is játszott két epizódban a The Boondocks ("Nagyapó a Fight" és a "Home Alone")
TV-sorozatban.

Canals szintén szerepelt a George Lopez TV sorozatban.Ő alakítja a főszereplő Theresa Russo a hit Disney Channel Original Series Wizards of Waverly Place. Ő játszotta a főszereplő Connie Toryk a 2008-as Disney Channel Original Movie Camp Rock Demi Lovato mellett.

Együtt játszott Selena Gomezzel, mint Theresa Russo a Wizards of Waverly Place: The Movieban, egy 2009-es Disney Channel Original film alapján Wizards of Waverly Place: The Movie.

FILMEK

1993 Cop and a Half
1993 Harlan & Merleen
1995 My Family
2002 Bad Boy
2002 The Master of Disguise
2003 Imagining Argentina
2005 The Proud Family Movie
2008 Camp Rock
2009 Wizards of Waverly Place: The Movie
2010 Camp Rock 2: The Final Jam
2011 Larry Crowne

kép:
http://kepfeltoltes.hu/121027/553535478images_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
1 felhasználónak tetszik: Elenaa.
2012. október 27. 21:48 #4
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Sziasztok!
Tudom, hogy arról volt szó, hogy csak nyolcig lehet leadni a pályázatokat, de azaz igazság, hogy nemrég értem haza és pont induláskor lettem készen, de mivel időpontra kellett mennem, így tökölni itthon nem tudtam. Ha elfogadjátok, akkor örülök, ha meg nem, akkor legfeljebb gyakoroltam az angolt, amúgy is kezdtem már egy kicsit berozsdásodni.smileeee.gif

http://i48.tinypic.com/dnbmts.jpg

Maria Canals Barrera

Biográfia

Maria Canals Barrera egy amerikai színésznő, szinkron színésznő és énekesnő, aki meghódította a filmet és a sorozatok világát. Legismertebb szerepe közé tartozik Theresa Russo karaktere a Selena Gomez által oly híressé vált Wizards of Waverly Place című sorozatból, valamint két film erejéig belebújhatott Connie Torres bőrébe is a Camp Rock című filmek által.

Alapadatok – avagy minden, amit érdemes tudni róla

Maria Pilar Canals, ismertebb nevén Maria Canals Barrera 1699.09.28-án látta meg a napvilágot az USA leglatinosabb városában, a Floridabeli Miamiban. Kisgyermek korában drámatagozatos iskolába járt, ahol kitanulhatta a színészet minden kis csínját-bínját. Tökéletesen beszéli a spanyolt és a kubai-katalán-spanyolt is, elvégre születési helyéből adódóan ez kötelező is számára. Férjével él együtt, akit David Barrera néven anyakönyveztettek, s született két leánygyermekük Los Angelesben, Bridget és Madeleine, habár a család Miamiban éli minden napjait.

Karrierje – avagy miért is szeretjük?

Maria, mint sok más színészkollégája szintén az alacsony fizetésű színházakban kereste meg a kenyérre valót valót Los Angelesben és New Yorkban. 1993-ban azonban felfedezték tehetségét és a Key West című sorozatban kerülhetett először a televízió képernyőire. Ezt követően pedig a Warner Bros által futtatott Popularban csodálhattuk meg, ahol egy Candybox nevezetű prostituáltat formált meg. Ugyanebben az évben jött két filmje is s America's Sweethearts és a The Master of Disguise címen. A televízió szereplést felváltotta a szinkronszínészet, s szerzett nagy elismerést a képregény rajongók körében, hiszen a Bruce Timm által megalkotott Justice League és Justice League Unlimited szériákban ő adhatta a hangját Hawkgirlnek, illetve Shayerának. A nagy sikereket követően ismét láthattuk a televízióban, s vendégszereplőként mutatkozott a Static Chockban, mint Shally Shandoval, mint riporter. Maria ismét felcsapott szinkonszínésznek, s ő kölcsönözte Mercedes „Meche” Colomar hangját az 1998-ben készült Grim Fadango című videójátékhoz. Két epizódon keresztül pedig játszhatott a The Boondocks című sorozatban. A hölgyemény kulcsfontosságú szereplője volt a George Lopez sorozatnak, ahol George sógornőjét formálta meg. Ám végül jött a nagy áttörés, és megkapta a Selena Gomez által oly híressé vált Theresa Russo karaktere, a Wizards of Waverly Place című sorozatban, amelyet a Disney tűzött műsorra, amelyből 2009-ben nagy mozi filmet is csináltak. Ám a legtöbb embernek a szívébe Connie Torresként lopta be magát, ahol is két másfél órás film keretén belül alakította a Demi Lovato által megformált karakter édesanyját a Camp rockban.

Megnyert díjak - hát miért ne lenne?

2002 - ALMA Award - "Outstanding Supporting Actress in a Television Series"
2010 - Imagen Award - "Best Supporting Actress - Television"
2011 - ALMA Award - "Favorite TV Actress - Supporting Role"

Filmográfia

Filmekben

Cop and a Half (1993) - Mrs. Bobo
Harlan & Merleen (1993) - Carmen
My Family (1995) - fiatal Irene
Bad Boy (2002) - egy nő a bárban
The Master of Disguise (2002) - Sophia
Imagining Argentina (2003) - Esme Palomares
The Proud Family Movie (2005) - Sunset Boulevardez
Camp Rock (2008) - Connie Torres
Wizards of Waverly Place: The Movie (2009)- Theresa Russo

Camp Rock 2: The Final Jam (2010) - Connie Torres
Larry Crowne (2011) - Lala Pinedo

Sorozatokban

Marielena (1992-2004) - Nancy
The Tony Danza Show (1997-1998) - Carmen Cruz
Static Shock (2000-2004) - Shelly Sandoval
Justice League (2001-2004) - Hawkgirl
The Proud Family (2001-2005) - Sunset Boulevardez
Justice League Unlimited (2004-2006) - Hawkgirl, Fire
Danny Phantom (2004-2007) - Paulina
Wizards of Waverly Place (2007-2012) - Theresa Russo

Televíziós vendégszereplések

21 Jump Street (1990) - Rosina
Key West (1991) - Fig
Murder, She Wrote (1994) - Carmen
Viper (1994) - Carla
Almost Perfect (1995) - Carmen
Goode Behavior (1996) - Denise
Veronica's Closet (1998) - Dannie
Caroline in the City (1998) - Maria
Beggars and Choosers (1999) - Yolanda
That's Life (2000) - ismeretlen szerep
2001 The Brothers García (2001) - Ms. Azteca
Popular (2001) - Candy Box
Miss Match (2003) - Store Manager
Curb Your Enthusiasm (2004) - Delilah / Hygienist
The Boondocks (2005) - spanyol tévé riporter
George Lopez (2006) - Claudia Palmero
Handy Manny (2006) - Peggy Salazar
The Loop (2007) - Agent Denise
Generator Rex (2011) - Valentina
Pound Puppies (2012) - Dr. Trudy

Videójátékokban

Grim Fandango (1998) - Mercedes "Meche" Colomar
Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds (2010) - női Hulk
9 felhasználónak tetszik: Hannahmile, WhiteRosee, Grace Benning, Bessie, szavy, Glamster, Lilla06, rolllllleee, CrazyHeartx3
2012. október 28. 09:24 #5
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

Mivel én is majdnem 11-kor értem haza tegnap, csak most tudom lezárni a pályázatot, a többit meglátjuk szavazás után.
1 felhasználónak tetszik: CrazyHeartx3
2012. október 29. 10:00 #6
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

Nem rohantam írni, mert láttam, hogy kissebb fajta vita alakult ki (amit elrejtettem) de gondolkoztam a dolgon, mert nem az első eset, hogy később érkezik pályázat.
Továbbra is az a cél, hogy a legjobb pályázat 'elkövetőjéhez' kerüljenek a lapok és hogy jó kezekben legyenek.
A határidőkkel amit ugye én próbáltam összeállítani, sokszor magam is gondban vagyok. Van, hogy simán elfelejtem pénteken megnyitni a topikokat reggel és úgy szólnak rám este, hogy mi van már, de előfordul olyan is, mint most szombaton, hogy én is csak későn, 11 körül értem haza, így ha akartam se tudtam volna lezárni 8-kor a pályázatot. Így arra gondoltam, hogy a beküldés nem lesz órához kötve.Sokszor az is gond, hogy a szombati lezárás és a vasárnap esti határidő néha kevés, hogy mindenki szavazzon, mert elég ha aznap dolgozik vagy elmegy kirándulni, máris kimarad az egészből. Így arra jutottam, hogy majd lesz még 3-4 ember aki fel lesz kérve szavazásra. Így nem csak a pályázók + 7 kiemelt tag és moderátor lesz aki szavaz, hanem 10-12, így tényleg nem lesz gond, ha ennyiből 1-2 nem ér rá.
Szóval a lényeg, hogy addig lehet beküldeni ezentúl amíg Bessie vagy én le nem zárom a beküldést az egyes topikokban, ha ez egyik héten éjfélkor lesz, a másikon meg fél 9-kor, akkor addig, de 8 előtt semmiképpen.

Vélemények, észrevételek, jöhetnek ide vagy az adatlapos topikba, vagy privibe.

Mivel újra úgy alakult, hogy a később érkezett pályázat kapta a legtöbb szavazatot, megint elfogadjuk, hiszen múltkor is elfogadtuk egy ilyen helyzetben. Ennek nyilván a többi pályázó nem örül, de talán ők is látják, hogy mennyire klassz lett az a bió.

Gratula mindenkinek taps.gif
5 felhasználónak tetszik: Luckie, Beyla, Elenaa., Bessie, CrazyHeartx3
2012. október 29. 10:06 #7
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Nagyon köszönöm szépen a szavazatokat minden tagnak és minden moderátornak! Azt pedig végképp, hogy némi időcsúszással is, de el lett fogadva az életrajz! Még egyszer nagyon köszönöm mindenkinek!smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!