Oláh Gergő
2012. október 26. 16:19
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Nekem ő az egyik kedvencem az X-Faktorban, igazán tehetséges, szuper hangja van. Remélem, sokáig eljut a műsorban, mert nagyon megérdemelné.
1 felhasználónak tetszik:
AlízGirl.
2012. október 27. 18:52
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Én is nagyon szeretem, nem is tudom hol volt eddig, hogy senki sem fedezte még fel, na de ami késik nem múlik alapon, végre őt is felfedezték, szerintem ő az egyik legtehetségesebb a 2012-es X-Faktorban, még akkor is, ha nekem a "felhozatal" nem nagyon tetszik, egyedül Gergő, akivel meg vagyok elégedve.
Ő az, akinek már sikerült számomra bizonyítani, tehetséges előadó és énekes.
2012. október 28. 12:38
énis szeretem az 1 élö sowhban mekorát néztek már a mentorok hogy csak egy közmunkás fiú
2012. október 28. 16:07
|
|
hildusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.17. Hozzászólás: 201 Csatolások: 278 Azonosító: 145636 offline
|
Azért van már a Gergőnek zenei multja.. Jelentkezett a Megasztárba is. Sőt Nyíregyházán nyert vmi énekversenyt még 2005-ben.
Tööbek közt angol tanfolyamot is nyert, talán ezért mennek olyan jól az angol számok.
A közmunkát én se értem,
neki már rég a fellépésekből kéne megélni, most biztosan sikerülni fog, én is neki drukkolok..
2012. október 28. 16:30
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Talán ő az egyetlen esélyes a győzelemre, a tündéri Antal Timi mellett. Kvaka Andit pedig még mindig sajnálom, hogy nem bizonyíthat többet. Sokkal többet ér(ne), mint Sztón, Dávidka és a Zámbó gyerek...
2012. október 31. 17:26
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Már a válogatón felfigyeltem rá.Először azt hittem,hogy "na,egy újabb önjelölt tehetség" ,aztán olyat énekelt,hogy csak néztem.A táborban még jobban megszerettem.Igazán a rajongója a mentorház után lettem.Adásról-adásra egyre jobban lenyűgöz.Fantsztikus a srác:nagyon jó hangja van,a színpadon is jól mozog,természetes,nem játssza meg magát,emellett pedig szimpatikus is,mert szerény és alázatos,nincs elszállva magától.Jelenleg azt is mondom,hogy neki is kellene megnyernie a versenyt.
2012. december 15. 09:33
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
Nagyon szépen énekel,remélem ő nyeri ezt a versenyt...
2012. december 17. 11:14
|
|
Viktoria9999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.30. Hozzászólás: 173 Csatolások: 343 Azonosító: 185126 offline
|
Nagyon szurkoltam neki! Megérdemli, hogy nyert. Nála jó helyen lesz a nyeremény!
2012. december 17. 23:06
Már az elejétol o volt a favoritom. Álltalában mindig az nyer akinek szurkolok,hála az égnek
2013. március 18. 16:38
Komolyan?Pont róla kell témát indítani?Mit ért el az életben?(a magánéletén kívül)Megnyerte az X-Faktort?És akkor mi van?Elment egy koncertre,más nap már nem volt senki kíváncsi rá...
De attól,nekem még szimpatikus.
De attól,nekem még szimpatikus.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.