Kockahasat festettek Szabó Dávidnak
2012. november 04. 21:11
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
olívia005 pontosan! a fókuszban láttam én is,valóban kockahasa van
De ha nem lenne,akkoris imádnám a hangját!
2012. november 04. 22:45
|
|
DjDangerJoeJonasúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.27. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 146303 offline
|
Mennyi szánalmas ember van a földön...-.- valaki nagyon unatkozott és megpróbálta lejáratni Dávidot...én is láttam már élőben és tényleg kockás a hasa amúgy meg ha valaki szereti akkor nem feltétlen azért fogja szeretni mert kockás a hasa hanem mert rohadt jó a hangja ...... Hajráá Dávid te vagy a legjobb!!!!<3
2012. november 04. 23:00
hajrá Dávid, nem szép dolog úgy kommentálni, meg nem festett az a hasizom, ténylegesen túlzás a megfogalmazás, meg jól is áll neki...szép a hangja, tény és való, most már a szakma irigyei meg a rosszindulat az ami vezethette az ilyesféle kommentárt, csakúgy tovább mint szombaton...-égi tünemény, tünderi szép férfi hang...
2012. november 12. 18:53
nagyon gáz:S:S nem tudom h poénnak szánták e vagy ez most komoly...de gáz...:S
2012. november 16. 01:26
|
|
Prettygossipúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.16. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 189767 offline
|
Ha néztétek volna a Fókuszt, láttátok volna, hogy valóban kockás a hasa, az, hogy ráfestették neki, arra a fényhatások miatt volt szükség!
2012. december 26. 20:16
|
|
napraforgó 76visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.18. Hozzászólás: 112 Csatolások: 17 Azonosító: 189904 offline
|
Nagyon látszik.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: