Régóta terveznek filmadaptációt készíteni az Assassin's Creed című videojáték sorozatból, most úgy tűnik, Michael Fassbender főszereplésével végre le is forgatják.
A teljes cikkhez kattints ide!
Videojáték-adaptációban szerepel Michael Fassbender
2012. október 25. 19:46
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
What the hell?! Az AC-ből lesz film adaptáció?! Zene füleimnek!!!
Csak abban tudok reménykedni, hogy nem lesz úgy eltolva, mint a PoP.
1 felhasználónak tetszik:
Siistra
2012. október 25. 19:50
Én még sajnos nem tudtam játszani az Assasins Creed-del, de amint lehet, bepótolom. Idő, mint a tenger. De a filmre kiváncsi leszek nagyon.
2012. október 25. 19:51
|
|
Sanyifashionúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 139107 offline
|
Jól hangzik, Fassbender már letett valamit az asztalra, szal túl rossz nem lehet. A PoP film viszont szerintem egész jó volt, amolyan guilty pleasure:D.
2012. október 25. 20:07
|
|
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3519 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline
|
Én már előre félek könyörgök Istenhez ,hogy ez ne legyen úgy elbva mint a Prince Of Persia. Sőt megmondom őszintén nem örülök ,hogy Michael fogja játszani Altair szerepét.Nem mondom ,hogy rossz színész de szerintem ez nem az ő stílusa nem őrá való nincs mediterrán arca!Alapból szerintem Francisco Randez (tudom hogy ..)-t kellett volna felkérni. Ha már ő adja az egész játékhoz Altair (Desmond illetve Ezio) modelljét akkor már érthető lenne hogy miért lenne jobb ...
Lényeg a lényeg, félek hogy ezt a jó játékot elfogják csszni filmesítve! Sőt előre látom ,hogy nem fog tetszeni túl sokat csalódtam...(pl. max payne , prince of persia)
Szerk.: Aki játszott vele illetve olvasta! az tudja miről beszélek.
Lényeg a lényeg, félek hogy ezt a jó játékot elfogják csszni filmesítve! Sőt előre látom ,hogy nem fog tetszeni túl sokat csalódtam...(pl. max payne , prince of persia)
Siistra
2012. október 25. 20:27
Idézet (Empress @ 2012.10.25. 20:07)
Én már előre félek könyörgök Istenhez ,hogy ez ne legyen úgy elbva mint a Prince Of Persia. Sőt megmondom őszintén nem örülök ,hogy Michael fogja játszani Altair szerepét.Nem mondom ,hogy rossz színész de szerintem ez nem az ő stílusa nem őrá való nincs mediterrán arca!Alapból szerintem Francisco Randez (tudom hogy ..)-t kellett volna felkérni. Ha már ő adja az egész játékhoz Altair (Desmond illetve Ezio) modelljét akkor már érthető lenne hogy miért lenne jobb ...

Egyetértek. Csak az a baj, hogy a New Regency is csak Fassbender miatt szállt be a buliba, Franciscóért nem vállalták volna.
2012. október 25. 20:41
súlyos baklövés az elmúlt évtized egyik legnagyszerűbb játékát bevinni a mozivászonra! az Assassins creed abban a legjobb hogy nagyszerűen működik a "kémia"a játékos és a főhős között és a történet és a látvány egy még nagyobb pluszt ad a játékélményhez! Fassbender ide vagy oda Assassins Creed-et nem volna szabad a moziba vinni és még egy bőrt lehúzni róla! ez egy nagyszerű játék egy nagyszerű fejlesztő csapattól UBISOFT! ennek így is kellett volna maradnia.
ez egy rossz döntés!
ez egy rossz döntés!
Beyla
2012. október 25. 20:42
Egyszer játszottam a játékkal egyik haveromnál(xbox-on), csak így random ki akartam próbálni. és szokásom, hogyha nem tudom, hogy kell játszani akkor csak össze-visszanyomogatom a gombot. és tökre ki volt akadva, hogy hogy tudok megcsinálni olyan dolgokat amihez neki 1 hónap kellett, hogy rájöjjön.
D meg hogy mikor én ugrottam le a tetőről akkor sose haltam meg, de mikor ő ..
D
2012. október 25. 20:49
|
|
szoniboszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 178 Csatolások: 0 Azonosító: 159158 offline
|
Mit érdekel engem valami gagyi kis kockulós szar?
2012. október 25. 20:54
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
Hát engem sem különössebben érdekel...
2012. október 25. 20:55
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (szoniboszi @ 2012.10.25. 20:49)
Mondták már neked, hogyha valami nem érdekel, akkor ne olvasd és ne is kommenteld?
Beckie
2012. október 25. 21:33
Idézet (szoniboszi @ 2012.10.25. 20:49)
hááá ne is érdekeljen mert az értékrended lehet hogy Kesha Sebert segge alatt van!
2012. október 26. 18:20
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Annyira imádkoztam hogy ez a projekt ne jöjjön össze, hogy az hihetetlen, mennyire 'rossz' fanná tett, merthogy én imádom Fassy-t, minden hülyeségével, tehetségével és kinézetével de a hülye filmválasztási szokásait nem tudom megérteni. Már az X-Mennél és a Haywire-nél is toporzékoltam hogy ezt nem kellett volna, tévedtem, van még lentebb is...
2012. október 26. 21:35
|
|
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline
|
No commment...!!!
2012. október 27. 13:20
|
|
noramadafakavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 496 Csatolások: 11 Azonosító: 185373 offline
|
mivan ?
no komment ! -.-"
2012. október 28. 07:45
Magnetoból Desmond? Ómájgád'! Valahogy nem is vagyok rá kíváncsi. Nem a színésszel van bajom, de ez a szerep nem az ő világa és ahogy látom sokan gondolják ugyanezt.
2012. október 29. 11:30
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
De basszus ne vigyék már filmre... abból csak pocsék film lehet (a játék király pont azért lenne a film sz.r) gyááá már mindenből filmet kell csinálni??
2012. október 29. 21:09
|
|
Amanda Salvatoreúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.28. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 188483 offline
|
No comment ....
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.