Demi Lovato már várja a Jonas Brothers új albumát
2012. október 25. 17:45
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
Várom már!!!
2012. október 25. 17:46
Idézet (BieneMaja @ 2012.10.25. 15:26)
rosszul látok, vagy Demin tényleg ACDC póló van?! mondjátok, hogy csak a szemem rossz! az ilyet pofánbasznám és a képébe pisilnék.
Még ha meglepő is, és nem tudod elképzelni róla, de Demi világéletében az ACDC stílusú bandákat, zenét kedvelte..
2012. október 25. 17:53
|
|
selena gomez 1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 130627 offline
|
énis nagyon vároooooooom :DDD
2012. október 25. 17:54
Én is kíváncsi leszek rá.
Demitől pedig aranyos h még most is támogatja őket 5 év után.
2012. október 25. 18:03
|
|
BieneMajavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.19. Hozzászólás: 121 Csatolások: 1 Azonosító: 184028 offline
|
Blade Dancer
BieneMaja írta:
rosszul látok, vagy Demin tényleg ACDC póló van?! mondjátok, hogy csak a szemem rossz! az ilyet pofánbasznám és a képébe pisilnék.
Na ettől padlót fogtam! XD _nevet.gif nevet2.gif rofl.gif Ez nagyon jó volt. biggrin.gif
hát de nem így van?! örülök:))
BieneMaja írta:
Na ettől padlót fogtam! XD _nevet.gif nevet2.gif rofl.gif Ez nagyon jó volt. biggrin.gif
hát de nem így van?! örülök:))
2012. október 25. 18:09
|
|
BieneMajavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.19. Hozzászólás: 121 Csatolások: 1 Azonosító: 184028 offline
|
Szandiii_1992
Még ha meglepő is, és nem tudod elképzelni róla, de Demi világéletében az ACDC stílusú bandákat, zenét kedvelte..
én kérek elnézést, hogy nem nézegetem Demi adatlapját és nem tudok mindent a sztárocskákról...és ha már ezt úgy kijelentetted, azt is megmondhatnád mi a jó faszért csinál nyálas, tömegdivatos popzenét? szerintem vérig sértődnél, ha kettő olyan műfajt kevernének össze, amit (az egyiket) imádsz és (a másikat)utálsz. semmi (a pun zene kivételével) nem keverhető össze a rock-kal. ha pop zenécskét akarsz hallgatni, hallgass, de nem leszel rocker. manapság ez a divat...és a hideg ráz, ha meghallom ezt.-.-
én kérek elnézést, hogy nem nézegetem Demi adatlapját és nem tudok mindent a sztárocskákról...és ha már ezt úgy kijelentetted, azt is megmondhatnád mi a jó faszért csinál nyálas, tömegdivatos popzenét? szerintem vérig sértődnél, ha kettő olyan műfajt kevernének össze, amit (az egyiket) imádsz és (a másikat)utálsz. semmi (a pun zene kivételével) nem keverhető össze a rock-kal. ha pop zenécskét akarsz hallgatni, hallgass, de nem leszel rocker. manapság ez a divat...és a hideg ráz, ha meghallom ezt.-.-
2012. október 25. 18:12
szpetyi Abban van igazság amit írtál, de akkor inkább arról kellett volna írni cikket, hogy jön az új albumuk és esetleg hozzá tenni, hogy Demi is várja a megjelenését...na mindegy mint már írtam nem szeretnék bírálni senkit, mert nincs jogom hozzá, de elszerettem volna mondani a véleményem. Úgy, ahogy te is tetted. Tiszteletben tartom mindenki gondolatát.
2012. október 25. 18:17
|
|
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline
|
Tollem varhatja en annyira nem varom de nagyon ari Demi h meg mindig ilyen joban vannak!
2012. október 25. 18:20
|
|
summertündérkevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 128 Csatolások: 195 Azonosító: 154397 offline
|
Dejóó^^ 
Demi, várjuk együtt *-*
<3
Demi, várjuk együtt *-*
2012. október 25. 18:59
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
ezt az érdekes hírt !! O.O
-.-
2012. október 25. 18:59
|
|
Almáspitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.21. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 141311 offline
|
Engem hidegen hagy -.-" de ez a nőszemély hogy meri felvenni ezt a pólót.... egy ilyen tini kis...... hogy vehet fel ilyet ..lejáratja AC/DC-t
1 felhasználónak tetszik:
Blade Dancer
2012. október 25. 19:13
én is várom ! Demi új albuma készüljön már el mert már idegesít hogy nem hallhatom
2012. október 25. 19:38
A Jonas Brothers még létezik?
én azt hittem szétment a banda.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Janel Parrish és férje, Chris Long szakítottak.