Felkerült az internetre Reloj De Arena címmel Dulce María legújabb videoklipje a napokban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kampányol új klipjével Dulce María
2012. október 25. 14:30
Abból az egy szempontból szép, hogy kampányol. Ezt elismerem, de a szám, hát...
2012. október 25. 15:41
Nagyon szép kis dal lett és a klip is igazán jól sikerült. Nagyon szép Dulcétől, hogy kampányol a betegség ellen. Dul<3
2012. október 25. 16:56
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nekem nem tetszik... :/
2012. október 25. 17:33
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
Szép ettől a csajtol hogy kampányol megmondom öszintén én nem is nagyon hallotam róla de azért szép az amit tesz!!
2012. október 25. 18:19
|
|
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline
|
En sem ismerem ezt a not!!
xdd
2012. október 25. 18:35
|
|
Smilegirl777visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.17. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 165422 offline
|
Nem rossz ez a szám!
Én bírom Dulcét! <3
2012. október 26. 09:30
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Ilyenkor mindig kinyílik a bicska a zsebemben. Ha valakit nem ismertek, akkor három dolog lehetséges:
1) nem szóltok hozzá a témához, sőt, messziről kerülitek
2) hozzászóltok a témával (és nem a személyével!) kapcsolatban, mellőzve annak reklámozását, hogy nem tudod, ki ő, illetve, hogy arra is lusta voltál, hogy utána olvass...
3) megnyitod szépen az adatlapot és elolvasod róla a főbb információkat, hogy képben legyél, ki az illető, akiről szól az adott hír
1) nem szóltok hozzá a témához, sőt, messziről kerülitek
2) hozzászóltok a témával (és nem a személyével!) kapcsolatban, mellőzve annak reklámozását, hogy nem tudod, ki ő, illetve, hogy arra is lusta voltál, hogy utána olvass...
3) megnyitod szépen az adatlapot és elolvasod róla a főbb információkat, hogy képben legyél, ki az illető, akiről szól az adott hír
1 felhasználónak tetszik:
rolllllleee
2012. október 26. 16:03
|
|
anzi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 148296 offline
|
Dulce nagyon szép a klipben, és a dal is nagyon jó lett.Nem rossz ez a szám! Én bírom Dulcét! <3 Nagyon szép kis dal lett és a klip is igazán jól sikerült. Nagyon szép Dulcétől, hogy kampányol a betegség ellen. Dul<3
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.