Nem akartam, de leírom a véleményem. Unalmas, tényleg. Majd ha tényleg szakítanak, azt írjátok meg, de ilyeneket felesleges.
Szeretem őket együtt, de az utóbbi időben tényleg eléggé eltávolodtak. Már a nyáron készült képeken is látszik, hogy Selenának ez így nem oké, vágja is a fejeket. Nem értem, ha egyszer ez egy se veled, se nélküled kapcsolat, miért nem szakítanak inkább? Egyszerűbb lenne, plusz minket is megkímélnének az ilyen cikkektől.
Újra a szakítás szélén Selena Gomez és Justin Bieber
2012. október 25. 17:43
Nem hinném... Vagyis, lehet hogy most már szakítanak, már annyiszor volt erről szó! De... ha tényleg szakítanak, akkor remélem tényleg nem Justin szakít Selena-val, mert az bizonyára rossz lenne Sel-nek, és, én nem akarom, hogy Selly-nek rossz legyen!
2012. október 25. 17:49
Miért nem hagyják már őket békén? Attól h kevesebb időt töltenek együtt mint az elején még nem feltétlenül jelenti azt h már "nem szeretik egymást", rengeteget dolgoznak mind a ketten.
Jelena
2012. október 25. 17:56
Nemtom én melyik oldalon álljak. Részben szeretném ha együtt maradnának, részben pedig nem érdekel. Már megszoktam ezeket a cikkeket hogy mindjárt szakítanak, aztán esküvő O.o Egyáltalán nem értem. Justin nem képes elengedni Selenát, egyrészt kéne mer már jól látszik h Sel unja őt, másrészt viszont ezzel Justin azt mutatja h kicsit éretlen. De nem az én dolgom dönteni a kapcsolatukról.
2012. október 25. 18:00
|
|
Mrs.Horanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.14. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 177836 offline
|
ilyen az élet.. a dolgok néha véget érnek, de nem örökre..egy kapcsolatnak néha nem árt a "szünet", ami nem szakítás csak megpróbálják átgondolni a dolgokat.
Selena és Justin olyanok, mint a zsák meg a foltja egymásnak vannak teremtve... és ez jobb is ha így marad.
de ha nem majd rájönnek, hogy IGEN...
♥♥♥
2012. október 25. 18:20
Nekem annyira tök8 kivel jár Justin, HA SZERETI. Szemmel láthatóan odavan Sellyért, és én nem vagyok olyan Belieber aki le r*bancozza Selenát csak mert Justinnal jár, szeretném ha mindketten boldogok lennének:)
2012. október 25. 18:24
|
|
Kacsacsimpúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 179835 offline
|
Remélem Selena végre észhez tér. Jó lenne már hogy végre rájöjjön hogy egy "Kú*va" (mert justinnal jár) és hogy jobb lenne az élete.
2012. október 25. 18:41
|
|
L.A. SzaSzyvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 146755 offline
|
Justinnak el kéne engedni ! akár mennyire szereti,de ez így nem állapot,persze ha igaz.
Istenem mondanám,hogy jó lenne ha szakítanának,de Justin boldog vele..vagy kitudja már..:/
Istenem mondanám,hogy jó lenne ha szakítanának,de Justin boldog vele..vagy kitudja már..:/
2012. október 25. 19:04
taknyososk.majd mind a kettő talál egy másikat.ki nem szarja le!!!!!!!
2012. október 25. 19:05
Úgylátszik a külföldi újságírók nagyon unatkoznak.
Én unom,hogy folyton gyártják ezeket a hamis pletykákat,ígyis televan velük a bulvásajtó mi lesz,ha majd tényleg szakítanak
Amúgy is ez a magánügyük.
Én unom,hogy folyton gyártják ezeket a hamis pletykákat,ígyis televan velük a bulvásajtó mi lesz,ha majd tényleg szakítanak
Amúgy is ez a magánügyük.
2012. október 25. 19:15
|
|
Zsófi22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.06. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 187245 offline
|
FashionGirl egyetértek:))
Nagyon gáz, hogy mindig egy párt hoznak szakítás, vagy esküvőtémába.
Ez a RobSten ügy is már az agyamra ment, de úgytűnik nem fogják megunni az ujságírók egyhamar..
Nagyon gáz, hogy mindig egy párt hoznak szakítás, vagy esküvőtémába.
Ez a RobSten ügy is már az agyamra ment, de úgytűnik nem fogják megunni az ujságírók egyhamar..
2012. október 25. 19:32
Nem unják még? Én már nagyon. Most mit kell kitalálni ilyen hülyeségeket? Majd ha tényleg szakítanak akkor majd úgyis elmondják nem?
2012. október 25. 19:48
|
|
Blogerina23új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 179368 offline
|
Kathy122: Menj a tudod hova...
"
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

1 felhasználónak tetszik: