1. Selena nem Disney sztár!
2. Szerintem nem kellene szakítaniuk, mert tökre összeillenek, de nekem az a jó, ami Selenának!
3. Biztos nem Selena kezd "drámai" vitákat
4. Ez csak egy hír, mert már nincs más!
Fogadja már el a világ a tényt, hogy jól megvannak!
Újra a szakítás szélén Selena Gomez és Justin Bieber
2012. október 25. 15:06
2012. október 25. 15:28
|
|
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 772 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline
|
Nem azért imádlak Justin de ugy lesz a legjóbb ha szakítotok .
2012. október 25. 15:39
|
chanelloúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.25. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 188300 offline
|
Kezd unalmas lenni azoknak a hozzászólása akik azt írják h Justin nem érdemli meg Selenát.Látszik hogy ők nem ismerik őt,és nem tudnak róla semmit.Justin egy csodálatos ember, nála csodálatosabbat nem "ismerek".Igenis megérdemlik egymást.És a kapcsolatuk továbbra is töretlen.Az iga hogy több időt töltenek külön mivel Justin a Believe turnéján veszt részt,de Selena már csomó helyre elrepült hogy vele lehessen.Ha szakító félbe lennének nem repülgetne hozzá.....Ja és videó is van ahogy a koncerten énekel és táncol a Beuty and a Beat-re:)
2012. október 25. 15:47
|
|
Fresh89 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.13. Hozzászólás: 593 Csatolások: 33 Azonosító: 171138 offline
|
Á, imádom Selenát, és biztos vagyok benne, hogy a drágalátos miss Bieber fúj fel mindent... Selly már többször otthagyta volna, de az a nyomorék vagy szigetet vett neki vagy mittudomén... Jó, ez így Selenára nézve sem túl helyes, a lényeg az, hogy Miss Gomez boldog legyen
<3
2012. október 25. 16:11
nem hiszem h a szakítás szélén állnának, amúgy mindig ezt lehet olvasni: h lehet szakítanak vagy h az esküvőt tervezik. komolyan, döntsék már el h mit pletykálnak -.-' Jelena:DD
2012. október 25. 16:12
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Hát, remélem meg jön Selena esze(én mellesleg nagyon szeretem).
Egyébként szerintem nem illenek össze.
Sokan azt mondják összeillenek, talán azért, mert Justin egy nagyképű, tehetségtelen senki, Selena pedig pont az ellenkezője. És ugye az ellentétek vonzzák egymást........ De szerintem akkor sem illenek össze. Selena, dobd már ki!
Egyébként szerintem nem illenek össze.
Sokan azt mondják összeillenek, talán azért, mert Justin egy nagyképű, tehetségtelen senki, Selena pedig pont az ellenkezője. És ugye az ellentétek vonzzák egymást........ De szerintem akkor sem illenek össze. Selena, dobd már ki!
2012. október 25. 16:17
Akkor írjatok cikket, ha VÉGLEG szakítanak, oké? Így is unalmas már, hogy folyton ezekről van valami hír, főleg, h alaptalan, mivel ezeket a pletykákat a pletykalapok találják ki.
Az más kérdés, h az egész egy kamukapcsolat, és sokan örülnének, ha véget éren. Ez egy ördögi, és unalmas kör >.>
2012. október 25. 16:29
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Nem szeretném ha szétmennének...
2012. október 25. 16:39
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Dodóóó hát ja ... A pletykáknak nem szabad hinni
p
2012. október 25. 16:53
Ez csak egy pletyka. Majd akkor ha lesz rá valami tweet vagy interjú Selenától és justintól, akkor elhiszem!
2012. október 25. 16:59
|
|
Directioner fevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 304 Csatolások: 33 Azonosító: 186136 offline
|
már megint?? Szeretem Justint és Selenát is de döntsék már el hogy mit akarnak!!
2012. október 25. 17:02
|
|
marika1997:$Selenator:$ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 2666 Csatolások: 36 Azonosító: 129254 offline
|
Istenem, nem igaz... Jó, hogy keveset töltenek együtt, hiszen Justin turnézik, Selena meg ha jól tudom, forgat. Unalmas már, hogy minden ilyen kis dolog miatt egyből szakítottak... Majd akkor elhiszem, ha ők maguk bejelentik és kész.
2012. október 25. 17:08
Nem követem nyomon az életüket, de a vak is látja hogy Justin jobban szereti Selenát és ha ne adj' isten szakítanának, szerintem inkább ő lenne az, aki megpróbálná megmenteni a kapcsolatukat...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: