Korábban már tudni lehetett, hogy az énekesnő melyik dalához készít klipet, ám csak a mai napon került nyilvánosságra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Taylor Swift — Begin Again
2012. október 24. 14:27
Kérdem én, van olyan zenéje, ami eltér az átlagostól? Bár manapság normális, jó zenét nehéz csinálni, de azért egy kicsit megerőltethetné magát. Eddig szám szerint 3 ilyen számot ismerem, aminek nagyon hasonló hangzásvilága van.
2012. október 24. 14:30
Nem kedvelem ezt a lányt, szerintem túl van sztárolva és nem érdekel, hogy milyen reakciókat kapok, teszek rájuk magasról. A véleményem úgysem fog változni. Se hanga, se stílusa, de hadd ne folytassam. Ok, hogy semmi botránya, de negem az nem hat meg. Mindenesetre így is a könyökömön jön ki, hogy szinte hetente adja ki az andalítóbbnál unalmasabb dalocskáit. Nem esnék kétségbe, ha egy időre visszavonulna.
1 felhasználónak tetszik:
hellorl
2012. október 24. 14:37
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Nekem ez kicsit átlagosra sikeredett,nem látok benne semmi újat.Jónak jó klip szerintem,de semmi megjegyezhető nincs benne.Nem olyan,amire mondjuk egy hónap múlva is emlékeznék.
A dal viszont ha nem is kedvenc,tetszik.
A dal viszont ha nem is kedvenc,tetszik.
2012. október 24. 15:04
Nagyon vártam már és egyáltalán nem csalódtam. Semmi rohanás, semmi extra de mégis nagyon tetszik. Nem ez a dal a kedvencem az albumról, de ettől függetlenül szeretem. Tay meseszép a klipben és akkor már Párizsról ne is beszéljünk...
2012. október 24. 15:07
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
Jószám nekem tetszik!!
2012. október 24. 15:33
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Én már nagyon vártam. Az album is csodálatos lett, és nekem a klip is tetszik, bár vannak ennél a számnál nagyobb kedvenceim is az albumról. És Taylor gyönyörű a klipben, min mindig.
2012. október 24. 15:55
Juj,már nagyon vártam a klipet a dalhoz. A dal-t amióta kiadták imádom,és a klip...tökély!
Nem csalódtam Taylor-ban.
Fantasztikus!
2012. október 24. 16:01
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
Nagyon szép lett a klip! *_____* ♥ Imádom ezt a dalt!
2012. október 24. 16:10
Szeretem ezt a dalt. A klipp valami eszméletlen. Nem csalódtam Taylor-ban.
2012. október 24. 16:42
|
|
mollyka80000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.19. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 178109 offline
|
jajj hat evvel a szamaval nem nagyon fogott meg de a klipp az nnagyon tetszik a szam meg jo csak nem ez lesz a kedvenc Taylor Swift szamom! :\
2012. október 24. 16:57
Hű,gyönyörű dal*.* És azt a kék ruháját már láttam is egy forgatásos képen 
Tay megint gyönyörű,a dal pedig csodálatos
Tay megint gyönyörű,a dal pedig csodálatos
2012. október 24. 16:57
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
nagyon jó lett *___*
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.