IMDB
Rendező:Fede Alvarez
Írták:Fede Alvarez, Rodo Sayagues Mendez, Diablo Cody
Studio:Ghost House Pictures
Műfaj:Thriller, Horror
Megjelenés (USA):2013. ápr. 12.
Főszereplők:
Jane Levy - Mia
Shiloh Fernandez - David
Jessica Lucas - Olivia
Lou Taylor Pucci - Eric
Elizabeth Blackmore - Natalie
Tartalom:
Mia (Jane Levy) egy ifjú lány testvérével és barátaival (Shiloh Fernandez, Lou Taylor Pucci, Jessica Lucas és Elizabeth Blackmore) egy elhagyatott erdei lakba mennek hétvégére, ahol a Holtak könyvéből egy démonidéző szöveget felolvasva rájuk szabadul a pokol…
A rendező Fede Alvarez, a forgatókönyv megírásában pedig rajta kívül Sam Raimi, illetve Diablo Cody is közreműködött. Magyar bemutató még nem ismert.
Előzetes:
Evil Dead - Gonosz halott (2013)
2013. augusztus 12. 22:14
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Tegnap néztem meg ezt a filmet:) Kegyetlen jó film volt!!!:DDD
2013. augusztus 12. 22:50
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Amikor megláttam a teaser-t már akkor tudtam, hogy meg kell néznem, mert megfogott. Azt hittem rémisztőbb, igaz meg is ijedtem egy-két résznél, meg majdnem ki is dobtam a kidobni valót, de imádtam a filmet. Mindenki azt mondja, sokkal jobb az új változat, és igazuk is van, mert élethűbb.
2013. augusztus 12. 23:45
Nemrég megnéztem ezt a filmet az egyik barátnőmmel és személy szerint nekem nagyon tetszett
Nem volt az a kifejezetten rémisztő film,de azért rendesen meg volt fűszerezve hátborzongató jelenetekkel.
2013. október 02. 00:20
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Hoztam pár képet,ha nem gond.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.

3 felhasználónak tetszik: