Kate Middleton, Eva Mendes, Justin Bieber - Like Magazin, 2012. okt. 18
2012. október 24. 06:30
|
|
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 772 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline
|
De egy köc*sög ember aki ilyet tett Justinal !!!
Nem hiszem el valaki hogy tehet ilyen hogy meg lopja nem tudom mért szemét egy alak és föleg mivel Justinak se esik jól hogy ilyeneket lát a világ hálon ,amugy meg neki is kell hogy legyen magán élete de egyes emberek nagy köc*sögök bu*kók !!
Nem hiszem el valaki hogy tehet ilyen hogy meg lopja nem tudom mért szemét egy alak és föleg mivel Justinak se esik jól hogy ilyeneket lát a világ hálon ,amugy meg neki is kell hogy legyen magán élete de egyes emberek nagy köc*sögök bu*kók !!
1 felhasználónak tetszik:
Lulu456
2012. október 25. 16:31
Én sem tudom hogy milyen ember lehet az ilyen aki meglopja Justint. Annyira nem érdekli más magánélete attól még hogy sztár neki is van magánélete. Szegény Justinnak sok gondja van azzal hogy a személyes dolgait nehogy felrakják a netre.
2012. október 26. 18:30
ur isten még ien emberek vannak a világom vele kéne megcsinálni ezt.Most mit érezhet Justin
2012. október 26. 19:23
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 online
|
Idézet (Bessie @ 2012.10.23. 16:04)
Férfiassága? 
Nem is egyszer láttam a képet,szinte mindenhol ezt tolták az arcomba.Viszont kötve hiszem,h igazi lenne.
Az egész "kameralopásos" dolog csak az új klipje beharangozása miatt volt,semmiféle ilyen dolog nem történt.Ebből is gondolom,h a kép nem őt ábrázolja.
Rajongóként is azt mondom,h ez nem volt a legjobb húzása,mert én elsőre tényleg elhittem,h meglopták.Legközelebb ha annyira népszerűsíteni akarja magát,remélhetőleg nem így fogja csinálni.A reklámozással nincs bajom,minden híresség csinálja,de az ehhez hasonló "ötleteket" remélem a jövőben hanyagolni fogja ő is és a menedzsere is.
1 felhasználónak tetszik:
ItsLénaa
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.