Kate Middleton, Eva Mendes, Justin Bieber - Like Magazin, 2012. okt. 18
2012. október 24. 06:30
|
|
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 772 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline
|
De egy köc*sög ember aki ilyet tett Justinal !!!
Nem hiszem el valaki hogy tehet ilyen hogy meg lopja nem tudom mért szemét egy alak és föleg mivel Justinak se esik jól hogy ilyeneket lát a világ hálon ,amugy meg neki is kell hogy legyen magán élete de egyes emberek nagy köc*sögök bu*kók !!
Nem hiszem el valaki hogy tehet ilyen hogy meg lopja nem tudom mért szemét egy alak és föleg mivel Justinak se esik jól hogy ilyeneket lát a világ hálon ,amugy meg neki is kell hogy legyen magán élete de egyes emberek nagy köc*sögök bu*kók !!
1 felhasználónak tetszik:
Lulu456
2012. október 25. 16:31
Én sem tudom hogy milyen ember lehet az ilyen aki meglopja Justint. Annyira nem érdekli más magánélete attól még hogy sztár neki is van magánélete. Szegény Justinnak sok gondja van azzal hogy a személyes dolgait nehogy felrakják a netre.
2012. október 26. 18:30
ur isten még ien emberek vannak a világom vele kéne megcsinálni ezt.Most mit érezhet Justin
2012. október 26. 19:23
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Idézet (Bessie @ 2012.10.23. 16:04)
Férfiassága? 
Nem is egyszer láttam a képet,szinte mindenhol ezt tolták az arcomba.Viszont kötve hiszem,h igazi lenne.
Az egész "kameralopásos" dolog csak az új klipje beharangozása miatt volt,semmiféle ilyen dolog nem történt.Ebből is gondolom,h a kép nem őt ábrázolja.
Rajongóként is azt mondom,h ez nem volt a legjobb húzása,mert én elsőre tényleg elhittem,h meglopták.Legközelebb ha annyira népszerűsíteni akarja magát,remélhetőleg nem így fogja csinálni.A reklámozással nincs bajom,minden híresség csinálja,de az ehhez hasonló "ötleteket" remélem a jövőben hanyagolni fogja ő is és a menedzsere is.
1 felhasználónak tetszik:
ItsLénaa
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.