2015-re várható Az Igazság Ligája
2012. október 23. 23:37
|
|
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline
|
Most meglatjuk h jo lesz nagyon vagy pont az ellentetje vagyis nagyon szar........kivancsi vagyok!!
2012. október 24. 10:33
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
nagyon szerettem a bosszuallokat 
es am mindig is gondolkodtam azon, h miert nincs olyan film, ahol tenyleg MINDENKI jatszik. Beleertve Batman, Pokember, X-menbol valaki meg a tobbiek
es am mindig is gondolkodtam azon, h miert nincs olyan film, ahol tenyleg MINDENKI jatszik. Beleertve Batman, Pokember, X-menbol valaki meg a tobbiek
2012. október 24. 11:08
Bírom azokat, akik utánzatnak vélik ezt az egészet. Az persze ne zavarjon senkit, hogy a Justice League (DC Comics) 3 évvel hamarabb alakult, mint az Avengers (Marvel). Tehát erről ennyit. A Marvel filmek valóban jobbra szoktak sikeredni, mint a DC Comics filmek, de ettől függetlenül képregényben sokkal népszerűbbek és sokkal többet érnek a DC Comics képregények.
Egy filmet azért megnéznék, arról a személyről, aki pár mp alatt megkerüli a Földet és nem is olyan régen a DC Univerzum legnagyobb hősévé lépett elő. Ő lenne Flash. (Villám)
Egy filmet azért megnéznék, arról a személyről, aki pár mp alatt megkerüli a Földet és nem is olyan régen a DC Univerzum legnagyobb hősévé lépett elő. Ő lenne Flash. (Villám)
2012. október 24. 13:44
|
MrBenjamintotoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 150541 offline
|
Ott a pont Norah. Szerintem a Dc filmek jobbak a Marvel-eseknél.
2012. október 24. 13:54
|
|
Dominika13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 184577 offline
|
marvellany teljesen egyetértek! Én csak Batmant szeretem a DC-sek közül. de biztos hogy meg fogom nézni. Mondjuk így, nem sok felvezetés nélkül nem hinném lesz akkor sikere mint a Bosszúállóknak. És igaz, a DC előbb alakult mint a Marvel, és legelső szuperhős is DC-s (Wonder Woman), de attól még a Bosszúállók remekre sikeredett, és én nem jósolok nagy jövőt annak a tévhitnek hogy Superman és Batman miatt nagyobb sikere lesz.
2012. október 24. 16:57
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
júúúj biztos jó lesz már várom :3
2012. október 24. 19:37
|
|
Guardian Angelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 158925 offline
|
Már nagyon várom
2012. október 24. 20:09
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Abszolút DC-párti vagyok képregényben, mondjuk a Marvel filmeket se csíptem, míg nem került képbe Joss Whedon, és itt a problematika a JLA esetében: sajnos a konkurens gárda, az Avengers filmje rohadt erős lett, így vigyázni kell, mert ha túlzásba viszik a törekvést a geek-orgia felülmúlására, az az egész Igazság Ligája film bukfencének készítheti elő terepet.
2012. október 28. 08:44
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Ha Ryan Reynolds is benne lesz, 100%, hogy megnézem! *-*
2012. november 11. 15:15
Már a Bosszúállókat sem kellett volna leforgatni.
2012. december 09. 13:47
|
|
drfanPresident Laura Roslin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1283 Csatolások: 0 Azonosító: 164095 offline
|
well, go on geeks! mondjuk olyan koppintásnak tűnik ez az egész... meg az acélember-vasember... nem tudom melyik volt előbb. De látszik, hogy Avengers-kopi. nem szeretem a DC-t, mert természetfeletties, már túlságosan is, míg a marvel a technikára ad. Inkább elolvasok egy fanasyt vagy egy sci fit, mint ezt.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: