Sztárok, akik beszóltak az Akadémiának
2012. október 23. 17:19
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Az Oscar is pontosan olyan felesleges felhajtás, mint a zenei és egyéb díjkiosztók. Csak a pénz és a divat a fontos, a háttérben a kis játékok, miközben valóban értékes színészek és zenészek sosem kapják meg az elismerést.
2012. október 23. 17:40
|
|
FüMásíugrásb*zi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 1355 Csatolások: 106 Azonosító: 166064 offline
|
Jolie_77 egyetértek.
Meg hát, ezek az események - nem feltétlen az Oscarra gondolok - azt is megmutatják, hogy - általában - az odahívott tucatsztárocskák 90%-a olyan szinten szörnyen énekel, hogy inkább kikapcsolom a Tv-t.
Meg hát, ezek az események - nem feltétlen az Oscarra gondolok - azt is megmutatják, hogy - általában - az odahívott tucatsztárocskák 90%-a olyan szinten szörnyen énekel, hogy inkább kikapcsolom a Tv-t.
2012. október 23. 17:43
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (FüMá @ 2012.10.23. 17:40)
Jolie_77 egyetértek.
Igen... azokat kell futtatniuk, akik a legnagyobb célközönséget célozzák meg és akik a legtöbb pénzt hozzák be.
2012. október 23. 19:05
Minden mögött csak a pénz és az érdek áll. Pont azok az emberek nem kapnak Oscart akik IGAZÁN megérdemelnék.
2012. október 23. 19:25
Olvasgattam a kommenteket és elég sokkal én is eggyet értek !!!! és téélleg minden mögött csak a pénz áll!!
2012. október 23. 23:26
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
A kommentek kapcsán csupán azt tenném hozzá, hogy az efféle "ma már a díjátadók sem a régiek" megjegyzések nem teljesen helytállóak. Az Oscar nem az elmúlt 5 évben vált azzá, ami. Az Akadémia mindig is nagyrészt őszesedő öregurakból állt, és a díjak mindig is azt reprezentálták, hogy ki számít a legnépszerűbbnek filmes körökben, és a rendezvény a film ünnepe helyett réges-rég már csak a divatról szól. Igen, vannak olyan elemek, amik újak, a kampányolás és a lobbizás pl. csak nemrég vált ennyire szerves részévé a dolognak, bár a színfalak mögött azelőtt is játszották.
Szóval igen, lehet kritizálni az Oscart, sőt, kell is, de ez nem egyike a "bezzeg az én időmben" kezdetű diskurzusoknak.
Szóval igen, lehet kritizálni az Oscart, sőt, kell is, de ez nem egyike a "bezzeg az én időmben" kezdetű diskurzusoknak.
2012. október 24. 09:00
igazuk van a tehetségeket nem jelölik csak a megszokott régi sztárokat
2012. október 24. 10:37
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
igy van, Ryan tenyleg vallat von ha jelolik ha nem
o nem erre megy.
De sztem ha mar valakit megjeloltek es meg is nyeri pluszba, annak nem kene negativnak lenni, vagy bunkoan viselkedni, mert sztem azert ez elismeres.
Bar tell van meg olyan, aki nagy szinesz de nem kapott meg semmit sem.
De sztem ha mar valakit megjeloltek es meg is nyeri pluszba, annak nem kene negativnak lenni, vagy bunkoan viselkedni, mert sztem azert ez elismeres.
Bar tell van meg olyan, aki nagy szinesz de nem kapott meg semmit sem.
2012. október 24. 13:32
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Vannak ilyenek akik megszeretik mondani a frankót...
2012. október 24. 15:26
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
De azért több olyan ember kapott aki megérdemelte. De azért jobban át is gondolhatnának egyet-egyet...
2012. november 02. 08:57
|
|
S-tella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.22. Hozzászólás: 530 Csatolások: 0 Azonosító: 120938 offline
|
Gary Oldman díjra áhítozik?
Ez furcsa. Igaz,hogy kampányolt, mert büszke volt a filmre és biztos csalódott volt a BAFTA miatt,de nekem nem olyannak tűnik, aki díjakra hajt.
Persze megérdemelné, mert fantasztikus, de inkább egy jó élménynek fogta fel
Leóról tényleg el tudom képzelni
Ez furcsa. Igaz,hogy kampányolt, mert büszke volt a filmre és biztos csalódott volt a BAFTA miatt,de nekem nem olyannak tűnik, aki díjakra hajt.
2012. november 02. 17:48
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (S-tella @ 2012.11.02. 08:57)
Mi a baj azzal, ha valaki Oscart szeretne? A hibáival együtt is mai napig ez számít a legfontosabb filmes díjnak, amit ha valaki elnyer, a karrierje is lendületet kap vele. Itt nem holmi hiúságról van szó. Az Oscar ajtókat és lehetőségeket nyit, ezt pedig ki ne akarná? Bár jómagam szeretném azt hinni, hogy egy Gary Oldmannek már nincs szüksége efféle segítségre...
2012. november 03. 12:07
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (S-tella @ 2012.11.02. 08:57)
Igen, Gary most nagyon beleélte magát abba hogy nyer. Mindegy hogy mit mondott, a szeme mindent elárult az Oscaron. Szerintem ő elhitte hogy van esélye nyerni pedig szerintem világos volt mint a vakablak, hogy nem fog nyerni, csak fájdították a szívét és a fanoknak, ennyi. Olyan csoda nincs a világon hogy nyerjen, az Artist csóka ellen pedig senkinek sem volt esélye, lássuk be. Nem mondom hogy jobban megérdemelte mint a többiek csak szerintem messziről lehetett tudni hogy ki fog nyerni és az nem Gary lesz. Oldmannek BAFTA díja van már és legalább jelölik BAFTA-ra, az egy dolog hogy nem kapja meg. A BAFTA nem érdekel senkit, tenni kell rá magasról, mert az az angol Oscar, csak ott másabbak a jelöltek, néha ugyanazok, nem különbözik sokban. Sok színész rászolgált a BAFTA-ra és még csak nem is jelölik őket vagy nyernek díjat. Gary nem kapott és szerintem nem is fog Oscart kapni, tavaly az Empire Awardson nyíltan megmondta hogy mit gondol a Golden Globe-ról és az nem esett jól az amcsiknak. Ha ehhez hozzávesszük hogy eddig sem nyert soha, ő is egy olyan színész marad akinek nincs Oscarja. Gary nem díjakra hajt, csak egy büszke angol úriember aki tisztában van a tehetségével és nyújtja a kezét hogy díjazzátok a munkámat mert szerintem beleadtam mindent és nem azért mert szerinte ő érdemelné meg. Gary lenne a legboldogabb ember a földön ha Oscart kaphatna de szerintem ez soha nem fog bekövetkezni, no nem mintha szükség lenne rá. Eddig is meg volt Oscar nélkül és ezek után is megmarad jó színésznek, egy aranyszobor nem tesz jobbá vagy rosszabbá, az önéletrajzodon jobban mutat de nem ér már semmit, a médiafigyelem nagyobb lesz de a munkádban nem lépsz előre csak azért mert van egy Oscarod.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: