Christina Aguilera mostanában elég sok bántást kap alakja miatt a sajtótól, ám teltebb idomaival most akár egy nagyobb összeget is kereshet, ha elvállalja a felkérést.
A teljes cikkhez kattints ide!
Molett randioldalt reklámoztatnának Christina Aguilerával
2012. október 23. 09:06
2012. október 23. 09:18
Én azt gondolom, hogy Christinának most is tökéletes az alakja, mondjon akárki akármit. Azért mert nem 50 kiló? Mi azzal a baj? Nők millió csak szeretnének úgy kinézni mint ő, hadd súgjam meg. És csodálkozunk, hogy a lányok 80%-a testképzavaros..
Szerintem az ötlet alapból szuper, simán belevághatna. Hajrá XTina!
Szerintem az ötlet alapból szuper, simán belevághatna. Hajrá XTina!
2012. október 23. 09:28
Szerintem sincs semmi baj az alakjával szóval hajrá Christina
2012. október 23. 09:35
Nekem superskinnyn' sokkal jobban tetszett Chris, mint a mostani supersize' alakjával.
Ez a felkérés pedig hízelgő, de nem hinném, hogy Chris elvállalná.
2012. október 23. 09:56
|
|
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
Idézet (Norah @ 2012.10.23. 09:35)
Nekem superskinnyn' sokkal jobban tetszett Chris, mint a mostani supersize' alakjával.
Ez a felkérés pedig hízelgő, de nem hinném, hogy Chris elvállalná.
Hát Christina egyáltalán nem supersize... Csak írd be a googleba és megérted a szónak a jelentését, de megsúgom neked előre, hogy közel sem jár ahhoz a bőven többszáz kg-hoz.
A cikkhez hozzászólva nem tudom elvállalja-e majd, mindenesetre veszteni tényleg nem veszthet vele semmit.
2012. október 23. 10:00
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
Szerintem is jó lenne ha elválalná!!
2012. október 23. 10:24
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Szerintem így szép ahogy van
2012. október 23. 11:25
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Hát ha tud rá szánni időt, biztos elvállalja.
2012. október 23. 11:26
3 millió dollár nem nagy pénz ha azt nézzük, csak amiatt biztosan nem vállalná el. Viszont egyetértek az előttem szólókkal ; kell egy normális példakép a csontvázak helyett.
2012. október 23. 12:06
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Nekem jobban tetszett Xtina régi alakja, amit a CandyManben is mutatott, de ez a hangján és a személyiségén nem változtat. Az arca szép, szóval simán mehet reklámarcnak. Másfelől kicsit felháborító, hogy ha valaki híres, akkor a "negatívumával" is pénzt kereshet. Oké, ez végül is jó, mert arra buzdítja a husisabb nőket, hogy merjenek párt keresni így is. De ki más kap azért pénzt, mert csúnyán szólva "kövér"?!
2012. október 23. 12:07
Minek kellett elhíznia??? Mondjuk így se csúnya de szerintem soványan szebb volt!!
2012. október 23. 12:09
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Szerintem elfogja vállalni hogy példát tudjon mutatni.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: