Jennifer Lawrence-re cserélte a Dior Mila Kunist
2012. október 31. 12:43
Én nem tudnék választani közöttük, mindkettőben van valami szép.
2012. október 31. 12:51
Szerintem is szebb Mila mint Jennifer...de ők tudják!
2012. október 31. 13:54
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Szerintem mindketten gyönyörűek.
2012. november 02. 16:23
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Én örülök Jennifernek, de ha Mila és közte kell választani, egyértelműen Mila nyer. Nem hiszem, hogy az az 55 kiló sok lenne. Mila maga mondta, hogy örül, hogy visszaszerezte "versenysúllyát", hiszem a Fekete Hattyú miatt sokat kellett fogynia, ami nyílván nem az ideális és normális testsúlya. Ez a farmeres rész meg hülyeség, másrészt miért lenne ennek köze Ashton-hoz?
2012. november 03. 23:07
|
|
MissHutchersonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 184798 offline
|
Szerintem mindketten gyönyörűek. Én örülök Jennifernek
2013. március 05. 20:31
Most komoly, hogy az a bajuk, hogy egy 30 éves nő már nem 44 hanem 55 kg??? Ez beteg..... Láttam róla azt a képet amin 44 kg-os és szerintem ott nagyon nem szép... De én Jennifert és Milát is nagyon szeretem
2013. április 18. 17:20
|
|
Panni66lovelorn ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.11. Hozzászólás: 1049 Csatolások: 0 Azonosító: 169074 offline
|
Na bakker ez is nevetséges...mert felszedett 11 kilót..jellemző a divatcégekre -,- ezt csak lesajnálni tudom.És mi az hogy nem a Dior szellemében öltözik?Tudtommal a moddelség csak egy "munka",mit érdekli őket hogy a szabadidejében mit visel?Nehogy már ezt is ők mondják meg!!Nevetséges,komolyan! -,-
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: