Jennifer Lawrence-re cserélte a Dior Mila Kunist
2012. október 22. 15:27
|
Namiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.15. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 138785 offline
|
Imádom Milát és Jennifert is, de tény hogy Mila szebb is, és eleve jobban illik hozzá ez a munka. De szerintem ez csak egy pletyka vagy félreértés lehet, nem hiszem hogy a súlya miatt cserélték le Jennre, hiszen nem volt benne a szerződésbe hogy nem hízhat, mellesleg még mindig tökéletes az alakja.
Inkább csak arról lehet szó, hogy lejárt a szerződés vagy ilyesmi..
1 felhasználónak tetszik:
antonia12
2012. október 22. 15:58
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
egy ilyen dolog miatt en nem szorakoznek a testemmel. ha nekem igy esik jol es annyit enni , lustalkodni amennyit akarok, akkor ezvan...nem alkalmazkodnek ehhez egy ceg miatt.
2012. október 22. 16:22
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Hát ez szemétség -.-
2012. október 22. 18:25
|
|
linna♥ Brian&Justin ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 4901 Csatolások: 0 Azonosító: 164721 offline
|
55 kilós ember nekik kövér?
Mit szeretnének 20 kilós embert vaságyastól, h mindenki úgy nézzen ki, undorítóan?
Mila gyönyörű és csodaszép alakja van, aki szt meg nem az majd akkor beszéljen ha fele olyan szép lessz valaha mint ő!
Mit szeretnének 20 kilós embert vaságyastól, h mindenki úgy nézzen ki, undorítóan?
Mila gyönyörű és csodaszép alakja van, aki szt meg nem az majd akkor beszéljen ha fele olyan szép lessz valaha mint ő!
2012. október 22. 19:07
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Mik ki nem derülnek...
2012. október 22. 21:22
|
|
Dancsyy97ha u clown |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 196 Azonosító: 143272 offline
|
Are you fucking kidding me? Mila Kunis egy két lábon járó csoda,és ha nekik 55 kg sok,elmehet a fenébe a Dior. Farmerben, pólóban, kényelmes ruhadarabokban szaladgál? Most úgy őszintén! Jennifer nem? Jennifer sem egy ropi,ami mellesleg NEM IS BAJ. Jennifer is nagyon szép,de Milához jobban illik ez a munka..
2012. október 22. 21:31
Csak így az 55kg-ról:
"Lawrence elismeri, hogy ahogyan egyre jobban nő a hírneve, rá sokkal több nyomás nehezedik, hogy egy meghatározott módon nézzen ki - vagyis elvárják tőle, hogy 'pálcikavékony' legyen.
"Ó istenem, igen elegem van a 'pálcikavékony' lányokból." - panaszkodik Jennifer, majd hozzátette: "Úgy értem, ha én is olyan lennék, mint ők, nem unnám már ennyire. De az azért vicces, hogy ők állítólag túlsúlyosnak tartanak engem, nem?"
Majd így folytatja: "Nemrég lefényképeztek a moziban, és ezzel a felirattal töltötték fel a képet: 'A gömbölyű sztár, már alig várja, hogy belemélyedhessen a popcorn-os zacskóba.' "Én meg úgy gondoltam, hogy akkor gyerünk! Én csak egy normális lány vagyok, aki szeret enni" - mondta Jennifer."
azt hiszem ezért vagyok Jen fan
"Lawrence elismeri, hogy ahogyan egyre jobban nő a hírneve, rá sokkal több nyomás nehezedik, hogy egy meghatározott módon nézzen ki - vagyis elvárják tőle, hogy 'pálcikavékony' legyen.
"Ó istenem, igen elegem van a 'pálcikavékony' lányokból." - panaszkodik Jennifer, majd hozzátette: "Úgy értem, ha én is olyan lennék, mint ők, nem unnám már ennyire. De az azért vicces, hogy ők állítólag túlsúlyosnak tartanak engem, nem?"
Majd így folytatja: "Nemrég lefényképeztek a moziban, és ezzel a felirattal töltötték fel a képet: 'A gömbölyű sztár, már alig várja, hogy belemélyedhessen a popcorn-os zacskóba.' "Én meg úgy gondoltam, hogy akkor gyerünk! Én csak egy normális lány vagyok, aki szeret enni" - mondta Jennifer."
1 felhasználónak tetszik:
Caroline W.Lightning
2012. október 22. 22:29
|
|
Gloria SMTPNvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 185294 offline
|
linna teljesen egyetértek veled....
2012. október 22. 22:58
|
|
antonia12brooklyn baby. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 2177 Csatolások: 73 Azonosító: 171293 offline
|
Miért baj az ha 55 kg? Akkor is csodás és gyönyörű.Szebb, mint Jennifer, és ha ő így érzi jól magát?!Persze az megfelelne nekik ha csak is Dior stílusban menne mindenhova 30 kilósan.
2012. október 23. 09:20
azért mert kicsit meghízott?!
am sztem még mindig karcsú
2012. október 23. 09:31
Nem mintha Jenniferrel bajom lenne, de szerintem Mila sokkal szebb és tehetségesebb. Mert egy kicsit meghízott attól még semmi baja. Tiszta hülyék ha lecserélik Milát.
2012. október 23. 10:49
|
|
dorciistarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 167356 offline
|
jaa majd a meccsekre koktélruhában vagy kisestélyiben fog menni...jézusom!!!
imádom jennifer lawrenc-t is szóval örülök, hogy őt választották, mert tényleg különleges szépség, de azért durva, hogy MILA KUNIST(!!!!444)LECSERÉLIK VALAKI MÁSRA, RÁADÁSUL AZÉRT MERT 55(!!!)kiló
imádom jennifer lawrenc-t is szóval örülök, hogy őt választották, mert tényleg különleges szépség, de azért durva, hogy MILA KUNIST(!!!!444)LECSERÉLIK VALAKI MÁSRA, RÁADÁSUL AZÉRT MERT 55(!!!)kiló
2012. október 23. 14:19
|
|
ZsocchanD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 184302 offline
|
Mind a kettőjüket szeretem, és nemtudom, hogy baj-e az ha felszedett ennyit. Legalább a Dior kicsit molett nővel reklámoz. De szerintem Milla egyáltalán nem kövér sem molett.
2012. október 23. 20:21
Milyen elvek szerint gondolkodik a Dior cég ha Milát az 55 kilogrammos súlya miatt teszik lapátra? Jézusom :/
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.