Jennifer Lawrence-re cserélte a Dior Mila Kunist
2012. október 21. 20:52
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Egyébként Jennifer modell is volt nagyon sokáig
2012. október 21. 21:27
Idézet (Caroline W.Lightning @ 2012.10.21. 20:51)
Én imádom mindkét színésznőt, mert mindkettőre más miatt lehet felnézni. De könyörgöm, ennek a cikknek néhány állítása nagyobb ökörség, mint a vízálló teafilter... Példának okáért, hogy Milát a súlya miatt dobták. Jennifer sem épp sovány, de rá pontosan azért lehet felnézni, mert nem érdekli őt a súlya. Egyébként normál napokon, amikor nem dolgozik, ő sem hiszem, hogy puccparádéba vágja magát. Vagyis ez nem más, mint az unatkozó pletykagyárosok szövögetése, hogy miért lett Jen a Dior új arca. Meg hogy egymás ellen ugrasszák a rajongókat.
Egyébként mindkét lánynak szép, karakteres arca van, és mindkettőt remek színésznőnek tartom, nem csak egy film alapján.
Egyébként mindkét lánynak szép, karakteres arca van, és mindkettőt remek színésznőnek tartom, nem csak egy film alapján.
Hidd el, hogy nem az én fejemből pattant ki a sztori. Ha olvasok valamit és úgy gondolom, érdekelne benneteket, lefordítom és megírom. Tény, hogy Mila már nem annyira vékony (ez nem baj), és tény, hogy Jen leszerződött a Diorhoz. Ha az én véleményemet akarod olvasni, szerintem a Dior minden évben megkeresi a legmenőbbnek számító színésznőt (aki tavaly Mila volt, idén pedig Jen), és szerződteti. Ennyi.
1 felhasználónak tetszik:
mse90
2012. október 21. 21:40
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
Szerintem kár lenne Milát leváltani,de Jenniferrel se nincs semmi bajom
2012. október 21. 21:55
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
a két kedvenc színésznőm.
2012. október 21. 22:09
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
nemár, ha ez igaz akkor baromság, ha tényleg fel is szedett pár kilót, attól még ugyanolyan szép, nemtudom mit akarnak :@@
2012. október 21. 22:23
|
|
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline
|
Caroline W.Lightning egyetértek veled!
2012. október 21. 22:27
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Idézet (Siistra @ 2012.10.21. 21:27)
Hidd el, hogy nem az én fejemből pattant ki a sztori. Ha olvasok valamit és úgy gondolom, érdekelne benneteket, lefordítom és megírom. Tény, hogy Mila már nem annyira vékony (ez nem baj), és tény, hogy Jen leszerződött a Diorhoz. Ha az én véleményemet akarod olvasni, szerintem a Dior minden évben megkeresi a legmenőbbnek számító színésznőt (aki tavaly Mila volt, idén pedig Jen), és szerződteti. Ennyi.
Igen, gondoltam.
A pletykagyárosoknál arra az oldalra gondoltam, ahonnan az információ származik, mert - valljuk be - a dolog több helyen sántít. Egyébként tényleg érdekes cikk, mindig örömmel olvasok a kedvenceimről
2012. október 22. 00:10
|
v000kr1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 183515 offline
|
Nahát, még Mila számára sem fenékig tejfel az élet. Ez csak kifogás hogy felszedett x kg-ot, mint már sokan említették, csak hogy valami indokot találjanak a cserére.
2012. október 22. 08:15
Gratulálok Jennifer-nek. Szerintem Milát nem kellett volna lecserélni csak azért, mert felszedett pár kilót. Szerintem így is nagyon szép nő és az is egy pozítívum, hogy így jobban érzi magát a bőrében.
2012. október 22. 09:20
Hiába imádom Milat most gonosz leszek 
Ami azt illeti szerintem Jennifer szebb mint Mila nem azt mondom ,hogy Mila ronda vagy valami de szerintem Jennifer szebb
És igazán nem hinném ,hogy Mila annyit felszedett volna amitől már nem tudom lehetetlen lett volna reklámarcnak... Csak anyi ,hogy valószínűleg marketingben Jen jobban megéri mivel elég sok nagyon várt filmje lesz sokan az Oscart sem zárják ki szóval most éppen jobban megéri De én imádom Jent szóval én csak repesek az örömtől
Ami azt illeti szerintem Jennifer szebb mint Mila nem azt mondom ,hogy Mila ronda vagy valami de szerintem Jennifer szebb
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.