Jennifer Lawrence-re cserélte a Dior Mila Kunist
2012. október 21. 19:34
Mila nagyon szép, és az az 55 kg egyáltalán nem sok. Persze Jen is nagyon szép
2012. október 21. 19:35
Áh én eldobom az agyam,ebben a mai világban 55 kg már kövérnek számít? Édes Istenkém hát ez nem semmi.Szerintem Jennifer sem több száz dolláros ruhákban szaladgál a mindennapokban.Mila amikor a boltba megy öltözzön Dior ruhába?Na ne hülyéskedjünk már.Amúgy Milának sokkal szebb az arca,és az alakja is jobb.A haja és a kisugárzása is.Nagy vétség lenne lecserélni,és kétlem hogy Jennifer 44 kg.
2012. október 21. 19:37
Szeretem Jennifer-t,de Mila sokkal szebb és az a pár kiló meg szerintem semmi.
2012. október 21. 19:38
Mila gyönyörű, sőt szerintem sokkal jobban néz ki pár pluszkilóval. Látszik, hogy boldog és ez sokkal fontosabb, mint egy Dior-kampány, főleg a világ legszexisebb színésznőjének.
2012. október 21. 19:47
Mila az Ashtonnal való kapcsolata előtt is farmerban, pólóban, leggingben flangált.
Értem én hogy benne van a szerződésében hogy nem hízhat, viszont én semmi különbséget nem látok a mostani és a régi alkata között. Ráadásul kövezzetek meg, de Jennifer súlyosabb Milánál. Ha most hízna 10 kg-t Mila, még akkor is soványabb lenne, mint Jennifer.
Értem én hogy benne van a szerződésében hogy nem hízhat, viszont én semmi különbséget nem látok a mostani és a régi alkata között. Ráadásul kövezzetek meg, de Jennifer súlyosabb Milánál. Ha most hízna 10 kg-t Mila, még akkor is soványabb lenne, mint Jennifer.
2012. október 21. 20:08
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
Ott a pont FashionGirl!!
2012. október 21. 20:08
Idézet (justcreatesomething @ 2012.10.21. 19:47)
Mila az Ashtonnal való kapcsolata előtt is farmerban, pólóban, leggingben flangált.
Jennifer 65 kg (igaz, 10 centivel magasabb is, mint Mila).
2012. október 21. 20:11
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (justcreatesomething @ 2012.10.21. 19:47)
Senki sem fog megkövezni. Amit mondasz, teljesen korrekt. Ezért is tartom abszolúte hülyeségnek a cikkben felsorolt állítólagos okokat. Ez a lecserélés inkább szól arról, hogy Jennifer lett Hollywood új poszterarca, minthogy Milával bármilyen probléma lenne. Tulajdonképpen már a "lecserélés" kifejezést is rühellem, mert rögvest arra indítja a népet, hogy összehasonlítgassák kettejüket, miközben ennek semmi köze ahhoz, hogy ki a tehetségesebb vagy szebb. Ez üzlet. Bár fenntartom, hogy furcsa választás épp Jennifert beválasztani egy divatkampányhoz...
1 felhasználónak tetszik:
Siistra
2012. október 21. 20:22
|
|
harry.styles98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 411 Csatolások: 0 Azonosító: 181246 offline
|
Mila sokkal szebb
2012. október 21. 20:24
Mila alakjával egyáltalán nincs semmi gond! Szerintem bárki örülne ha úgy nézne ki mint Mila. Ezerszer karakteresebb és szebb arca van mint Jennifernek.
2012. október 21. 20:47
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Mila így ezerszer gyönyörűbb és nem értem hogy ez miatt miért kell lecserélni.
2012. október 21. 20:48
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
Mert Jennifer Lawrence szebb? Ez hülyeség
Az alak az csak ürügy, ha mindeketten modellek lennének megérteném, de a sztárokat csak népszerűségük szerint szokták befogni a divatmárkák, nem adottságaik szerint
Siistra
2012. október 21. 20:51
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Én imádom mindkét színésznőt, mert mindkettőre más miatt lehet felnézni. De könyörgöm, ennek a cikknek néhány állítása nagyobb ökörség, mint a vízálló teafilter... Példának okáért, hogy Milát a súlya miatt dobták. Jennifer sem épp sovány, de rá pontosan azért lehet felnézni, mert nem érdekli őt a súlya. Egyébként normál napokon, amikor nem dolgozik, ő sem hiszem, hogy puccparádéba vágja magát. Vagyis ez nem más, mint az unatkozó pletykagyárosok szövögetése, hogy miért lett Jen a Dior új arca. Meg hogy egymás ellen ugrasszák a rajongókat.
Egyébként mindkét lánynak szép, karakteres arca van, és mindkettőt remek színésznőnek tartom, nem csak egy film alapján.
Egyébként mindkét lánynak szép, karakteres arca van, és mindkettőt remek színésznőnek tartom, nem csak egy film alapján.
mse90
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.