Beyla - immáron másodszor szólsz hozza a témához fennkölt hangnemben, mi vagy te valami nagy bölcs, ki a túró hatalmazott itt fel téged arra, hogy kijelents és eldönts dolgokat, tudod annyit tennék hozza a sok kioktató mondatodhoz, mellyel engem illettel, hogy mindenki úgy vélekedik ahogy akar, bizonyos kereteken belül és ráadásul én azt gondolom, hogy nekem kifejezett jogom szeretni ezt a lányt és azt amit csinál, ezert ne te dönts el kérlek, hogy ugyan én mennyire értek hozza vagy sem, mivel annyi közöd sincs hozza, mint, ahhoz hogy hogyan tartja el magát az USA - ban...ez a lány! Nem szeretnem, hogy a továbbiakban is engem oktass, főleg úgy, hogy én azt nem kertem tőled...ha valami nem tetszik ne hallgasd, és ilyen egyszerű...
kishableany - neked igazából, csak annyit mondanék, hogy te nem ismerheted ezt a lányt, és kifejezetten sértő amit írtál róla, ugyan én nem vagyok közeli ismerőse, de sok mindent tudok róla ami teljesen másra enged következtetni, te sehonnai paraszt picsa, nagyon nem jártál jól ezzel a meg nyilvánulásoddal, nagyon kicsi a világ nem is tudod mennyire... és jobb, ha tudod, hogy megfognak téged találni rosszakaróid, számuk van nem is kevés...azt ajánlom ezen aggódj inkább!
Olcsi - köszönöm, hogy degradáló szavaid engem is megtaláltak, érezni lehet a leveledből, hogy igen elcseszett egy életed lehet, ha azon így kiakadsz, hogy valaki épp nem téged dicsérget, írtam első hozza szólásomban, hogy azzal foglalkozzatok, hogy rád ki a franc kíváncsi, ne azzal, hogy mással miért foglalkoznak, és ismét egy nagy igazság, hogy a zene egy szórakoztató műfaj ha tetszik hallgasd, ha nem akkor meg ne, hallgasd azt ami szerinted jó és neked tetszik és amire mondjuk én mondom azt, hogy egy rakás szar, ilyen egyszerű, továbbá, hogy én hol és mit írok az az én dolgom nem a tied, és ha tovább megyek akkor azt is hozza tehetem, hogy egy férfi amikor meglát egy nőt igenis mozduljon meg benne valami, és nem hinnem, hogy tőled bárkiben is megmozdult volna valami... jó éjszakát, és a számok majd igazolnak mindent, mióta írtam, is gondolom látható a különbség... szóval szerintem akárcsak én, szerintem ő is tesz rátok nagy ívből...

0 felhasználónak tetszik: