Starity

Gnesa Rebecca Black babérjaira tör

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. október 30. 07:27 #141
Pollock
Pollock
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 3
Csatolások: 0
Azonosító: 188272
Nos emberek, igazából annyi mindent leirtatok ismét láthatóan dühből és felindulásból, amihez igazából egy hétig írhatnám a kommentárokat, ha lenne rá időm és türelmem, mert azért magyar vagyok, de a nagy többséggel ellentétben én nem hagyom magam, csak úgy lenyomni, mint ahogyan a példa is mutatja...de egy párat kiemelnek azért kezdem veled akkor
Beyla - immáron másodszor szólsz hozza a témához fennkölt hangnemben, mi vagy te valami nagy bölcs, ki a túró hatalmazott itt fel téged arra, hogy kijelents és eldönts dolgokat, tudod annyit tennék hozza a sok kioktató mondatodhoz, mellyel engem illettel, hogy mindenki úgy vélekedik ahogy akar, bizonyos kereteken belül és ráadásul én azt gondolom, hogy nekem kifejezett jogom szeretni ezt a lányt és azt amit csinál, ezert ne te dönts el kérlek, hogy ugyan én mennyire értek hozza vagy sem, mivel annyi közöd sincs hozza, mint, ahhoz hogy hogyan tartja el magát az USA - ban...ez a lány! Nem szeretnem, hogy a továbbiakban is engem oktass, főleg úgy, hogy én azt nem kertem tőled...ha valami nem tetszik ne hallgasd, és ilyen egyszerű...
kishableany - neked igazából, csak annyit mondanék, hogy te nem ismerheted ezt a lányt, és kifejezetten sértő amit írtál róla, ugyan én nem vagyok közeli ismerőse, de sok mindent tudok róla ami teljesen másra enged következtetni, te sehonnai paraszt picsa, nagyon nem jártál jól ezzel a meg nyilvánulásoddal, nagyon kicsi a világ nem is tudod mennyire... és jobb, ha tudod, hogy megfognak téged találni rosszakaróid, számuk van nem is kevés...azt ajánlom ezen aggódj inkább!
Olcsi - köszönöm, hogy degradáló szavaid engem is megtaláltak, érezni lehet a leveledből, hogy igen elcseszett egy életed lehet, ha azon így kiakadsz, hogy valaki épp nem téged dicsérget, írtam első hozza szólásomban, hogy azzal foglalkozzatok, hogy rád ki a franc kíváncsi, ne azzal, hogy mással miért foglalkoznak, és ismét egy nagy igazság, hogy a zene egy szórakoztató műfaj ha tetszik hallgasd, ha nem akkor meg ne, hallgasd azt ami szerinted jó és neked tetszik és amire mondjuk én mondom azt, hogy egy rakás szar, ilyen egyszerű, továbbá, hogy én hol és mit írok az az én dolgom nem a tied, és ha tovább megyek akkor azt is hozza tehetem, hogy egy férfi amikor meglát egy nőt igenis mozduljon meg benne valami, és nem hinnem, hogy tőled bárkiben is megmozdult volna valami... jó éjszakát, és a számok majd igazolnak mindent, mióta írtam, is gondolom látható a különbség... szóval szerintem akárcsak én, szerintem ő is tesz rátok nagy ívből... sleep.gif nesze nektek ékezet!
2012. október 30. 09:48 #142
kishableany
kishableany
új tag
Hozzászólás: 2
Azonosító: 188457
Pollock: "hogy én hol és mit írok az az én dolgom nem a tied"- tartsd ehhez magadat! Nekem ez a véleményem, neked fogalmad sincs, hogy ismerem-e vagy sem! Ez is az én dolgom marad. Felvilágosítottam az embereket, hogy tudják ki Ő, ne csak találgassanak. Ennyi! Nem félek senkitől, pláne nem tőled. Sem a rosszakaróimtól amiből oly sok van. Ugye? Te azt is nagyon tudod! Tuti rokona vagy és véded smileeee.gif De ez a dolgod! Tudjuk, hogy semmire sem jó, ha ebből akar megélni. Engem nem zavar, csinálja csak, mindenki rajta röhög. Ha neki ez jó? Sok boldogságot nektek!
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2012. október 30. 12:56 #143
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Pollock @ 2012.10.30. 07:27)
Nos emberek, ..

Ember, utaltasd be magadat a pszichiátriára, mert rögeszmés tévhitekben élsz! Sajnos röhögni már nem tudtam a hozzászólásodon Kedves, inkább csak elszomorított az, hogy valaki hogyan lehet ennyire ostoba és buta, mint amilyen te vagy. Osztod azt az észt, ami nincs. Ülj inkább vissza az iskolapadba és kultúrálódj, mert nem csekély a hiányosságok mennyisége.

Csak, hogy reagáljak a hozzászólásodra kedves Ágnes - igen nagy az esély, hogy a cikk 15 perces hírneves celebecskéje vagy, vagy minimum egy nagyon közeli hozzátartozója -, hát szeretek kritizálni na.smileeee.gif Ez akkora nagy baj? rolleyes.gif Szeretem leírni és elmondani a véleményemet, mert ilyen vagyok, és tudtommal ez egy fórum. Itt pont az a lényeg, hogy kulturáltan vitatkozzunk, véleményt írjunk, vagy eszmét cseréljünk. Megszületett ez a cikk - akkor miért ne írhatnék ide? Ki a fene vagy te jó ember? A cinikus és gúnyos mondatokat azért kaptad meg tőlem, mert kollektívan elkezdtél burkoltan szidni mindenkit. Ohh, drága ezt fordítva már nem lehet? rolleyes.gif Nekem van egy stílusom - sokszor cinikus és ironikus vagyok. Csak nem nem tetszett Kedves? Ez már egyéni szociális probléma, oldd meg, mert teljes mértékben hidegen hagysz.smileeee.gif Nem a csajról, vagyis jó esetben rólad beszéltem drága, hanem a cigányokról effektíve. Magyarországon a kisebbség segélyekből él. Kanada kib*szta a cigányokat, az USA pedig be sem engedi őket, és igazuk is van. Ott nem tartják el a p*csáját az állam pénzén. Örülhet annak, ha turista vízumot kap egy olyan, aki cigánynak vallja magát. Egyébként újabb paradoxon: ha neked sem tetszik más véleménye, akkor ne olvasd! Olyan sötét vagy, hogy rajtad a 1000 Wattos izzó sem segít.

A továbbiakban pedig Kedves, ne rontsd itt a levegőt, menj oda vissza, ahonnan jöttél, és utaltasd be magadat egy pszichiátriai intézetbe. Eddig is megvoltunk a szánalmas személyed nélkül, és nyugodj meg, meg is leszünk. unsure.gif Hihetetlen és felfoghatatlan, hogy az ilyen genetikai hulladékok égetik a magyarok p*fájáról a bőrt. unsure.gif

Ja, és még valami, megint csak paradoxon, sz*rrá röhögöm magamat rajtad komolyan: én nem mondhatom meg neked, hogy mit írj (holott nem is mondtam meg, de mindegy XD), de te megszabhatod. Nem te sz*rtad a világra a spanyol viaszt ember, vedd takarékra magadat!XD Szánalom a köbön, pláne úgyhogy még figyelt is az órára - tuti nem vagy normális.XD
1 felhasználónak tetszik: Dolly-Lolly
2012. október 30. 18:25 #144
Pollock
Pollock
új tag
Hozzászólás: 3
Azonosító: 188272
Beyla - nem vagy témás, mint egy nagyon nagy szájú hülye gyerek,a monitor előtt...sleep.gif aki most mar nagyon idegesít, értsd meg, hogy a kritikád akkor ad majd értéket, valamilyen szinten, amikor az a foglalkozásod, mint elismert kritikus, vagy befolyásos személyként döntő véleményt alkothatsz, egyik sem vagy, így ne szapulj másokat, azért mert másképp gondoljak, mint te tudatlan! A tudásunkat, pedig semmilyen szinten se hasonlítsd össze, mert nem tudsz rólam semmit, így nagyon nagy sötétben tapogatózol... többek között kultúráról és lexikális tudásról, esetleg végzettségekről, szakmai, gyakorlati tapasztalatokról, egyszóval egzisztenciális mivoltomról, remélem érthető!
kishableany, neked továbbra sem képeznek értéket a szavaid,ugyan olyan semmit érő maradtál,ha gondoljatok folytathatjuk a végtelenségig, a lényeg továbbra sem változik, én így latom ti pedig úgy, és nem kell egyet értenünk...
2012. október 31. 02:06 #145
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Pollock @ 2012.10.30. 18:25)
Beyla - nem vagy témás, mint egy nagyon nagy szájú hülye gyerek,a monitor előtt...sleep.gif aki most mar nagyon idegesít, értsd meg, hogy a kritikád akkor ad majd értéket, valamilyen szinten, amikor az a foglalkozásod, mint elismert kritikus, vagy befolyásos személyként döntő véleményt alkothatsz, egyik sem vagy, így ne szapulj másokat, azért mert másképp gondoljak, mint te tudatlan! A tudásunkat, pedig semmilyen szinten se hasonlítsd össze, mert nem tudsz rólam semmit, így nagyon nagy sötétben tapogatózol... többek között kultúráról és lexikális tudásról, esetleg végzettségekről, szakmai, gyakorlati tapasztalatokról, egyszóval egzisztenciális mivoltomról, remélem érthető!
kishableany, neked továbbra sem képeznek értéket a szavaid,ugyan olyan semmit érő maradtál,ha gondoljatok folytathatjuk a végtelenségig, a lényeg továbbra sem változik, én így latom ti pedig úgy, és nem kell egyet értenünk...

Ó, végre egy értelmes megszólalás a részedről Drága! w00t.gif Tudod, csak azt vettem le, amit leírtam. Szánalmasan ostoba vagy, és ez nem változtat a tényen, akármilyen intelligensen is próbálsz kommunikálni. De ez haladás haver, végre nem úgy szólsz a másikhoz, mintha a lábtörlőd lenne! w00t.gif Tudod, ha ilyen stílusban írtál volna előzőleg is, akkor nem lettél volna így beoltva és kulturemberek módjára tudtunk volna eszmét cserélni.smileeee.gif Ez persze a felvázolt tényeken mit sem változtat. Én soha nem is akartam sem rád, sem másra rátukmálni az aspektusomat, de amikor rám húz valaki egy olyan sztereotípiát, ami nem vagyok, és aztán Menő Jancsi módjára osztja az észt és olt be mindenkit, azt sem interneten, sem a való életben nem vagyok képes sem elviselni, sem tolerálni. Köszönöm szépen a vitatkozást, egy élmény volt veled kommunikálni!smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Dolly-Lolly
2012. október 31. 15:07 #146
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2012.10.31. 02:06)
Ó, végre egy értelmes megszólalás a részedről Drága! w00t.gif Tudod, csak azt vettem le, amit leírtam. Szánalmasan ostoba vagy, és ez nem változtat a tényen, akármilyen intelligensen is próbálsz kommunikálni. De ez haladás haver, végre nem úgy szólsz a másikhoz, mintha a lábtörlőd lenne! w00t.gif Tudod, ha ilyen stílusban írtál volna előzőleg is, akkor nem lettél volna így beoltva és kulturemberek módjára tudtunk volna eszmét cserélni.smileeee.gif Ez persze a felvázolt tényeken mit sem változtat. Én soha nem is akartam sem rád, sem másra rátukmálni az aspektusomat, de amikor rám húz valaki egy olyan sztereotípiát, ami nem vagyok, és aztán Menő Jancsi módjára osztja az észt és olt be mindenkit, azt sem interneten, sem a való életben nem vagyok képes sem elviselni, sem tolerálni. Köszönöm szépen a vitatkozást, egy élmény volt veled kommunikálni!smileeee.gif

Szerintem hagyd, a nő nyilván a felesége, a dal meg a csengőhangja. biggrin.gif A jövő héten úgyis jön egy másik önjelölt szupersztár, akin majd mindenki röhög, ez a jóasszony pedig megy vissza egy bronxi mekibe hamburgert sütni.
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Dolly-Lolly
2012. november 01. 13:33 #147
Dolly-Lolly
Dolly-Lolly

Státusz...nyomoronc,gyerekes,negatív véleményt nem tűrők kerüljenek...köszi :))
Hozzászólás: 816
Csatolások: 38
Azonosító: 134840
Ennek még a lálálázása is hamis XD
2012. november 03. 13:42 #148
Pink99
Pink99

StátuszJOHANNA WAS STRIPPING IN AN ELEVATOR! fml.
Hozzászólás: 551
Csatolások: 1
Azonosító: 160993
Ez Szörnyű! Hogy tudja ezt akárki is szeretni?
2012. november 11. 09:02 #149
ByellaTrIx
ByellaTrIx
visszatérő vendég

Státusz"Cseppben a tenger, tengerben a csepp"
Hozzászólás: 379
Azonosító: 172608
Áh.. ez a hülye csaj kib***** nálam a biztosítékot. -.-
2012. december 10. 22:21 #150
- törölt felhasználó -    
egyszeráen borzasztóó
2013. január 01. 15:12 #151
- törölt felhasználó -    
FLAMEWAR! FLAMEWAR!

Ugyan, emberek... Ne vitázzatok, főleg ne egy ilyen kis senki csaj miatt.
2013. május 04. 13:34 #152
- törölt felhasználó -    
eltört a fülem, azt hiszem.
2013. július 08. 20:58 #153
- törölt felhasználó -    
OMG, ez nagyon durva.
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok