Gnesa Rebecca Black babérjaira tör
2012. október 26. 16:51
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Idézet (Beyla @ 2012.10.25. 18:50)
Sz*rból mindenki tud várat építeni. - Ne haragudj, hogy ilyen vulgárisan fejezem ki magamat, de ehhez nem kell különösebben nagy képesség és tehetség. Fú, megcsinálta. Mégis mit? Ja, hogy komplett idiótát magából az egész világ előtt. A probléma ott kezdődik, hogy az ilyenek zenének merik nevezni azt a trágyát, amit felénekelnek és kreálnak hozzá valami értelmetlen klipet, az értelmetlen dalocskája mellé. Ebbe mi az értékelendő? Szerintem nincsen semmi sem, mert mint írtam az előbb, ahhoz, hogy én valakit elismerjek, ahhoz az kell, hogy tudjon valami olyat, amit mások nem tudnak. Ha ugyanezzel a hanggal énekelné el a saját dalát mondjuk egy fájdalmas emlékről, azt még tudnám értékelni. De ez? Ugye te sem gondoltad komolyan, amit írtál?
Mert, ha igen, akkor az ingerküszöböd nagyon alacsonyan van, és még lövésed sincs az igazi zenéről. Ez nem az. Ez valami bohóckodás egy hülye liba részéről, akinek feltűnési viszketettsége van. Egyébként meg esélye mindenkinek meglehet, mert tudtommal te is fel tudsz énekelni otthon egy dalt, veszel egy kamerát, leszedsz valami videó szerkesztő programot, leforgatod, összevágod és csá. Tele van a hozzászólásod megannyi paradoxonnal egyébként. Egyébként ha már híres akarok lenni, akkor én azzal akarok, amiben tehetséges vagyok. Nos, az éneklés nem is az erősségem, így fényévekre kerülöm az éneklést, bár a gitározást egy szép napon szívesen elsajátítanám.
Azok pedig, akik azt mondják, hogy "Igen, énekelni nem tudok, így nem csinálok magamból hülyét.", az nem gyáva, hanem csak realista. Tudod, van önkritikánk, ennek a csajnak nincsen, és úgy látszik neked se sok lehet.
Azzal pedig vitatkoznék, hogy megosztja a társadalmat - olvasd el a youtube kommenteket. Azokat alapjául véve nekem egyáltalán nem úgy tűnik, mintha bárki is jónak találna, maximum ironizál ezzel kapcsolatban. Én személy szerint irigy nem vagyok rá. Miért lennék? Ha ezt csináltam volna, akkor nem tudnék felszállni úgy a vonatra, vagy a metróra, hogy valaki ne ismerne fel, szólna be, vagy kezdjen el rajtam röhögni, mert én töltöttem fel magamról az xy című klipemet nulla tehetséggel. Bocsesz, erre nem vagyok irigy. Az irigység amúgy sem jellemző rám, és max akkor keserednék el, ha a csak világhírű bestseller regénye mindenhol a p*fámba ömlene annak ellenére, hogy egy nagy kaki az egész. A videót meg azért nézik meg annyian, mert jót lehet rajta röhögni, gúnyolódni és ironizálni. Köze sincs ahhoz, hogy milyen jó. És ne haragudj meg Kedves, de én az énekeseket, énekesnőket és a zenekarokat a ZENÉJÜK miatt szeretem, és nem azért, ahogyan kinéznek. Felőlem lehet valaki fogatlan, fél lábú, ragyás fejű, fél szemű, ha a zenéje megérint, és elgondolkoztat az, amiről énekel. Ezt még a legjobb jóindulattal sem lehet zenének nevezni. Hallgass meg pár Guns'n'Roses, Metallica vagy Nickelback számot! Azok szólnak is valamiről. Ha meg annyira be akarsz gerjedni interneten keresztül hölgyekre, akkor megannyi website áll a rendelkezésedre. Vicces, hogy milyen sztereotípiát húztál rá mindenkire.XD A vélemény kinyilvánítása (mivel ez egy fórum) nem egyenlő azzal, hogy valaki irigy. WTF?!XD Fogalomzavar rulez!
Teljes mértékben egyetértek veled
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2012. október 26. 17:57
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Hát ez gusztustalan
2012. október 26. 19:41
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
Csak szerintem tesz rá még egy lapáttal az akcentus(?)?xd
2012. október 26. 19:42
|
|
Olcsi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 897 Csatolások: 0 Azonosító: 160661 offline
|
ÚRAMISTEN! Miért nem figyelmeztetett senki, hogy ez még a legvisszataszítóbbtól is visszataszítóbb?!
Gusztustalan, teljes mértékben undorító, hogy az úgynevezett klip alatt mást sem csinál, mint vonaglik, akár egy revütáncosnő(szerintem amúgy AZ) és eszméletlen fülsértő hangon kornyikál.
Ez szó szerint borzadály!
Ha egy jó kis zene szerkesztő programot le tudott szedni a netről, akkor a hangját miért nem csinálta meg?! Ez még viccnek is gyenge, zenének nem nevezhető undormány!
Elnézést ezért a negatív megnyilvánulásért, de egyszerűen nem tudok mást mondani ezzel kapcsolatban. Ez nem zene, a csajnak nincs hangja, undorító az egész kreálmány!
Egyet értek Beyla-val, és az előttem szólók többségével, leszámítva Pollock-ot! ű
Pollock: Neked, szívem, ajánlom az Orr-Fülgégészeti osztályt!
Továbbá tanácsolom, hogy legközelebb ne nagyon fejtsd ki a véleményed, mert 1: olyan sült baromságokat írsz le, hogy azt még olvasni is fáj, 2: ha mégis úgy döntesz, hogy zöldségeket akarsz írni, amiket véleménynek nevezel, előtte győződj meg róla, hogy helyén van-e az agyad, és nem csak a farkad beszél helyetted.
Gusztusos nő? Ez a magamutogató kis lotyó?
Előadóművész? Oké, akkor előadta a világ eddigi legundorítóbb saját szerzeményét. Ennyi erővel engem is lehet előadóművésznek nevezni, mert előadom a véleményemet.
Miféle sárga irigység? Már bocs, de mi a szarra lennék irigy? Arra, hogy az egész bolygó kiröhögi, amiért exhibicionista módon mutogatta magát egy "klipben"? Bocs, de én nem leszek irigy arra ami láthatóan ás hallhatóan borzadály. Ha én irigykedni szoktam( ritkán fordul elő) akkor annak van valami valós alapja.
Ez a nő nem szép, csak rengeteg sminket kent fel magára.
Honnan veszed, hogy nem lesz hozzá tehetségünk és megjelenésünk, hogy előadjunk egy ilyet? Ilyen nagy szart mindenki tud csinálni. Az, hogy a legjobb hangú emberek nem tesznek fel magukról videókat nem azt jelenti, hogy nincsenek is. Ha igazi előadóművészekre, igazi zenére vagy kíváncsi amit igazi hangszerekkel adnak elő, ajánlom neked a Green Day-t, a Guns n' Roses-t, A Nickelback-et, az ACDC-t vagy Shania Twain-t. Amúgy Shania is van annyira jó nő, mint ez a p*csa.
És honnét veszed, hogy nem merünk előadni? Ha tisztában vagyunk a képességeinkkel, akkor nyilván előadnunk majd olyat amit jónak találunk, de ha tudjuk magunkról, hogy nincs jó hangunk akkor nem égetjük magunkat.
Ha ezek után is kedved támad még ilyen értelmetlen zagyvaságokat írni, akkor szerintem azt máshol fejtsd ki, mert itt láthatólag nem osztja meg ez a tehetségtelen kis senki az embereket, mert rajtad kívül aki, láthatólag nem rendelkezel kellő zeneismerettel és stílussal, mindenkinek az a véleménye, hogy ez a csaj egy BORZALOM!
Gusztustalan, teljes mértékben undorító, hogy az úgynevezett klip alatt mást sem csinál, mint vonaglik, akár egy revütáncosnő(szerintem amúgy AZ) és eszméletlen fülsértő hangon kornyikál.
Ez szó szerint borzadály!
Ha egy jó kis zene szerkesztő programot le tudott szedni a netről, akkor a hangját miért nem csinálta meg?! Ez még viccnek is gyenge, zenének nem nevezhető undormány!
Elnézést ezért a negatív megnyilvánulásért, de egyszerűen nem tudok mást mondani ezzel kapcsolatban. Ez nem zene, a csajnak nincs hangja, undorító az egész kreálmány!
Egyet értek Beyla-val, és az előttem szólók többségével, leszámítva Pollock-ot! ű
Pollock: Neked, szívem, ajánlom az Orr-Fülgégészeti osztályt!
Gusztusos nő? Ez a magamutogató kis lotyó?
Előadóművész? Oké, akkor előadta a világ eddigi legundorítóbb saját szerzeményét. Ennyi erővel engem is lehet előadóművésznek nevezni, mert előadom a véleményemet.
Miféle sárga irigység? Már bocs, de mi a szarra lennék irigy? Arra, hogy az egész bolygó kiröhögi, amiért exhibicionista módon mutogatta magát egy "klipben"? Bocs, de én nem leszek irigy arra ami láthatóan ás hallhatóan borzadály. Ha én irigykedni szoktam( ritkán fordul elő) akkor annak van valami valós alapja.
Ez a nő nem szép, csak rengeteg sminket kent fel magára.
Honnan veszed, hogy nem lesz hozzá tehetségünk és megjelenésünk, hogy előadjunk egy ilyet? Ilyen nagy szart mindenki tud csinálni. Az, hogy a legjobb hangú emberek nem tesznek fel magukról videókat nem azt jelenti, hogy nincsenek is. Ha igazi előadóművészekre, igazi zenére vagy kíváncsi amit igazi hangszerekkel adnak elő, ajánlom neked a Green Day-t, a Guns n' Roses-t, A Nickelback-et, az ACDC-t vagy Shania Twain-t. Amúgy Shania is van annyira jó nő, mint ez a p*csa.
És honnét veszed, hogy nem merünk előadni? Ha tisztában vagyunk a képességeinkkel, akkor nyilván előadnunk majd olyat amit jónak találunk, de ha tudjuk magunkról, hogy nincs jó hangunk akkor nem égetjük magunkat.
Ha ezek után is kedved támad még ilyen értelmetlen zagyvaságokat írni, akkor szerintem azt máshol fejtsd ki, mert itt láthatólag nem osztja meg ez a tehetségtelen kis senki az embereket, mert rajtad kívül aki, láthatólag nem rendelkezel kellő zeneismerettel és stílussal, mindenkinek az a véleménye, hogy ez a csaj egy BORZALOM!
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2012. október 26. 21:03
Úristen!Na ezt a címet tényleg kiértdemelte,ennél még Rebeccának is jobban javítottoák fel a hangját.Amúgy meg egyáltalán ki volt az,aki támogatta és mikorofont adott a kezébe?
2012. október 27. 13:06
|
|
noramadafakavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 496 Csatolások: 11 Azonosító: 185373 offline
|
omg -.-" ennél még Rebecca is jobb volt. S.O.S kiszakadt a dobhártyám !
2012. október 27. 17:12
Jézusom.Ennek mégis hogy adhattak mikrofont a kezébe?Menjen modellnek!
2012. október 27. 17:48
jajaj megsüketültem! huha... ez rosszabb mint a Friday..
2012. október 27. 21:33
|
kishableanyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.27. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 188457 offline
|
Nagyon közeli ismerősöm. Egy magyar cigány lány. Semmi több. Akin fél Magyarország végigment (plussz imádja a négercsávókat), csak a szart hagyta maga mögött, adóságot, tartozást, és kimenekült. De viszketett a p*csája, hogy nincs a kis cigó a középpontban, ezért a klipp. Klipp?? MIEZ?
Legyünk rá büszkék mi magyarok, nem? Hát, annak örülök nagyon, hogy innen elhúzott. Rohadjon meg kint, és legyen mindenkinek a kurvája.
2012. október 28. 13:33
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (kishableany @ 2012.10.27. 21:33)
Nagyon közeli ismerősöm. Egy magyar cigány lány. Semmi több. Akin fél Magyarország végigment (plussz imádja a négercsávókat), csak a szart hagyta maga mögött, adóságot, tartozást, és kimenekült. De viszketett a p*csája, hogy nincs a kis cigó a középpontban, ezért a klipp. Klipp?? MIEZ?
Legyünk rá büszkék mi magyarok, nem? Hát, annak örülök nagyon, hogy innen elhúzott. Rohadjon meg kint, és legyen mindenkinek a kurvája.
What the hell? Az USA úgy sem fogja úgy eltartani a popsiját, mint itt nálunk, sőt a tengeren túlon azért nem volt eddig cigány, mert nem adta meg nekik a vízumot. Bár most, hogy megnéztem Googlen, tényleg egy magyar p*na lehet. Túloznék, ha azt mondanám, hogy a sötétje felregisztrált ide, hogy megvédje saját magát? Elvégre ékezetek nélkül firkált valaki itt...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.