Starity

Gnesa Rebecca Black babérjaira tör

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. október 23. 06:47 #101
BellaLove
BellaLove
♥Young, Wilde and Free♥

Státusz~ One ℬig ℛoom ℱull a ℬad ℬitches~ *w*
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1037
Csatolások: 0
Azonosító: 180095
grrr.gif fear.gif Jézus!!
2012. október 23. 07:19 #102
- törölt felhasználó -    
Úr Isten ez a csaj most jól lejáratta magát az egész világ előtt.
2012. október 23. 09:18 #103
bubo85
bubo85
<3
Hozzászólás: 2413
Azonosító: 60728
Hát ez szörnyű!!!!!!!!!!!!
2012. október 23. 10:20 #104
Törőcsik Szabina
Törőcsik Szabina
új tag
Hozzászólás: 27
Azonosító: 183657
Felvidította a napomat! tongue.gif
2012. október 23. 10:45 #105
Brandy
Brandy
♥Pizza♥

Státusz❤Lana Del Rey❤
Hozzászólás: 5273
Csatolások: 379
Azonosító: 148501
És még a egyik gyerek azt írja a videó alatt be állítja csengő hangnak grat ízlés ficam az van rendesen mert ez katasztrófa
2012. október 23. 11:48 #106
Im a SlaveForBritney
Im a SlaveForBritney
ʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ

Státusznyugállományba vonult
Hozzászólás: 4352
Csatolások: 409
Azonosító: 186761
Téjk míí hááájőr, letsz git is vájdőőőr lolhit.gif

A cikk írójának: az ironikus hozzászólásokkal az a gond, hogy ennek az "énekesnőnek" - amennyire hülye - nem fog leesni, hogy csak gúnyolódnak rajta, és azt fogja hinni, hogy tényleg tetszik nekünk, amit csinál... 110.gif box2.gif wacko.gif
2012. október 23. 11:54 #107
Tamy24
Tamy24
új tag

StátuszHello:)
Hozzászólás: 5
Azonosító: 154864
Úristen!Ez nagyon rossz!
2012. október 23. 15:53 #108
mayaa.
mayaa.
optimistic.™

StátuszMosolyogj ha kérlek, a mosolyodból élek...
Hozzászólás: 2178
Csatolások: 1309
Azonosító: 160044
Egy percig bírtam, de szerintem ennél a videónál ez nagyon sok biggrin.gif
2012. október 23. 17:27 #109
- törölt felhasználó -    
Végignéztem,szóval legyetek rám rohadt büszkék! Meggyőződésem szerint,a Friday ennél milliószor jobb (hahaha jó vicc). Szerintem EZT maga a szerző sem gondolta komolyan. Ja,és mellesleg egy-két pár cipőn kívül,semmi jót nem véltem felfedezni ebben a videóban...
2012. október 23. 17:48 #110
FüMá
FüMá
síugrásb*zi

StátuszNo one can hurt us like we've hurt ourselves
Hozzászólás: 1355
Csatolások: 106
Azonosító: 166064
Oké emberek, 20 mp-ig kibírtam, tovább nem. Égne a képemről a bőr, komolyan. rohog.gif
2012. október 23. 17:51 #111
- törölt felhasználó -    
Nem hittem volna hogy valaha is gondolok ilyet , de ehhez képest a Friday mestermű. blink.gif 1 percig bírtam , fülsértő hangja van a hölgyeménynek..
2012. október 23. 19:53 #112
birdie19
birdie19
új tag

StátuszÜdv mindenkinek!
Hozzászólás: 32
Azonosító: 185167
Na tessék,még egy tehetségtelen, 'Rebecca Black' utánzat!
Nem ártana először megtanulni normálisan énekelni!
2012. október 24. 14:08 #113
DoooDuu
DoooDuu
Doreen Tomlinson ^^

StátuszNever give up, the beginning is always the hardest!!!
Hozzászólás: 3227
Csatolások: 547
Azonosító: 171198
Ez de rossz! rohog.gif
2012. október 24. 19:46 #114
Nia96
Nia96
új tag
Hozzászólás: 7
Azonosító: 150050
hát, szóhoz sem jutok..ez nagyon rossz...
2012. október 25. 01:59 #115
Pollock
Pollock
új tag
Hozzászólás: 3
Azonosító: 188272
HA HA HA HA! akkor a hozzaszolasokhoz par tenyt idetennek...!!! A szolas szabadsaga szep dolog es az is, hogy mindenkinek megvan a maga kulonallo velemenye, viszont azt latni kell minden egyes lathatoan internet elott gubbaszto kritika-kiralynak, hogy ez a lany fiatal kora ellenere odamert allni egyedul es megcsinalta azt amire 1 nektek soha nem lesz eselyetek, 2 amihez soha nem lesz batorsagotok, 3 megjelenesetek... mert meg a sajat konyhatokban sem mernetek kiallni eloadni egy zenet!!! Nagy igazsag tovabba, hogy veletek ellentetben mar most vilagszerte ismert es megoszlo velemenyeket harcol ki maganak, megosztja a tarsadalmat vitaznak miatta, Kinatol- Kongoig, es nem minden pozitiv megjegyzes szarkazmus ez is nyilvanvalo azt hiszem minden tudatlannak, tovabba az elet elotte all, es van aki vevo lesz ra, ezt is boritekolhatjatok, hiszen a vilag egy fenyes oldalan el nem itt a tragya dombon...A kedves holgyeknek akiknek atnezve profiljat igencsak elgondolkoztam annyit fuznek csak hozza, hogy mi elott egy masik not pusztan undorito sarga irigysegbol inditattva elhordtok mindennek, gondolkozzatok el azon, hogy ugyan ratok ki a kutya kivancsi, nem hogy 1.500.000 en 4 nap alatt!!! Sracok??? Mivan veletek vegre egy gusztusos, gyonyoru csaj akit barki szivesen nezegetne elete vegeig, o nem csak enekes, hanem eloado muvesz is, es nagyon jol eladta magat rekord ido alatt...remelem nem homoksivatag dul a fejetekben!!! JO EJSZAKAT
2012. október 25. 14:01 #116
- törölt felhasználó -    
Idézet (Pollock @ 2012.10.25. 01:59)
HA HA HA HA! akkor a hozzaszolasokhoz par tenyt idetennek...!!! A szolas szabadsaga szep dolog es az is, hogy mindenkinek megvan a maga kulonallo velemenye, viszont azt latni kell minden egyes lathatoan internet elott gubbaszto kritika-kiralynak, hogy ez a lany fiatal kora ellenere odamert allni egyedul es megcsinalta azt amire 1 nektek soha nem lesz eselyetek, 2 amihez soha nem lesz batorsagotok, 3 megjelenesetek... mert meg a sajat konyhatokban sem mernetek kiallni eloadni egy zenet!!! Nagy igazsag tovabba, hogy veletek ellentetben mar most vilagszerte ismert es megoszlo velemenyeket harcol ki maganak, megosztja a tarsadalmat vitaznak miatta, Kinatol- Kongoig, es nem minden pozitiv megjegyzes szarkazmus ez is nyilvanvalo azt hiszem minden tudatlannak, tovabba az elet elotte all, es van aki vevo lesz ra, ezt is boritekolhatjatok, hiszen a vilag egy fenyes oldalan el nem itt a tragya dombon...A kedves holgyeknek akiknek atnezve profiljat igencsak elgondolkoztam annyit fuznek csak hozza, hogy mi elott egy masik not pusztan undorito sarga irigysegbol inditattva elhordtok mindennek, gondolkozzatok el azon, hogy ugyan ratok ki a kutya kivancsi, nem hogy 1.500.000 en 4 nap alatt!!! Sracok???  Mivan veletek vegre egy gusztusos, gyonyoru csaj akit barki szivesen nezegetne elete vegeig, o nem csak enekes, hanem eloado muvesz is, es nagyon jol eladta magat rekord ido alatt...remelem nem homoksivatag dul a fejetekben!!! JO EJSZAKAT

Van, hogy a bátorság nem erény, hanem hülyeség. Mégis mi a jó abban, hogy az egész világ rajta röhög?
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2012. október 25. 18:50 #117
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
HA HA HA HA! akkor a hozzaszolasokhoz par tenyt idetennek...!!! A szolas szabadsaga szep dolog es az is, hogy mindenkinek megvan a maga kulonallo velemenye, viszont azt latni kell minden egyes lathatoan internet elott gubbaszto kritika-kiralynak, hogy ez a lany fiatal kora ellenere odamert allni egyedul es megcsinalta azt amire 1 nektek soha nem lesz eselyetek, 2 amihez soha nem lesz batorsagotok, 3 megjelenesetek... mert meg a sajat konyhatokban sem mernetek kiallni eloadni egy zenet!!! Nagy igazsag tovabba, hogy veletek ellentetben mar most vilagszerte ismert es megoszlo velemenyeket harcol ki maganak, megosztja a tarsadalmat vitaznak miatta, Kinatol- Kongoig, es nem minden pozitiv megjegyzes szarkazmus ez is nyilvanvalo azt hiszem minden tudatlannak, tovabba az elet elotte all, es van aki vevo lesz ra, ezt is boritekolhatjatok, hiszen a vilag egy fenyes oldalan el nem itt a tragya dombon...A kedves holgyeknek akiknek atnezve profiljat igencsak elgondolkoztam annyit fuznek csak hozza, hogy mi elott egy masik not pusztan undorito sarga irigysegbol inditattva elhordtok mindennek, gondolkozzatok el azon, hogy ugyan ratok ki a kutya kivancsi, nem hogy 1.500.000 en 4 nap alatt!!! Sracok???  Mivan veletek vegre egy gusztusos, gyonyoru csaj akit barki szivesen nezegetne elete vegeig, o nem csak enekes, hanem eloado muvesz is, es nagyon jol eladta magat rekord ido alatt...remelem nem homoksivatag dul a fejetekben!!! JO EJSZAKAT

Sz*rból mindenki tud várat építeni. - Ne haragudj, hogy ilyen vulgárisan fejezem ki magamat, de ehhez nem kell különösebben nagy képesség és tehetség. Fú, megcsinálta. Mégis mit? Ja, hogy komplett idiótát magából az egész világ előtt. A probléma ott kezdődik, hogy az ilyenek zenének merik nevezni azt a trágyát, amit felénekelnek és kreálnak hozzá valami értelmetlen klipet, az értelmetlen dalocskája mellé. Ebbe mi az értékelendő? Szerintem nincsen semmi sem, mert mint írtam az előbb, ahhoz, hogy én valakit elismerjek, ahhoz az kell, hogy tudjon valami olyat, amit mások nem tudnak. Ha ugyanezzel a hanggal énekelné el a saját dalát mondjuk egy fájdalmas emlékről, azt még tudnám értékelni. De ez? Ugye te sem gondoltad komolyan, amit írtál? rolleyes.gif Mert, ha igen, akkor az ingerküszöböd nagyon alacsonyan van, és még lövésed sincs az igazi zenéről. Ez nem az. Ez valami bohóckodás egy hülye liba részéről, akinek feltűnési viszketettsége van. Egyébként meg esélye mindenkinek meglehet, mert tudtommal te is fel tudsz énekelni otthon egy dalt, veszel egy kamerát, leszedsz valami videó szerkesztő programot, leforgatod, összevágod és csá. Tele van a hozzászólásod megannyi paradoxonnal egyébként. Egyébként ha már híres akarok lenni, akkor én azzal akarok, amiben tehetséges vagyok. Nos, az éneklés nem is az erősségem, így fényévekre kerülöm az éneklést, bár a gitározást egy szép napon szívesen elsajátítanám.smileeee.gif Azok pedig, akik azt mondják, hogy "Igen, énekelni nem tudok, így nem csinálok magamból hülyét.", az nem gyáva, hanem csak realista. Tudod, van önkritikánk, ennek a csajnak nincsen, és úgy látszik neked se sok lehet. unsure.gif Azzal pedig vitatkoznék, hogy megosztja a társadalmat - olvasd el a youtube kommenteket. Azokat alapjául véve nekem egyáltalán nem úgy tűnik, mintha bárki is jónak találna, maximum ironizál ezzel kapcsolatban. Én személy szerint irigy nem vagyok rá. Miért lennék? Ha ezt csináltam volna, akkor nem tudnék felszállni úgy a vonatra, vagy a metróra, hogy valaki ne ismerne fel, szólna be, vagy kezdjen el rajtam röhögni, mert én töltöttem fel magamról az xy című klipemet nulla tehetséggel. Bocsesz, erre nem vagyok irigy. Az irigység amúgy sem jellemző rám, és max akkor keserednék el, ha a csak világhírű bestseller regénye mindenhol a p*fámba ömlene annak ellenére, hogy egy nagy kaki az egész. A videót meg azért nézik meg annyian, mert jót lehet rajta röhögni, gúnyolódni és ironizálni. Köze sincs ahhoz, hogy milyen jó. És ne haragudj meg Kedves, de én az énekeseket, énekesnőket és a zenekarokat a ZENÉJÜK miatt szeretem, és nem azért, ahogyan kinéznek. Felőlem lehet valaki fogatlan, fél lábú, ragyás fejű, fél szemű, ha a zenéje megérint, és elgondolkoztat az, amiről énekel. Ezt még a legjobb jóindulattal sem lehet zenének nevezni. Hallgass meg pár Guns'n'Roses, Metallica vagy Nickelback számot! Azok szólnak is valamiről. Ha meg annyira be akarsz gerjedni interneten keresztül hölgyekre, akkor megannyi website áll a rendelkezésedre. Vicces, hogy milyen sztereotípiát húztál rá mindenkire.XD A vélemény kinyilvánítása (mivel ez egy fórum) nem egyenlő azzal, hogy valaki irigy. WTF?!XD Fogalomzavar rulez!
2 felhasználónak tetszik: Siistra, rolllllleee
2012. október 25. 21:39 #118
- törölt felhasználó -    

Aha, most akkor menj ki a vécébe, vigyél egy kamerát, és videózd le, ahogy dörrentesz egyet, majd rakd fel Youtube -ra. Tessék, megcsináltad azt, amire nekünk, egyszerű halandóknak sosem lesz esélyünk, bátorságunk és megjelenésünk... closedeyes.gif

Oké, komolyra fordítva a szót, ha valaki szánt szándékkal mutogatja magát (angyali hangon: felvállalja önmagát), az pusztán még nem értékelendő... Ha a tehetséges oldalát mutatja meg, na az igen! De ez...? unsure.gif
2012. október 26. 15:26 #119
Christiina
Christiina

Státuszlove yourself
Hozzászólás: 504
Csatolások: 110
Azonosító: 175233

Én az ilyet nem nevezném előadónak. Hát igen van aki vevő lesz rá, de annak sincs valami rendben a fejében. Mondd.. neked ennyire tetszik ez a dal?
2012. október 26. 15:40 #120
Gold Wolf1
Gold Wolf1

StátuszQUEEN+Adam Lambert koncert után 2 nappal... Biggest dream came true ♥
Hozzászólás: 677
Azonosító: 187919
Christiina, egyet értek.
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok