A P.J.Z. az X-Faktor második kiesője
2012. október 21. 22:10
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
tehetségtelenek voltak, csak azért jutottak be mert viccesnek találták hogy milyen buták... előre látni lehetett hogy ha a mentorokon múlik, mindegy ki ellen, de ők fognak kiesni
2012. október 21. 22:22
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Nem csodálkozom, hogy kiestek. Aranyosak, főleg Ricsi egy kedves, őszinte arc, nem észkombájn, de a szíve a helyén van, ez az egyetlen dolog, ami idáig vitte őket és nem a tehetségük, sajnos. A másik rossz rapper, ő pedig sajnos nem tud énekelni. Különlegesek voltak, de jók nem. Lass Bea irtó hamis volt ezúttal is, de olyan kisugárzása van, ami mellett nem lehet elmenni. Annyira látszik rajta a színésznő habitus, hogy hihetetlen. Látok benne fantáziát, de nem, mint popsztár. A színpadon a helye, remek egyéni színházi-zenés esteket tudna csinálni egy kis kreativitással, mint amilyeneket Eszenyi, vagy Udvaros is. Ennél a vonalnál kellene maradnia és nem erőltetni ezt a popsztárságot, de azért érdekes, amit csinál. A Like most szerintem nagyon jó volt, főleg, mert Vali végre megmutatta, hogy nem hülyeségből van a csapatban. Az a magas hang, amit kivágott, zseniális volt, és úgy általában nagyon odatette magát végre ő is. Jó volt. Csobot Adél... hahh... ha nem Caro Emeraldot énekel, nincs benne semmi spiritusz.
Zámbó Krisztián felejtős, ebben a Dávidban sem látok semmit. Antal Timi szerintem remek énekesnő, erő van benne, akarat, édes, tündér és tényleg elsöprő a hangja, de valóban túlságosan "begyakorolt". Nem baj, majd fejlődik idővel. Tudjátok mit? Oláh Gergőnek adjuk oda a fődíjat, és mehet a show tovább tét nélkül, csak úgy, a szórakozás kedvéért. Már azoknak, akik tudnak rajta szórakozni. Nincs értelme ennek az egésznek. Ha van valaki ebben a mezőnyben, aki tényleg meg tud ragadni, akkor az Gergő. Hibátlan, ösztönös, és magasan a legmuzikálisabb az egész hordában. Egyszerűen ízléses, nem betanult, szívből jön, amit csinál, jól mozog, tökéletesen énekel. Megkockáztatom, hogy világszínvonalú, amit művel. Kész.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. október 21. 22:32
|
|
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline
|
Nagyon nem szerettem őket, nem is értettel mikor Feró továbbengedte őket!
Egyszerűen nem odavolok voltak....én örültem mikor kiestek de egy kicsit sajnáltam is őket!
:|
2012. október 21. 23:16
|
|
B vivi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.02. Hozzászólás: 825 Csatolások: 2 Azonosító: 168403 offline
|
hogy őszinte legyek kicsit igazságtalanságnak tartom mert énekesből több 100 000 van de ezek szóval a lényyeg hogy ez amit a P.J.P csinál az egy külön zenei stílus lehet hogy a szöveget nem olyan nagyon lehet érteni de igen is lehet élvezni ez külön zenei műfaj amit borzalmasan lehet élvezni én szeretem őket és kész!
2012. október 21. 23:20
|
|
B vivi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.02. Hozzászólás: 825 Csatolások: 2 Azonosító: 168403 offline
|
de mit ne mondjak nem utálom zambot mert nem de hogy öszinte legyek azt kívánom hogy essen ki!
A bukott diák még tetszett de a töbi .......... O_o Nem nagyon valo az x-factor-ba.
A bukott diák még tetszett de a töbi .......... O_o Nem nagyon valo az x-factor-ba.
2012. október 22. 01:27
|
|
mis-tola-princessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 19 Csatolások: 2 Azonosító: 133919 offline
|
szerintem sokkal jobbak voltak mint az a Bea, nekem nem is szimpi a csaj, a folytonos bőgésével. meg hogy ő milyen labilis hogy nem is tudja mi lesz vele ha kiesek az x-faktorból... Szánalmas és kész. Komolyan olyan nagy ügyet csinál ebből mintha valami világ vége méretű dolog történne ha ő kiesik sztem nem sokan bánnák ha ink elzavarnák őt és vissza Hívnák a P.J.Z-t 1000X többet érnének ezzel a két sráccal mert nekik legalább van humor érzékük... Na mind1 remélem h nem fognak eltűnni mert téll nagy kár lenne értük. :/
2012. október 22. 08:22
Kész vicc, hogy egy Lass Beának velük kellett párbajoznia. Tudom, sokaknak szúrja a szemét Bea viselkedése, de a személyiségtől eltekintve abban bárki egyetérthet, hogy fényévekkel előbbre tart zeneileg. Ez egy énekeseket kereső tehetségkutató, nem rapereket. Lass Bea pedig csodálatosan énekel, remélem, többször már nem kell méltatlan ellenfelekkel párbajoznia.
2012. október 22. 08:30
|
|
Adrii Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 216 Csatolások: 44 Azonosító: 186046 offline
|
Én sajnálom őket.. : (
2012. október 22. 09:23
Kivételesen végig megnéztem az összes produkciót. Megbántam.
Az összes szörnyű volt.
2012. október 22. 10:15
Én sajnálom őket mert igazán egyedi és színes egyéniségek.
2012. október 22. 10:16
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
ja mikor néztem hogy ők estek ki elkezdtem már majdnem ugrálni .. XD
2012. október 22. 10:28
|
|
Zsanika 20 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 548 Csatolások: 962 Azonosító: 167369 offline
|
örülök neki hogy végre kiestek
2012. október 22. 11:12
|
avengedvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 236 Csatolások: 0 Azonosító: 177635 offline
|
lehet hogy sokakanak nem tetszenek, de azért szerintem nem volt olyan rossz, ahhoz képest hogy adélka és krisztiánka továbbjut mert van egy izgi sztorijuk! ezen aztán látszik az x faktor színvonala! grat
(perwze azért nem húzták volna sokáig de ők legalább megérdemeltem jutottak tovább és nem is lehetett sejteni hogy idáig eljutnak)
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.