A kedvenceimnek pedig gratulálok, mint mindig, most is a csúcson voltatok!
A P.J.Z. az X-Faktor második kiesője
2012. október 21. 18:49
|
|
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline
|
Ez az egész most nevetséges volt. Nem volt rossz pedig a P.J.Z szerintem. Én már rég kirúgtam volna onnan Lass Beát, meg persze a kis Adélkát is. Elegem van az ilyen tehetségtelen és irritáló személyekből!
2012. október 21. 18:52
|
|
Selena14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.14. Hozzászólás: 231 Csatolások: 36 Azonosító: 162098 offline
|
Neeeeee :'( annak a hülye Beának kellene végre hazamennie!egy akkora színésznő!a párbajon legalább megtisztelte volna a mentorokat,hogy a szemükbe néz..chhh -.- csak sajnáltatta magát!mikor kimondták,hogy Ő jutott tovább már jó kedve lett,és át se ölelte a kiesetteket,pedig illene!UTÁLOM BEÁT!-.-''''
2012. október 21. 19:05
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
Beának jó hangja van, de útálom őt. Kimondhatatlanul. Egyáltalán nem szimpatikus.
A P.J.Z-t meg nagyon imádtam, és nem értem tegnap miért szólták le őket a mentorok. Nekem nagyon tetszett az előadásuk.
A P.J.Z-t meg nagyon imádtam, és nem értem tegnap miért szólták le őket a mentorok. Nekem nagyon tetszett az előadásuk.
2012. október 21. 19:32
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Bea nem szimpatikus nekem, attól hogy jó a hangja, neki kellene lennie a következő kiesőnek, de akik eddig kiestek azok is bénák voltak xD a fiúk közül DÁVID messze a legjobb, a 28 + csoportban KRISZTIÁNnak van nagyon jó hangja, a lányok közül mindkét csajszinak, de ADÉL sokkal feltűnőbb személyiség, a csapatok közül pedig a SPIRIT a legjobb, rühellem azt a lájk vagymilyen csapatot, mert bűnrondák-.- és rossz hallgatni őket, essenek ki!!
2012. október 21. 19:46
Sajnáltam őket,de tényleg nekik kellett ki esniük Bea volt a jobb és ezt el kell fogadni.
2012. október 21. 19:58
Bea egy színésznő. Pont. De azért mégis jobb, mint a P.J.Z.
A szöveget nem értem, vicc az egész, ideig óráig jó, de ha a youtuben lenne fent, én maximum a szövegük miért nézném meg.
A szöveget nem értem, vicc az egész, ideig óráig jó, de ha a youtuben lenne fent, én maximum a szövegük miért nézném meg.
2012. október 21. 20:01
|
|
Demzy_Lovatovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 129 Csatolások: 0 Azonosító: 179840 offline
|
Nem imádtam őket,nem is utáltam. Jót lehetett rajtuk röhögni.
Vagyis engem mindig elkapott a röhögés, nem tudom miért.
Lényegtelen..
Beának kellett volna kiesni és többet soha visszajönni.
Lényegtelen..
Beának kellett volna kiesni és többet soha visszajönni.
2012. október 21. 20:03
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
@justcreatesomething: nem a sorozatjunkie az az oldal egész véletlenül? 
Amúgy én már arra sem veszem a fáradságot hogy visszanézzem, csak azt amiről hallottam, hogy kritikusan jó/kritikusan rossz... a műsor az indulása óta pocsék szvsz
Amúgy én már arra sem veszem a fáradságot hogy visszanézzem, csak azt amiről hallottam, hogy kritikusan jó/kritikusan rossz... a műsor az indulása óta pocsék szvsz
2012. október 21. 20:06
azt se értem h h jutathatták be
kis fogyik xD de azért sajnálom őket ;(\
2012. október 21. 20:24
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
Hát hogy ezek nem nyertek volna X-Faktort az is biztos, úgy hogy ez előbb útobb megtörtént volna
Én se szerettem őket annyira, csak kicsit sajnáltam azért őket. Amit csináltak az úgy jó a maga formájában, de hogy énekelni apszúlute nem tudtak, az tény. Lass Beáról meg annyit hogy menjen vissza a színházba, s hagyja meg a helyet amatőröknek. Jó hangja van, de a mezőnybe mindenkinek jó hangja van. Attól meg hogy Rúzsa Magdit akarnak belőle csinálni, borsózik a hátam
2012. október 21. 20:36
|
|
esztie35city of glass☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 1369 Csatolások: 0 Azonosító: 129890 offline
|
Én nem utáltam őket, de nem is szerettem. Ők voltak a leggyengébbek szerintem a bentlévők közül. A legjobbak szerintem: Oláh Gergő, Szabó Dávid, Antal Timi.
2012. október 21. 20:53
Akkora forma ez a Ricsi XD jokat nevettem rajta
de hát egyételmu volt,hogy ok mennek..
2012. október 21. 21:04
Yeaaaaah *-* Bocsi a rajongóktól de, szörnyűek voltak...
2012. október 21. 21:08
|
|
anonimuska14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 537 Csatolások: 26 Azonosító: 135267 offline
|
hát..szerintem jobbak voltak mint Bea:/
2012. október 21. 21:12
B*ssza meg magát az RTL Klub.A mostani műsor még az eddigieknél is színvonaltalanabb.Ez így most egy nagy rakás sz*r.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: