A P.J.Z. az X-Faktor második kiesője
2012. október 24. 15:56
|
|
doreebabaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.18. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 186232 offline
|
Ez az X-faktor egy borzadalom...Nem is értem, hogy minek indítottak ebben az évben. Egyre színvonaltalanabbak a szériák és a mentorok is csak az agyukat tudják játszani. Ebbe az egy élő showba néztem bele anyummal, de saját magamat szégyenltem a versenyzők helyett... Már a műsor végén a sírás kerülgetett. Eldöntöttem ,hogy a szombati X-faktorocska helyett inkább kimegyek a friss levegőre és sétálok egyet, minthogy ezeknek a csődtömegszélén álló embereknek képét bámuljam!! KÖSZÖNÖM X FAKTOR! Nekem ennyi elég volt!! Bízok benne, hogy a többi épeszű ember is majd ezt teszi!!
2012. október 25. 09:01
|
cintia2012új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 186703 offline
|
mivel beával párbajozot beának kellet volna ki esni nem a P.J.Z nek kellet volna ki esni
2012. október 26. 12:42
|
|
Allie97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.30. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 179096 offline
|
Még csak most olvasom, kik estek ki. Az első elő adást néztem csak, de az épp elég volt. De az első produkciójukat hallgatva még "anno" jobb is volt, hogy kiestek..
2012. október 27. 14:11
jók voltak, de a második élő show-ban nagyon gyengék voltak :/
2012. október 29. 10:06
|
|
Saranghae |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.23. Hozzászólás: 684 Csatolások: 1220 Azonosító: 176370 offline
|
Helyes. Szerintem nem voltak odavalóak a műsorban. Jó nem mondom azt, hogy tehetségtelenek, mert egész jól rappeltek. Elsősorban is szerintem nekik kellett volna legelőször kiesnie.
2012. november 01. 12:42
|
|
Rubi123visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.16. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 187796 offline
|
Hát az hogy őket valaki jobbnak tartja mint Csobot Adélt az szerintem nem helyes. Nem értem miért rajta keresztül kell sértegetni Adélt! Ha bajotok van vele ne a P.J.Z-hez hasonlítsátok. A P.J.Z és Zámbó Krisztián kb. egy szinten vannak. Magyarul rosszak!
2012. november 01. 19:04
Rubi123 : hát tök normális h adélt és őket hasonlítjuk össze, hallottad te amikor a call me maybe-t énekelte? vagy esetleg süket vagy? mert olyan szinten hamis volt....
2012. november 25. 15:42
|
|
Viski Fanni 2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.15. Hozzászólás: 373 Csatolások: 0 Azonosító: 189750 offline
|
Pedig ők nagyon jók voltaaak.
:'(
2013. március 11. 14:35
Pedig ők tök jók voltak. a Válogatáson
"Mind ketten szeretjük a lekváros vajas kenyeret" XDDDDDD
"Mind ketten szeretjük a lekváros vajas kenyeret" XDDDDDD
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: