Dehogy is nem illenek egymáshozz!
Mondjuk mi mást mondana egy Directioner!
Taylor Swifttel hozták szóba a One Direction énekesét
2012. október 21. 17:55
|
|
Skyler97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.30. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 172306 offline
|
Ha igaz is volt akkor is már vége....
(ha nem akk boldogsárot és sorry)
de ha nem is volt igaz akkor pedíg annyít hogy nem kell kavarni a szart...
én sok szerencsét kivánok az 1D-s srácoknak a szerelemben mert ilyen az igazi Directioner
Pucsicsók
(ha nem akk boldogsárot és sorry)
de ha nem is volt igaz akkor pedíg annyít hogy nem kell kavarni a szart...
én sok szerencsét kivánok az 1D-s srácoknak a szerelemben mert ilyen az igazi Directioner
Pucsicsók
2012. október 21. 18:01
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Hát komolyan mondom eszem megáll. Mikor volt április? Lassan egy féléve, sőt nemsokára ismét köszönthetjük a tavaszt. Azért mert találkozgattak néha, az nem azt jeleneti, hogy van is köztük bármi, ami több a barátságnál. És ha együtt vacsoráztak? Na és? Nekem több a fiú barátom, minta lány és folyton velük lógok, de csak barátok vagyunk. Jobb dolga nincs a kedves újságíróknak, mint Harry magánéletével foglalkozni nap mint nap? Hagyják már békén! Ha talál egy lányt, akit különlegesnek talál és szeretni fogja akkor biztosan mi, Directionerek tudjuk meg elsőként! Ez egy szemenszedett hazugság semmilyen valóságalapja sincs! Amúgy sem illenének össze! Szeretem Taylort, de nem Harryhez való! Rég hallottam már ennyire buta pletykát!
2012. október 21. 19:12
|
|
andicska98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 421 Csatolások: 3 Azonosító: 153596 offline
|
Mindíg csak a pletyka...valami konkrétabbat nem tudnának írni ? -.-'
2012. október 21. 19:14
ez csak pletyka.Harryt már mindenkivel összehozzák?!-.-
2012. október 21. 19:31
|
|
mrssarastylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.25. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 181505 offline
|
le lehet akadni hazzyről..
2012. október 21. 19:53
Manapság már mindenkit összehoznak mindenkivel,valahogy ez a Taylor&Harry páros fura nekem..
2012. október 21. 19:59
Mindig csak pletykálnak az igazságot meg nem is tudják.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: