Taylor Swift és Harry Styles együtt voltak áprilisban – legalábbis újabban ez a pletyka kelt szárnyra az interneten. Több oldal is állítja, hogy mielőtt a fiúbanda folytatta volna turnéját Ausztrália felé, a két énekes között több is kialakult, mint barátság.
A teljes cikkhez kattints ide!
Taylor Swifttel hozták szóba a One Direction énekesét
2012. október 21. 10:30
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Barack Obamával mikor hozzák össze? Annak nagyobb a valósznűsége, mint Swiftnek, hogy összejönne vele ...
7 felhasználónak tetszik:
kiruus.,
Sugarbabes,
Vampiregirl1,
Black Hearth2,
Misao,
An_d_a,
MadHatter
2012. október 21. 10:30
Szerintem nem illenének össze.....de ha igaz és szeretik egymást akkor hajrá
2012. október 21. 10:33
Én az ilyen tényeket kezdem megunni. Mondjuk szép pár lennének együtt,de nem kéne mindenkivel összehozni Harry-t.
2012. október 21. 10:34
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
isteneeem... kivel akarják még összehozni?!
2012. október 21. 10:37
Valamiért már nem lep meg, hogy újra összehozták valakivel. -.-"
2012. október 21. 10:41
|
|
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline
|
HAHAHA! Mikor már a cikk nevét megláttam egy jót nevettem! Nem értem. Ha végre valami csönd van/ volt a 1D körül akkor hogy ezt megtörjük alaptalan pletykákkal kell megtörni azt?! Lehet hogy találkoztak és akkor mi van? Harry mondanivalójában semmi olyan nem volt amitől most a Directionereknek a falnak kéne menniük! Taylor is boldog kapcsolatban és Harry pedig nem győzi azt hangoztatni hogy jó neki egyedül is. Különben is elég nagy fiú már ahhoz hogy eldöntse akar e barátnőt vagy sem! Neki most a karrierje fontosabb ócska futó kapcsolatoknál. és Tay is aranyos a barátjával. Nincs itt semmi egy nagyon jó ok arra hogy megint róluk legyen szó... de ezen kívül ez mind ócska PLETYKA! ami természetesen HAMIS!
1 felhasználónak tetszik:
BichGirl
2012. október 21. 10:44
Én már kezdem unni,hogy a sztárvilágból mindenkit összehoznak Harryvel.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.