Végre debütált az énekesnő VEVO-csatornáján a sokak által várva várt klip, ami a Girl On Fire című dalhoz készült.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Alicia Keys - Girl On Fire
2012. október 21. 09:37
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Imádom ezt a számot.
Alicia ismét fantasztikusat alkotott!
Alicia ismét fantasztikusat alkotott!
2012. október 21. 10:50
Kellett ő már, mint hosszú aszály után az eső. Még mindig minőségi előadó és az egyik legimádnivalóbb, leggyönyörűbb jelenség a könnyűzene világában. Annyira örülök, hogy Nicki Minaj-t nélkülözték, hiszen csak rontotta volna sz összhatást. Különben sem illett volna a klipbe a tulok ábrázatával. Aliciának nincs szüksége "nikiminázs és "flórájda" félékre! A hangja csodálatos és a klipet pedig az egyik legszebb érzés inspirálta; az anyaság. Azt hiszem a legtöbb popszakmában vonagló, magamutogató anyuka példát vehetne róla.
2012. október 21. 11:03
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
nekem ez nagyon nem tetszett nem jó az összeállítás
2012. október 21. 11:35
Gyönyörű hangja van és különösen örülök hogy Nicki nincs benne a klipben. Egyszerűen nem is tudnám odaképzelni Alicia mellé.
2012. október 21. 12:35
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Remélem nem csinálnak Garbaj verziót is a klipből 
Olyasmi a klip lényege, mint a Superwoman volt, azt a szintet mondjuk nem éri el, de még mindig minőségi. A divat "jaj remélem nem fog eltucatosodni" rajongók meg bújjanak el.
Olyasmi a klip lényege, mint a Superwoman volt, azt a szintet mondjuk nem éri el, de még mindig minőségi. A divat "jaj remélem nem fog eltucatosodni" rajongók meg bújjanak el.
2012. október 21. 12:44
Idézet (janet7 @ 2012.10.21. 12:35)
Remélem nem csinálnak Garbaj verziót is a klipből
Szerintem van ez a dal olyan jó, hogy Sicki mekegése se rontson sokat az összhatáson.
2012. október 21. 12:48
|
|
Christiina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 504 Csatolások: 110 Azonosító: 175233 offline
|
Elképesztő amit ez a nő kiad magából!
Valahogy sosem tudtam azonosulni a dalaival de ez fantasztikus lett!
Valahogy sosem tudtam azonosulni a dalaival de ez fantasztikus lett!
2012. október 21. 13:07
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
Erről a csajról még nem is hallottam, de nagyon jó.
nekem bejön (y)
2012. október 21. 13:26
aranyos klip lett!!!!
a dalt már régebben letöltöttem, és imádom!
<3
2012. október 21. 14:29
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Letisztult, kifinomult, gyönyörű, érzéki. Hirtelen ezek jutottak eszembe a klipről. Nagyon tetszik benne a retró hatás
Alicia egy istennő a zenében, bármit alkot, mestermű lesz számomra. Alig várom már az albumát
1 felhasználónak tetszik:
Törpemókus
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.