Beperelik Tom Hankset káromkodása miatt?
2012. október 21. 14:10
ha őt beperlik mert káromkodott eggyet, engem már rég halálbüntetésre ítéltek volna...
2012. október 21. 15:02
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.10.21. 14:09)
Az biztos. Minden esetre érdekes hogy nálunk mindenféle celeb megússza a büntetéseket vagy csak minimális büntit kapnak. Kész röhej, úgy alapból, hogy nálunk a börtönben volt AutoStohl is ismét színházba dolgozik, mindenféle drogos és piás celebnek megy a szekere, minden ügyüket sikerül elintézni, Amerikában pedig a nagy Tom Hanks neve nem elég nagy ahhoz hogy elintézzék az ügyet. Szóval el lehet gondolkodni hogy ki az ostobább.
LOL A pénz nagy úr és azzal mindent el lehet intézni. Ezt szerintem Amerikában is tudják csak -véleményem szerint- a csatorna hárítani akar és rákeni Tomra az egészet ...
Ennyi
2012. október 21. 15:27
A csaj kérte, h beszéljen olyan akcentussal, ahogy az új filmjében teszi, nem Tom a hibás. Amúgy nem értem, mit pattognak itt mindenféle szervezetekkel, miután a mai gyerekek nagy része már 8-10 éves korban káromkodik - és erről nem csak a média tehet.
2012. október 21. 18:57
ó, öcsém... Oké az alap, hogy moderált ember nem beszél csúnyán( na jah, persze)
de szerintem mindenki beszélt már csúnyán. Senki nem szent... Ezek pedig ugyanolyan indulatszavak,mint a Jaj!, vagy mit tudom én!!!!Ráadásul nem hinném, hogy egy gyermek majd pont emiatt fog káromkodni. És a Szülők Szervezete sem okés... Miért, ők nem szoktak káromkodni? Még csak annyit sem hogy "hülye"???Na jah, én meg a világ legifjabb iskolaigazgatója vagyok!!!!!Hah!
de szerintem mindenki beszélt már csúnyán. Senki nem szent... Ezek pedig ugyanolyan indulatszavak,mint a Jaj!, vagy mit tudom én!!!!Ráadásul nem hinném, hogy egy gyermek majd pont emiatt fog káromkodni. És a Szülők Szervezete sem okés... Miért, ők nem szoktak káromkodni? Még csak annyit sem hogy "hülye"???Na jah, én meg a világ legifjabb iskolaigazgatója vagyok!!!!!Hah!
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. október 21. 21:04
Istenem,ez nem lehet igaz.A gyereknek meg ettől semmi baja nem lesz,eleve valószínű,hogy hallott már életében,ha mástól nem is a saját szülőjétől biztosan.Egy anya is el tudja káromkodni magát véletlen,szóval ne vetítsünk!
2012. október 21. 22:13
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
úr isten, véletlen volt, ez remélem nem komoly... -.-
2012. október 21. 22:39
|
|
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline
|
Komolyan beperelnék azért mert egy csunya szó véletlenül kicsuszott a száján?? Akkor ezért inkább a müsorvezetőt kéne beperelni mert ő kért h mutassa be h milyen embert játszik a filmjében vagy nem tom... ő miatta mondot csunyát véletlenül!
2012. október 22. 00:12
|
v000kr1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 183515 offline
|
Akkor Magyarországon már régen sötétek lennének a képernyők.
Szóval nem kéne ennyire álszenteskednie az amerikaiaknak, amikor annyi gyilkosság, vér és erőszak stb. árad a filmjeikből, ugyanmár!!
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. október 22. 10:15
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
remélem nem .. xdd -.-
2012. október 22. 19:06
Ezt nost komolyan gondolják? Ők még nem káromkodtak?
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.