Itt ugyanaz szabály él, ami az X-faktornál:
Csak az élő adásba jutottaknak lesz jóváhagyva a beküldött adatlap. A többinek csak akkor, ha lesz saját lemez, klip vagy dal!
Ide jöhetnek a vélemények a műsorról, illetve a HQ méretű hivatalos képek, és videók.
The Voice - Magyarország hangja (2012)
2012. október 29. 18:19
|
|
Elenaa.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.21. Hozzászólás: 179 Csatolások: 99 Azonosító: 184154 offline
|
Én nagyon szeretem. Szerintem jobb, mint az X-Faktor. Nagyon tetszik az a megoldás, hogy a mentorok nem látják az előadót. Mert tényleg a hang számít, és nem az, hogy ki hogy néz ki, mennyire öreg stb. Kevésbé tűnik megrendezettnek. A mentorok nagyon jók, bár Andi nekem nem szimpatikus - nem tudom miért, de mindenesetre ért a szakmájához, az biztos. Misi és Tamás nagyon jó mentorok lesznek szerintem, és külön örülök, hogy Caramel is mentor. Várom már az élő adást, kíváncsi vagyok, milyen lesz.
Nagyon örülök ennek a tehetségkutató műsornak, szerintem nagyon nagy sikere lesz nálunk!
1 felhasználónak tetszik:
prézli
2012. november 18. 13:43
|
Horse1000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 228 Csatolások: 30 Azonosító: 187674 offline
|
Szerintem jó a Voice, de az X Faktor jobban tetszik. Jó a megoldás, hogy nem kinézet alapján ítélnek a zsűrik. Tetszik, a megoldás, meg minden, csak nem Szabó-Kimmel Tamást kéne iderakni. Nem jó műsorvezető!!! Amikor egy ember kimegy a zsűrik elől, megy a szüleihez (pl.) akkor Tamás ott téblábol a háttérben, nem csinál semmit, ott ácsorog hátul. Ilyenkor talán oda kéne mennie a versenyzőhöz és meghallgatnia a véleményét.
2012. november 25. 21:45
Hát ez ezerszer jobb mint az x-faktor.
nagyon bírom benne, hogy itt tényleg csak a hang számít. Itt tök mindegy, hogy hogy nézel ki, ha jól énekelsz, tuti a siker.
Nekem a kedvencem Veres Mónika, ő tényleg nagyon tud énekelni és ráadásul még szép is. Hajrá Nika!!
nagyon bírom benne, hogy itt tényleg csak a hang számít. Itt tök mindegy, hogy hogy nézel ki, ha jól énekelsz, tuti a siker.
Nekem a kedvencem Veres Mónika, ő tényleg nagyon tud énekelni és ráadásul még szép is. Hajrá Nika!!
2012. december 20. 20:46
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Imádom a Voicet!
Ez a műsor túl jó a többihez képest!!!
Itt ezerszer jobbak a versenyzők mint máshol és nagyon jó a megoldás.
2012. december 20. 20:56
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Nem követem annyira figyelemmel.Néha belenézek,és akkoris csak Nádor Dávid miatt.
2012. december 31. 10:37
|
|
vecaenikő_fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 175266 offline
|
Pozitív csalódás.Eleinte nem nagyon tetszett,de mára megszerettem.Szerintem Nádor Dávid,Veres Mónika,a Szécsi ikrek,Pál Dénes és Henderson Dávid a legjobbak.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.