Erotikus megjegyzésekkel zaklatják Csobot Adélt
2012. október 22. 21:13
|
|
Phoebe.disneyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 133 Csatolások: 0 Azonosító: 176565 offline
|
engem ez a csaj nagyon iritál ...nem tom mi szerethető van benne, meg nem is széép ...
de ez csak az én véleményem
de ez csak az én véleményem
2012. október 23. 11:42
|
|
LyricsGirlDankakivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 187612 offline
|
Hogy lehet még versenybe Ő?
2012. október 23. 13:01
Azért van még versenyben mert malek totál belezúgott.....
2012. október 23. 13:26
Amúgy már nagyon unom ezt a sok cikket errről a kis p*csáról!!! Mindig ha rájövök a Starity oldalra,ott van a legolvasottabb cikkek közt pff gyüllölöm ezt a nőt!!! malekot meg..mind1 lexe írom -.- olyan csúnya hogy..föhhh
2012. október 23. 14:54
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
jaaj , utálom adélkát.. tudom , sokan szeretik is , de olyan irritáló ember..
2012. október 23. 17:22
|
|
delena2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.17. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 186186 offline
|
a hangját bírom a csajnak de a szép szót nem használnám lehet jó a hangja és a mozgása de szépnek nem mondanám
2012. október 23. 18:43
|
|
allisynfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 153075 offline
|
Én neki szurkolok!HAJRÁ ADÉL!
2012. október 24. 13:50
|
sziakrisztivagyokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 154713 offline
|
én úgy gondolom, amíg nem ismeritek ne is ítélkezzetek felette! én már találkoztam vele többször is..meglepő módon tök normális, egyáltalán nincs elszállva magától
szerintem bárki kinyilváníthatja a véleményét, de kulturált módon Rubi123 :)ezenkívül szépnek-és tehetségesnek is tartom! akinek meg nem tetszik a feje, nem kell néznie..gond megoldva!
2012. október 24. 16:24
Most komolyan szerintetek Malek válogatta be Adélt?? Dehogy! Az RTL...és mi az a hülyeség hogy Malek belézúgott?? Van neki párja az isten szerelmére! Nem kell mindig mindent elhinni amit a sajtó meg a sok unatkozó ember kitalál!
2012. október 24. 16:33
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Idézet (anna333413 @ 2012.10.24. 16:24)
Most komolyan szerintetek Malek válogatta be Adélt?? Dehogy! Az RTL...és mi az a hülyeség hogy Malek belézúgott?? Van neki párja az isten szerelmére! Nem kell mindig mindent elhinni amit a sajtó meg a sok unatkozó ember kitalál!
Adél továbbjutása nem Malek,hanem az RTL döntése volt (mintahogy Zámbó Krisztián és Szabó Dávid továbbjutása is).Alapból nem is magától jelentkezett,hanem meghívták.Igazából nem a mentorok döntik el,hogy kik jussonak tovább,és kik essenek ki,hanem az RTL.Ezt egy ismerősömtől tudom,aki a médiában dolgozik.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2012. október 24. 19:59
anna333413 és selena_taylor_fan :
valóban, de ha 1.Malek rajongása Adélka iránt mondható szerelemnek is akár(hisz mindenki látta hogy odavan érte)
2.Teljesen igazatok van, a média ilyen, mehtne adélkára 1szavazat is, akkoris továbbjuttatnák
szánalmas, hogy minden meg van játszva..
sziakrisztivagyok :
az egy dolog hogy te "találkoztál " vele és tök rendes volt, de néztél már meg te egy adást is? akkora egy nagyképű ** és még beképzelten VISELKEDIK is.
Saját vélemény: Hányingerkeltő, hogy az emberek pénzért hogy megjátszák magukat a tv-ben.. mostmár úgy vagyok vele, hogy ha lesz egy cikk adélról meg sem nyitom -.-
valóban, de ha 1.Malek rajongása Adélka iránt mondható szerelemnek is akár(hisz mindenki látta hogy odavan érte)
2.Teljesen igazatok van, a média ilyen, mehtne adélkára 1szavazat is, akkoris továbbjuttatnák
sziakrisztivagyok :
az egy dolog hogy te "találkoztál " vele és tök rendes volt, de néztél már meg te egy adást is? akkora egy nagyképű ** és még beképzelten VISELKEDIK is.
Saját vélemény: Hányingerkeltő, hogy az emberek pénzért hogy megjátszák magukat a tv-ben.. mostmár úgy vagyok vele, hogy ha lesz egy cikk adélról meg sem nyitom -.-
2012. október 24. 21:39
|
|
Adele5új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.04. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 174789 offline
|
ez igaz.
gondoljatok bele hogy nektek mijen lenne ha rólatok írnák ezt!? lehet róla véleményetek,de nem kell kinyilvánítani!!! amúgy meg tök jó a hangja és nem is csúnya...
gondoljatok bele hogy nektek mijen lenne ha rólatok írnák ezt!? lehet róla véleményetek,de nem kell kinyilvánítani!!! amúgy meg tök jó a hangja és nem is csúnya...
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.